Çok geçmiş olsun, ne dedi doktor muayene sonrasıMuayne oldum
Tahliller yapti tekrar
Rapor verdi bir hafta
Insallah hersey yolundadi
Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 6+3 de kalp atışı duyarım diye gittim yolk kesesi gördüm. Endişelendim doktor normal sıkıntı yok dedi bebeğin gelisimine göre günü güncelleyecegiz dedi. Sizin görüntü nasıl?Merhaba anneler :) benim sat 31 Ocak normalde 7+5 te kontrole gittim kalp atışı duyarım hevesiyle ama doktor 6+1 ile uyumlu gözüküyo dedi cuma günü tekrar kontrole çağırdı ben de haliyle endişeliyim bu şekilde 10 gün geriden gelen uyumsuz olan var mı geç döllenme de değil eminim yumurtlama testleriyle hamile kaldım
Kızımda sleppy natural kullandım çok iyidi aslında indirim gördükçe ıslak mendil ve bez mantıklı 2 numara bezle başlamak en mantıklısı bu arada 1 alma aman diyimBende o ikisini düşünüyorum. Gardolabını aldık bile fiyatlar pahalanmadanYanına 6 lı çekmece adım içine alt açma bezi, normal bez, alt silme pamuğunu stoklamayı düşünüyorum bezlerde Sleppyden memnun olan çok
Büyüklerimiz der ya ilk 5 ay alınmaz çocuğa bişe diye hurafe belki ama insanın sabretmesi önemli mesela ben almadım başta 13. Haftada cinsiyet öğrendik erkek dendi gittik hemen minnoş şeyler aldım 20. Haftada aaa kızmış ya dendi hepsi elimde patladıEvet erken ama insan çok heyecanlanıyor sormak istedim
En güzeli unisex renklerBüyüklerimiz der ya ilk 5 ay alınmaz çocuğa bişe diye hurafe belki ama insanın sabretmesi önemli mesela ben almadım başta 13. Haftada cinsiyet öğrendik erkek dendi gittik hemen minnoş şeyler aldım 20. Haftada aaa kızmış ya dendi hepsi elimde patladı
Ben de artık embriyo gözüküyo yolk kesesinin yanında belirgin bi yapı daha var ekleyeyim hattaBen de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 6+3 de kalp atışı duyarım diye gittim yolk kesesi gördüm. Endişelendim doktor normal sıkıntı yok dedi bebeğin gelisimine göre günü güncelleyecegiz dedi. Sizin görüntü nasıl?
Bende emzik ve biberon aldımEn güzeli unisex renklerben hep bej kiremit hardal falan bakıyorum. Cinsiyetçi kaliplardan hoslanmadigim için kız çocuk pembe erkek çocuk mavi anlayışı pek benimseyemedim
Oyy maşallahBen de artık embriyo gözüküyo yolk kesesinin yanında belirgin bi yapı daha var ekleyeyim hatta Eki Görüntüle 3035773
Olabiliyor böyle arkadaşım 7 haftalıktı 6 haftalık gibi dedi doktoru şimdi her şey yolundaMerhaba anneler :) benim sat 31 Ocak normalde 7+5 te kontrole gittim kalp atışı duyarım hevesiyle ama doktor 6+1 ile uyumlu gözüküyo dedi cuma günü tekrar kontrole çağırdı ben de haliyle endişeliyim bu şekilde 10 gün geriden gelen uyumsuz olan var mı geç döllenme de değil eminim yumurtlama testleriyle hamile kaldım
Canım naptın çıktımı sonucun durumun nasıl olduHayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanama
Hatta arkadaşım 7+2 ymiş 5+6 yazıyor ultrasondaMerhaba anneler :) benim sat 31 Ocak normalde 7+5 te kontrole gittim kalp atışı duyarım hevesiyle ama doktor 6+1 ile uyumlu gözüküyo dedi cuma günü tekrar kontrole çağırdı ben de haliyle endişeliyim bu şekilde 10 gün geriden gelen uyumsuz olan var mı geç döllenme de değil eminim yumurtlama testleriyle hamile kaldım
Geçmiş olsun canım İnşallah herşey yolundadır birşey demedi mi peki ?Muayne oldum
Tahliller yapti tekrar
Rapor verdi bir hafta
Insallah hersey yolundadi
Maşallah çok net görünüyor bir sonraki kontrolde kalp atışını duyarsınız benceBen de artık embriyo gözüküyo yolk kesesinin yanında belirgin bi yapı daha var ekleyeyim hatta Eki Görüntüle 3035773
Öyle düşünme sakınnn bebişlerine güvenn ikiside sağlıklı sıhhatli seninle annesiKızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize
Artık bohem bebek odaları yaygınlaştı çok şükürBende emzik ve biberon aldımnedense elime hep kız çocukları için olan kıyafetleri almışım sonradan fark ettim. Gezdiğim kadarıyla önceki kadar pembe ve mavi ağırlıklı renklere çok fazla denk gelmedim geneli soft renkler krem bej felan
Çok teşekkür ederim canım inşallah o güzel sesleri rabbim hepimize duymayı nasip etsinÖyle düşünme sakınnn bebişlerine güvenn ikiside sağlıklı sıhhatli seninle annesielini karnına koy varlıklarını hisset,1 saat sonra sana seslerinide duyuracaklar,hayal kur onları düşünn,sakın negatif olma bebişleride strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?