Kanamam durdu sol kasığım ağrıyor evde gebelik testi yatıp negatif çıktı altta baktığı için mi böyle oldu bilmiyorum ama tek bildiğim bebeğim benimle değilCanım iyi misinçok geçmiş olsun ayaklarını yukarı kaldır dinlen güzelce kıyamam sana Allah'ım bebeğini korusun insallah
Evet erken ama insan çok heyecanlanıyor sormak istedimÇok erken daha ama sleppy ve Molfix en iyisi
Evet bende bezleri alıp stok yapmayı düşünüyorum sleepy intertte uygunBende o ikisini düşünüyorum. Gardolabını aldık bile fiyatlar pahalanmadanYanına 6 lı çekmece adım içine alt açma bezi, normal bez, alt silme pamuğunu stoklamayı düşünüyorum bezlerde Sleppyden memnun olan çok
Allah yardımcın olsun yavrunu sana bagislasin canım inşallah korkulacak kotu bir şey değildirYok kalp atışını daha duymadım cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün kanamam var leke leke değil baya var nr olur dua istiyorum ne olur
Bilemedim ki olabilirCanım ben de cumartesi gittim karından gördü benim kese de 6.92 mm di. Karından rahat göründü. Acaba ultrason cihazından mı kaynaklanıyor bu farklar
Kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin canım lekelenmen var diyemi alttan baktı yoksa normal kontrolmü keseyi görmek için falanHayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanama
Yatağınıza yatınca öncelikle zihninizi rahatların sonra bedeninizi. Hormonlar çok etkiliyor beyin henüz bebeğe alışmış değil herkesin hamilelik sürecinde aynı değil. Ama uyuyacak ne demek biliyorum. Biraz erken yatın yatağınıza ve önce zihninizi rahatlatın sonra da bedeninizi güzel videolar var YouTube da kulaklıkla dinleye bilirsiniz. Akşam 6 dan sonra sıvı alımının azaltın gün içinde olabildiğince sıvı alın ama 6 dan sonra aldığınız sıvılar sizi daha çok tuvalete çıkaracaktır o yüzden tavsiye edilmez. Yudum yudum içilmesi önerilirKızlar bu uykususuzluk beni mahvediyo ya yaşayan var mı aranızda? Sözde hamilelikte uyku hali yaşanır ya ben gece bir rahatsızlığım olmadığı halde resmen uyuyamıyorum sadece sık sık tuvalete kalkıyorum diyorum o mu uyutmuyo ama insanın gözüne uyku girmez mi beynen bedenen öyle yorgunum ki nasıl geçicek bilmiyorum
Karindan. Vaj8nal bakmadiKarından mı vajinal ultrasonda mı gördü?
Insallah sagolun.Evet c8haz eski biraz sanirmYolktan bahsediyorsanız gördüm ultrason cihazlarıyla çok iligili bence o yüzden görmemiş olabilirsiniz gittiğinizde hem kalp atışı duyar hemde bebeği görürsünüz inşallah
Ya özel mi devlet hastanesi mi? Özeldeki USG ler daha iyi oluyor. Ben devlette baktırdım göremedi 5+3 üm. Vajinal baktı nokta kadar gördüKarindan. Vaj8nal bakmadi
Hamilelikle beslenme sayfalarını çok incelesin öneriliyor. Yakın zaman da arkadaşım doğum yaptı bebeği maşallah çok sağlıklıydı. Hergün akşam yatarken 1 bardak kefir iç diye de beni tembihledi.Kızlar kefir içilir mi bu dönemde bilgisi olan var mı?
sağol canım,bende arada ara öğün olarak tüketmeye karar verdim.Hamilelikle beslenme sayfalarını çok incelesin öneriliyor. Yakın zaman da arkadaşım doğum yaptı bebeği maşallah çok sağlıklıydı. Hergün akşam yatarken 1 bardak kefir iç diye de beni tembihledi.
Canim gecen hafta bana 4+2 dediKizlar Sat a gore 5+1 im bugun doktor kese gordu bebek icin 2 hafta sonra gel dedi. 4hafta 6 gunle uyumlu dedi. Nasil sizce ??
Rabbim hayra çıkarsın canim dualarımız seninleTamm canım dediğin yapacağım ne olur benim için dua et ne olur eksik etmeyiniz duanızı
Aynen öyle akışına bırakmak lazım her şey olacağına varıyorInsallah sagolun.Evet c8haz eski biraz sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?