2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba anneler :) benim sat 31 Ocak normalde 7+5 te kontrole gittim kalp atışı duyarım hevesiyle ama doktor 6+1 ile uyumlu gözüküyo dedi cuma günü tekrar kontrole çağırdı ben de haliyle endişeliyim bu şekilde 10 gün geriden gelen uyumsuz olan var mı geç döllenme de değil eminim yumurtlama testleriyle hamile kaldım

Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 6+3 de kalp atışı duyarım diye gittim yolk kesesi gördüm. Endişelendim doktor normal sıkıntı yok dedi bebeğin gelisimine göre günü güncelleyecegiz dedi. Sizin görüntü nasıl?

Kızımda sleppy natural kullandım çok iyidi aslında indirim gördükçe ıslak mendil ve bez mantıklı 2 numara bezle başlamak en mantıklısı bu arada 1 alma aman diyim

Evet erken ama insan çok heyecanlanıyor sormak istedim
Büyüklerimiz der ya ilk 5 ay alınmaz çocuğa bişe diye hurafe belki ama insanın sabretmesi önemli mesela ben almadım başta 13. Haftada cinsiyet öğrendik erkek dendi gittik hemen minnoş şeyler aldım 20. Haftada aaa kızmış ya dendi hepsi elimde patladı

En güzeli unisex renkler ben hep bej kiremit hardal falan bakıyorum. Cinsiyetçi kaliplardan hoslanmadigim için kız çocuk pembe erkek çocuk mavi anlayışı pek benimseyemedim

Ben de artık embriyo gözüküyo yolk kesesinin yanında belirgin bi yapı daha var ekleyeyim hatta

En güzeli unisex renkler ben hep bej kiremit hardal falan bakıyorum. Cinsiyetçi kaliplardan hoslanmadigim için kız çocuk pembe erkek çocuk mavi anlayışı pek benimseyemedim
Bende emzik ve biberon aldım nedense elime hep kız çocukları için olan kıyafetleri almışım sonradan fark ettim. Gezdiğim kadarıyla önceki kadar pembe ve mavi ağırlıklı renklere çok fazla denk gelmedim geneli soft renkler krem bej felan

Olabiliyor böyle arkadaşım 7 haftalıktı 6 haftalık gibi dedi doktoru şimdi her şey yolunda

Hayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanama
Canım naptın çıktımı sonucun durumun nasıl oldu

Hatta arkadaşım 7+2 ymiş 5+6 yazıyor ultrasonda

Merhaba 7+3 günlük hamileyim. Her kokudan tiksiniyorum, doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum yediğimde ya kusuyorum ya midem ekşiyor. Sizde de aynı durumlar var mı ya da bu durumlara ne çare olur? Moralim çok bozuldu

Kızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize

Kızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize
Öyle düşünme sakınnn bebişlerine güvenn ikiside sağlıklı sıhhatli seninle annesi elini karnına koy varlıklarını hisset,1 saat sonra sana seslerinide duyuracaklar,hayal kur onları düşünn,sakın negatif olma bebişleride strese sokma

Artık bohem bebek odaları yaygınlaştı çok şükür ikinci çocuk düşünen her şeyi bej gri krem falan alsın

Çok teşekkür ederim canım inşallah o güzel sesleri rabbim hepimize duymayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…