2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize
Olumlu düşün canım kalbini ferah tut inşallah bebeklerin seninledir dualarımız seninle güzel haberlerle gel

Kuzucum durumumuz birebir aynı. benimde sat 30 Ocak benimde takvimime göre 8 haftalık olmam lazım ama benim yumurtlama 15-18 şubat civarıydı bu tarihi baz alsam dahi yarın 7. haftaya girmem gerekirdi ama doktorun söylediğine göre bugün 6+1 im. Cuma bana 5+5 sın demişti. Yani ben de anlamıyorum. Bi 10 gün sonra tekrar h gideceğim bakalım o zaman ne diyecek. Senin kese boyun ve bebeğin kaç mm?

Evet ama ortak şeyler alınabilir bence. İnsan hevesleniyor minik minik görünce

Amiinn benimde yarın randevum hayırlısıyla bende duyabilecekmiyim diye heyecanlanıyorum şimdiden
İnşallah duyabiliriz canım benim bugün 6+5 duyamazsam kesin 1-2 hafta sonraya randevu vericek o zamanda bana hiç vakit geçmiycek zaten kanamam var bide onun korkusu eklenicek üstüne

Hayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanama
kuzu sana sürekli dua ediyorum Allah şifa versin bebeğin sağlıcakla seninle olsun hiç haber vermedin naptın dr ne dedi sonuçların nasıl.?

İnşallah duyabiliriz canım benim bugün 6+5 duyamazsam kesin 1-2 hafta sonraya randevu vericek o zamanda bana hiç vakit geçmiycek zaten kanamam var bide onun korkusu eklenicek üstüne
Kanaman varken o kadar atmaz sanırım tarihi atarsa bile bir kaç gün geçince başka yere gidersin veya acile

sakın stres yapma stres yaşadığın tüm bu şeylerden daha tehlikeli. Herşey yolunda gidecek kendini buna adapte et güçlü kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…