2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayy çok şükür bol dol dinlen canımcım hiç bişey olmicak Allahın izniyle
Yoo yolksac görünebilir ama bebek görünmeyebilir canım çok normal. Bana doktorum yolk sac varsa bebek kesin vardır demişti. Kaç haftalıksın?
Kızlar 1 saat sonra randevum var nedense içimde aşırı korku var ya birinin kalp atısını duyarımda birininkini duymam diye veya ikisinide duymam diye rabbim kolaylık versin hepimize
Kötü düşüncelerin hepsini yok et bitanem hepsini. Olumlu düşün derin nefesler al ver ama heep pozitif düşün tamam mı, sakiinnnn relaxxx. Heyecan güzel ama keyfini çıkar. Benim de yarın inşaallah kötü düşünmüyorum ama heyecandan yüzüm yanıyor

İnşallah canım inşallah bugün güzel haberler alırımda sizede umut olurum

İnşallah canım inşallah bugün güzel haberler alırımda sizede umut olurum
Acaba vajinal mi bakacak karından mı? Benim de 2 transferim vardı. Birinin kesesi görünmüştü. Diğerini sorunca, sonradan kendini gösterme ihtimali var demişti. Bunu yaşayan var mıdır acaba? Yarın 6+4 olucam

Şuana kadar hep vajinal baktılar canım
Ama bugün gidicegim doktor 6. Haftaya girdiğin anda hep karından bakıyormuş
Ben keseleri 4. Haftada görmüştüm

bebeğin kaç mm?
Ben ilk kez kontrole gittiğimde 5 haftalık gibi duruyo demişti halbuki 6+1 di o zaman 10 mm kese vardı sadece yolk kesesi gözüküyordu daha sonra cumartesi gittiğimde 7+5 olması gerekirken 6+1 dendi kese 24 mm olmuştu embriyo 4 mm ama doktorum 5 mm en ideali bekleyelim zaten kese büyümesi şekli her şeyiyle görüşmediğimiz 10 gün için uyumlu dedi, ben sadece geride oluşuna tedirgin oluyorum

Kızlar benim için yaptığınız dualar için güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum cuma günü öğrenmiş olduğum gebelik haberi bugün beni üzüntüye boğudu hayırlısı böyleymiş çok isterdim benimle olmasını ama nasip kısmet herşeyde hayır vardır vardır bunda da bir hayır 3gun bile olsa çok güzel bir durum siz bebeklerinize sağlıklı Bir şekilde kucağınıza almayı rabbim nasip eder inşallah 1.5 yıldır bu anı bekliyorduk ama nasıl rabbim her zaman hayırlısını bana kolaylıkla nasıl etsin inşallah

Canım çok üzgünüm sanırım kimyasal oldu ocak ayinda yaşadım üstüne bir regl gördüm sonra oldu bak sağlıklı çok şükür arkası sağlıklı olur diyorlardı ben birebir yaşamış oldum çok yıpratıcı bir şey oluyor biliyorum Allah acini hafifletecek müjdeyi en yakin zamansa versin inşallah

benimde ilk gittiğimde bebek yok yolk sac var demişti bana da o zaman 5 haftalık dedi pazartesi gitmiştim aradan 5 gün geçti Cuma tekrar gittim 5+5 bebekte 20 mm dedi kalp atışı duyulabilir dedi. senin 6+1 de 24 ise 5+5 de 20 mm olması normal gibi. Yani bizimki epey geç döllenme olmuş görünüyor.

Çok üzüldüm inan , dilerim Rabbimden en kısa zamanda seni dünyanın en iyi en sağlıklı evladına anne yapsın çok geçmiş olsun hayırlısını versin Allah'ım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…