kuzu bir preses duruyor
Oyke yapmaya çalışacağımHadi inşallah çok dikkat et iyice dinlen canım
Kanaman nedenİnşallah duyabiliriz canım benim bugün 6+5 duyamazsam kesin 1-2 hafta sonraya randevu vericek o zamanda bana hiç vakit geçmiycek zaten kanamam var bide onun korkusu eklenicek üstüne
hangi yönteme göre baktın canım :)kuzu bir preses duruyor
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımOyke yapmaya çalışacağım
Tahlillerin bir kısmı cikmadi yarin aramamı söyledi
kuzu önemli olan plesantanın yerini bulmakO zaman bir soru peki ters rahim durumunda da sonuç aynı mıdır:)
Ramzi kuzu, zaten bu kadar küçükken başka neye göre bakılıyor ki?hangi yönteme göre baktın canım :)
doktora sordum plesenta nerde diye napacaksın plesantayı dedi, nasıl inanıyorsunuz bunlara dedi :)Ramzi kuzu, zaten bu kadar küçükken başka neye göre bakılıyor ki?
Insallah tesekkur ederimHayırlı haberler alırsın inşallah canımbizi de haberdar et.
Aslında haksız da değil, adamlar 13-14 haftada erkek dediğine 20 de kız diyebiliyor. Kesin bişey olsa herkes 6-7 haftalıkken cinsiyeti öğrenmiş olurdu. Kağan kocatepenin bununla ilgili videosu vardı, siz de bi teori atın ortaya zaten tutma olasılığı %50 diyordudoktora sordum plesenta nerde diye napacaksın plesantayı dedi, nasıl inanıyorsunuz bunlara dedi :)
doktora selam söyle Ramzi teorisini kendi gibi çok bilmiş bir doktor 10 yıl boyunca yüzlerce gebenin üstünde gözlemleme ve deneyimleyeme sonucu % 90 üstü başarıyla bir teori ortaya koymuş. Şuanki doktorların çekincesi kız olursa bebeklerin aldırılması, ay neyse uzun meseledoktora sordum plesenta nerde diye napacaksın plesantayı dedi, nasıl inanıyorsunuz bunlara dedi :)
Bizim birbirine çok uyumlu gidiyobenimde ilk gittiğimde bebek yok yolk sac var demiştibana da o zaman 5 haftalık dedi pazartesi gitmiştim aradan 5 gün geçti Cuma tekrar gittim 5+5 bebekte 20 mm dedi kalp atışı duyulabilir dedi. senin 6+1 de 24 ise 5+5 de 20 mm olması normal gibi. Yani bizimki epey geç döllenme olmuş görünüyor.
benim progesteron değerim 16 çıktı doktor bana da her 8 saatte bir iç dedi yani günde 3 kez ben 4 gün içtim mide bulantısından ölüyordum. Şuan kendim iki ye indirdim az da olsa rahatladım. benim hergün kahverengi akıntım var ama kızların çoğu yaşıyor ve doktorları normal demişBizim birbirine çok uyumlu gidiyoBi de progestan verdi onu da söylemeyi unutmayayım aslında kullanıyordum ama günde 2 kereden 3 kereye çıktı kanama da yaşamadım ama aşırı ağrılı geçiyo öğrendiğimden beri sürekli kasıklarım ağrıyo
Nasıl yaa şaka mı? Randevuyla çalışmıyolar mı? Ee yerine bakacak kimse yok muKızlar doktorum tatile ayrılmış ve kapıda haber verdiler
Sormayın hiç ben de sürekli hırka battaniye arası dinleniyorum bi türlü ısınamadım inşallah çabucak biter bu üşüme durumuben benn hep üşüyorum hele ki ayaklarım hiç ısınmıyor hep sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma
Ne zamandır her gün akıntın var? Ayy şuan yüreğime su serptinbenim progesteron değerim 16 çıktı doktor bana da her 8 saatte bir iç dedi yani günde 3 kez ben 4 gün içtim mide bulantısından ölüyordum. Şuan kendim iki ye indirdim az da olsa rahatladım. benim hergün kahverengi akıntım var ama kızların çoğu yaşıyor ve doktorları normal demiş
Ne bu şimdi böyle yaa tatile çıkacağı tam bu saatte sen kapıdan çıkarken mi belli olmuş te allahım yaa. Neyse sakın sıkma sen canını başka sağlam bir doktor var mı bugün gidebileceğinKızlar doktorum tatile ayrılmış ve kapıda haber verdiler
şuan 6+1 im bir haftadır her tuvalete gittiğimde az az akıntı şeklinde geliyor. ben Duphaston kullanıyorım ağızdanNe zamandır her gün akıntın var? Ayy şuan yüreğime su serptinUmarım hepimizin sona erer yakın zamanda. Progestanı doktorum vajinal fitil olarak kullandırıyor. Hem yan etkisi az hem de daha etkili ilaç olarak diye
Sizin kanınız düşük olabilir mi acaba? Hiç bakıldı mı kan değerinize?Sormayın hiç ben de sürekli hırka battaniye arası dinleniyorum bi türlü ısınamadım inşallah çabucak biter bu üşüme durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?