- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Olumlu düşün canım kalbini ferah tut inşallah bebeklerin seninledir dualarımız seninleKızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize
Çok teşekkür ederim canım inşallah çıktıgım gibi buraya yazıcam inşallahOlumlu düşün canım kalbini ferah tut inşallah bebeklerin seninledir dualarımız seninlegüzel haberlerle gel
Amin çok teşekkür ederim hepimiz inşallah :)Oyy maşallahrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Doğru aslında ama herşey birden pahalanıp gidiyor , alınacak çok şeyYa erken degilmi kızlar bide kilolu falan doğarsa olmazsa diyorlar
BeeeenKızlar aranızda üşüyen var mı hamileliğimi öğrendiğimden beri çok üşüyorum adeta donuyorum aranızda benim gibi olan var mı
Amiinn benimde yarın randevum hayırlısıyla bende duyabilecekmiyim diye heyecanlanıyorum şimdidenÇok teşekkür ederim canım inşallah o güzel sesleri rabbim hepimize duymayı nasip etsin
Kuzucum durumumuz birebir aynı. benimde sat 30 Ocak benimde takvimime göre 8 haftalık olmam lazım ama benim yumurtlama 15-18 şubat civarıydı bu tarihi baz alsam dahi yarın 7. haftaya girmem gerekirdi ama doktorun söylediğine göre bugün 6+1 im. Cuma bana 5+5 sın demişti. Yani ben de anlamıyorum. Bi 10 gün sonra tekrar h gideceğim bakalım o zaman ne diyecek. Senin kese boyun ve bebeğin kaç mm?Merhaba anneler :) benim sat 31 Ocak normalde 7+5 te kontrole gittim kalp atışı duyarım hevesiyle ama doktor 6+1 ile uyumlu gözüküyo dedi cuma günü tekrar kontrole çağırdı ben de haliyle endişeliyim bu şekilde 10 gün geriden gelen uyumsuz olan var mı geç döllenme de değil eminim yumurtlama testleriyle hamile kaldım
Hemen hemen aynıyız içn rahatladı teşekkür ederim :)Hatta arkadaşım 7+2 ymiş 5+6 yazıyor ultrasonda
Evet ama ortak şeyler alınabilir bence.Büyüklerimiz der ya ilk 5 ay alınmaz çocuğa bişe diye hurafe belki ama insanın sabretmesi önemli mesela ben almadım başta 13. Haftada cinsiyet öğrendik erkek dendi gittik hemen minnoş şeyler aldım 20. Haftada aaa kızmış ya dendi hepsi elimde patladı
İnşallah duyabiliriz canım benim bugün 6+5 duyamazsam kesin 1-2 hafta sonraya randevu vericek o zamanda bana hiç vakit geçmiycek zaten kanamam var bide onun korkusu eklenicek üstüneAmiinn benimde yarın randevum hayırlısıyla bende duyabilecekmiyim diye heyecanlanıyorum şimdiden
İnşallah öyle olur hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırızMaşallah çok net görünüyor bir sonraki kontrolde kalp atışını duyarsınız bence
kuzu sana sürekli dua ediyorum Allah şifa versin bebeğin sağlıcakla seninle olsunHayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanama
Bir sorun gözükmüyorÇok geçmiş olsun, ne dedi doktor muayene sonrası
Tutunmaya çalışıyor olabilir daha cok kucuk dediGeçmiş olsun canım İnşallah herşey yolundadır birşey demedi mi peki ?
Kanaman varken o kadar atmaz sanırım tarihi atarsa bile bir kaç gün geçince başka yere gidersin veya acileİnşallah duyabiliriz canım benim bugün 6+5 duyamazsam kesin 1-2 hafta sonraya randevu vericek o zamanda bana hiç vakit geçmiycek zaten kanamam var bide onun korkusu eklenicek üstüne
sakın stres yapma stres yaşadığın tüm bu şeylerden daha tehlikeli. Herşey yolunda gidecek kendini buna adapte et güçlü kalİnşallah duyabiliriz canım benim bugün 6+5 duyamazsam kesin 1-2 hafta sonraya randevu vericek o zamanda bana hiç vakit geçmiycek zaten kanamam var bide onun korkusu eklenicek üstüne
tahlil sonuçların çıkmadı mı daha kuzumMuayne oldum
Tahliller yapti tekrar
Rapor verdi bir hafta
Insallah hersey yolundadi
Acaba ne zaman ısınırızBeeeenTransferimin 3. gününden beri hep çok üşüdüm, hala da üşüyorum
Yaa cok cok kucuk dedi sanirim 4 haftaliktahlil sonuçların çıkmadı mı daha kuzumkese ye bak çok tatlı. kaç haftalık oldun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?