- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Canım ben yurtdısında yasıyorum burda ölsen umurlarında olmazKanaman varken o kadar atmaz sanırım tarihi atarsa bile bir kaç gün geçince başka yere gidersin veya acile
İnşallah canım dualarınız bekliyorumsakın stres yapma stres yaşadığın tüm bu şeylerden daha tehlikeli. Herşey yolunda gidecek kendini buna adapte et güçlü kal
Ayy çok şükür bol dol dinlen canımcım hiç bişey olmicak Allahın izniyleAradım şimdi hemşiremle görüştüm bu haftalarda lekenlenme çok normal dedi. Bir pedi doldurcak kadar kanamanız olursa o zaman endişeleniriz, hiç stres yapmayın dedi. 3 günde bir yarım ampul vurulduğum iğnemi bugün tam doz şeklinde vurdurmamı ve bugün dinlenmemi söyledi
Yoo yolksac görünebilir ama bebek görünmeyebilir canım çok normal. Bana doktorum yolk sac varsa bebek kesin vardır demişti. Kaç haftalıksın?herkese selamlar..cumartesı muayenem vardı karından ultrasondan baktı keseyı gormustu sadece 9 mm dedı yolk sac gormemıstı.bır hafta sonra tekrar cagırdı.fakat ben bugun devlet hastanesıne gıttım sıra aldım muayane oldum vajınal muayane yaptı keseyı gordu yolk kesesınıde gordu bebegı goremedı ama beslenme bagı olusmus dedı bırde keseyı 16 mm dedı ..2 gunde kese bukadar buyurmu ..bırde yolk sac gorduyse bebegı nıye goremedı acaba ya kafamda sorularr
Kötü düşüncelerin hepsini yok et bitanem hepsini. Olumlu düşün derin nefesler al ver ama heep pozitif düşün tamam mı, sakiinnnn relaxxx. Heyecan güzel ama keyfini çıkar. Benim de yarın inşaallah kötü düşünmüyorum ama heyecandan yüzüm yanıyorKızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize
Ben araştırdım biraz bilgi sahibi oldum. Ramzi adında Kanadalı bir doktor keşfetmiş bu yöntemi Plasenta kesenin sağina yerleşirse bebek kız soluna yerleşirse erkek oluyormuş .kızlar ramzi teorisinden anlayan var mı?
İnşallah canım inşallah bugün güzel haberler alırımda sizede umut olurumAyy çok şükür bol dol dinlen canımcım hiç bişey olmicak Allahın izniyle
Yoo yolksac görünebilir ama bebek görünmeyebilir canım çok normal. Bana doktorum yolk sac varsa bebek kesin vardır demişti. Kaç haftalıksın?
Kötü düşüncelerin hepsini yok et bitanem hepsini. Olumlu düşün derin nefesler al ver ama heep pozitif düşün tamam mı, sakiinnnn relaxxx. Heyecan güzel ama keyfini çıkar. Benim de yarın inşaallah kötü düşünmüyorum ama heyecandan yüzüm yanıyor
Hadi inşallah çok dikkat et iyice dinlen canımTutunmaya çalışıyor olabilir daha cok kucuk dedi
Tahlil sonuçlarına göre değerlendirecek
Acaba vajinal mi bakacak karından mı? Benim de 2 transferim vardı. Birinin kesesi görünmüştü. Diğerini sorunca, sonradan kendini gösterme ihtimali var demişti. Bunu yaşayan var mıdır acaba? Yarın 6+4 olucamİnşallah canım inşallah bugün güzel haberler alırımda sizede umut olurum
ben benn hep üşüyorum hele ki ayaklarım hiç ısınmıyor hep sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımaKızlar aranızda üşüyen var mı hamileliğimi öğrendiğimden beri çok üşüyorum adeta donuyorum aranızda benim gibi olan var mı
Şuana kadar hep vajinal baktılar canımAcaba vajinal mi bakacak karından mı? Benim de 2 transferim vardı. Birinin kesesi görünmüştü. Diğerini sorunca, sonradan kendini gösterme ihtimali var demişti. Bunu yaşayan var mıdır acaba? Yarın 6+4 olucam
Kuzucum durumumuz birebir aynı. benimde sat 30 Ocak benimde takvimime göre 8 haftalık olmam lazım ama benim yumurtlama 15-18 şubat civarıydı bu tarihi baz alsam dahi yarın 7. haftaya girmem gerekirdi ama doktorun söylediğine göre bugün 6+1 im. Cuma bana 5+5 sın demişti. Yani ben de anlamıyorum. Bi 10 gün sonra tekrar h gideceğim bakalım o zaman ne diyecek. Senin kese boyun ve
Ben ilk kez kontrole gittiğimde 5 haftalık gibi duruyo demişti halbuki 6+1 di o zaman 10 mm kese vardı sadece yolk kesesi gözüküyordu daha sonra cumartesi gittiğimde 7+5 olması gerekirken 6+1 dendi kese 24 mm olmuştu embriyo 4 mm ama doktorum 5 mm en ideali bekleyelim zaten kese büyümesi şekli her şeyiyle görüşmediğimiz 10 gün için uyumlu dedi, ben sadece geride oluşuna tedirgin oluyorumbebeğin kaç mm?
