2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
doktora sordum plesenta nerde diye napacaksın plesantayı dedi, nasıl inanıyorsunuz bunlara dedi :)
Aslında haksız da değil, adamlar 13-14 haftada erkek dediğine 20 de kız diyebiliyor. Kesin bişey olsa herkes 6-7 haftalıkken cinsiyeti öğrenmiş olurdu. Kağan kocatepenin bununla ilgili videosu vardı, siz de bi teori atın ortaya zaten tutma olasılığı %50 diyordu

doktora sordum plesenta nerde diye napacaksın plesantayı dedi, nasıl inanıyorsunuz bunlara dedi :)
doktora selam söyle Ramzi teorisini kendi gibi çok bilmiş bir doktor 10 yıl boyunca yüzlerce gebenin üstünde gözlemleme ve deneyimleyeme sonucu % 90 üstü başarıyla bir teori ortaya koymuş. Şuanki doktorların çekincesi kız olursa bebeklerin aldırılması, ay neyse uzun mesele

Bizim birbirine çok uyumlu gidiyo Bi de progestan verdi onu da söylemeyi unutmayayım aslında kullanıyordum ama günde 2 kereden 3 kereye çıktı kanama da yaşamadım ama aşırı ağrılı geçiyo öğrendiğimden beri sürekli kasıklarım ağrıyo

benim progesteron değerim 16 çıktı doktor bana da her 8 saatte bir iç dedi yani günde 3 kez ben 4 gün içtim mide bulantısından ölüyordum. Şuan kendim iki ye indirdim az da olsa rahatladım. benim hergün kahverengi akıntım var ama kızların çoğu yaşıyor ve doktorları normal demiş

ben benn hep üşüyorum hele ki ayaklarım hiç ısınmıyor hep sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma
Sormayın hiç ben de sürekli hırka battaniye arası dinleniyorum bi türlü ısınamadım inşallah çabucak biter bu üşüme durumu

Ne zamandır her gün akıntın var? Ayy şuan yüreğime su serptin Umarım hepimizin sona erer yakın zamanda. Progestanı doktorum vajinal fitil olarak kullandırıyor. Hem yan etkisi az hem de daha etkili ilaç olarak diye

şuan 6+1 im bir haftadır her tuvalete gittiğimde az az akıntı şeklinde geliyor. ben Duphaston kullanıyorım ağızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…