2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım iyi misin çok geçmiş olsun ayaklarını yukarı kaldır dinlen güzelce kıyamam sana Allah'ım bebeğini korusun insallah
Kanamam durdu sol kasığım ağrıyor evde gebelik testi yatıp negatif çıktı altta baktığı için mi böyle oldu bilmiyorum ama tek bildiğim bebeğim benimle değil

Evet bende bezleri alıp stok yapmayı düşünüyorum sleepy intertte uygun

Yok kalp atışını daha duymadım cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün kanamam var leke leke değil baya var nr olur dua istiyorum ne olur
Allah yardımcın olsun yavrunu sana bagislasin canım inşallah korkulacak kotu bir şey değildir

Hayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanama
Kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin canım lekelenmen var diyemi alttan baktı yoksa normal kontrolmü keseyi görmek için falan

Yatağınıza yatınca öncelikle zihninizi rahatların sonra bedeninizi. Hormonlar çok etkiliyor beyin henüz bebeğe alışmış değil herkesin hamilelik sürecinde aynı değil. Ama uyuyacak ne demek biliyorum. Biraz erken yatın yatağınıza ve önce zihninizi rahatlatın sonra da bedeninizi güzel videolar var YouTube da kulaklıkla dinleye bilirsiniz. Akşam 6 dan sonra sıvı alımının azaltın gün içinde olabildiğince sıvı alın ama 6 dan sonra aldığınız sıvılar sizi daha çok tuvalete çıkaracaktır o yüzden tavsiye edilmez. Yudum yudum içilmesi önerilir

Kızlar kefir içilir mi bu dönemde bilgisi olan var mı?
Hamilelikle beslenme sayfalarını çok incelesin öneriliyor. Yakın zaman da arkadaşım doğum yaptı bebeği maşallah çok sağlıklıydı. Hergün akşam yatarken 1 bardak kefir iç diye de beni tembihledi.

Hamilelikle beslenme sayfalarını çok incelesin öneriliyor. Yakın zaman da arkadaşım doğum yaptı bebeği maşallah çok sağlıklıydı. Hergün akşam yatarken 1 bardak kefir iç diye de beni tembihledi.
sağol canım,bende arada ara öğün olarak tüketmeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…