Ay çok heyecanlı bize de haber ver 2sinin de güzel sonuçlarıyla gel inşaallahŞuana kadar hep vajinal baktılar canım
Ama bugün gidicegim doktor 6. Haftaya girdiğin anda hep karından bakıyormuş
Ben keseleri 4. Haftada görmüştüm
İnşallah canım tabi haber vericem inşallah sende dualarını esirgeme lütfenAy çok heyecanlı bize de haber ver 2sinin de güzel sonuçlarıyla gel inşaallah
Rica ederimHemen hemen aynıyız içn rahatladı teşekkür ederim :)
Canım çok üzgünüm sanırım kimyasal oldu ocak ayinda yaşadım üstüne bir regl gördüm sonra oldu bak sağlıklı çok şükür arkası sağlıklı olur diyorlardı ben birebir yaşamış oldum çok yıpratıcı bir şey oluyor biliyorum Allah acini hafifletecek müjdeyi en yakin zamansa versin inşallahKızlar benim için yaptığınız dualar için güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum cuma günü öğrenmiş olduğum gebelik haberi bugün beni üzüntüye boğudu hayırlısı böyleymiş çok isterdim benimle olmasını ama nasip kısmet herşeyde hayır vardır vardır bunda da bir hayır 3gun bile olsa çok güzel bir durum siz bebeklerinize sağlıklı Bir şekilde kucağınıza almayı rabbim nasip eder inşallah 1.5 yıldır bu anı bekliyorduk ama nasıl rabbim her zaman hayırlısını bana kolaylıkla nasıl etsin inşallah
benimde ilk gittiğimde bebek yok yolk sac var demiştiBen ilk kez kontrole gittiğimde 5 haftalık gibi duruyo demişti halbuki 6+1 di o zaman 10 mm kese vardı sadece yolk kesesi gözüküyordu daha sonra cumartesi gittiğimde 7+5 olması gerekirken 6+1 dendi kese 24 mm olmuştu embriyo 4 mm ama doktorum 5 mm en ideali bekleyelim zaten kese büyümesi şekli her şeyiyle görüşmediğimiz 10 gün için uyumlu dedi, ben sadece geride oluşuna tedirgin oluyorum
benkızlar ramzi teorisinden anlayan var mı?
Çok üzüldüm inan , dilerim Rabbimden en kısa zamanda seni dünyanın en iyi en sağlıklı evladına anne yapsın çok geçmiş olsun hayırlısını versin Allah'ım insallahKızlar benim için yaptığınız dualar için güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum cuma günü öğrenmiş olduğum gebelik haberi bugün beni üzüntüye boğudu hayırlısı böyleymiş çok isterdim benimle olmasını ama nasip kısmet herşeyde hayır vardır vardır bunda da bir hayır 3gun bile olsa çok güzel bir durum siz bebeklerinize sağlıklı Bir şekilde kucağınıza almayı rabbim nasip eder inşallah 1.5 yıldır bu anı bekliyorduk ama nasıl rabbim her zaman hayırlısını bana kolaylıkla nasıl etsin inşallah
O zaman bir soru peki ters rahim durumunda da sonuç aynı mıdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?