2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ne bu şimdi böyle yaa tatile çıkacağı tam bu saatte sen kapıdan çıkarken mi belli olmuş te allahım yaa. Neyse sakın sıkma sen canını başka sağlam bir doktor var mı bugün gidebileceğin
Kapıdan çıkarken degil kapısında haberim oldı eski bi doktorumdan buldum iki saat sonraya ama oda hayattan bezmiş biri sonuçta sadeve kalp atısını duymak için gidiyorum bişey olmaz

Selam kızlar, bugün bebeğimin kalp atışını duydum, heyecanımı anlatamam 6+3 günlük, takvimle uyumlu. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Muhteşem harika müthişş fevkalade maşaallah tebrikler darısı ben ve diğer kalp güm gümü bekleyen anne adaylarına inşallah

Evet evet akıntı normal yaşanan şeyler inşallah bu dönemi en güzel şekilde Yaşar sağlıkla kucağımıza alırız sizden de önümüzdeki haftalar güzel haberler bekliyorum cuma günü benim kontrolüm var tekrar haber veririm

Kapıdan çıkarken degil kapısında haberim oldı eski bi doktorumdan buldum iki saat sonraya ama oda hayattan bezmiş biri sonuçta sadeve kalp atısını duymak için gidiyorum bişey olmaz
Resmen şaka gibi haber verin bari sorumsuzluğa bak. Neyse geç olsun güç olmasın. Dediğin gibi kalp atışını duyursun yeter

ay lütfen mutlaka haber ver bakalım haftayı ileri atacak mı? Bu arada mide bulantısı baş ağrısı vs sorunlar yaşıyor musunuz

Insallah tesekkur ederim
Olumsuz birsey olsaydi söylerdi heralde degil mi
Bu gece nasil gececek acaba
Evet çok zor biliyorum benzer şeyler yaşıyoruz netice de her dönemi ayrı stresli ama olumlu düşünelim dua edelim canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin

Muhteşem harika müthişş fevkalade maşaallah tebrikler darısı ben ve diğer kalp güm gümü bekleyen anne adaylarına inşallah
O kadar heyecanlandım ki merak ettiğim hiçbir şeyi soramadım sarhoş gibi çıktım odadan Amin canım inşallah, sen de en yakın zamanda bu heyecanı tadarsın

ay lütfen mutlaka haber ver bakalım haftayı ileri atacak mı? Bu arada mide bulantısı baş ağrısı vs sorunlar yaşıyor musunuz
Hayır şiddetli kasık ağrısı ve sürekli uyku hali dışında hiçbir gebelik belirtim yok çok arada baş dönmesiyle mide bulantısı geliyo sanki içimde girdap varmış gibi o da 15 dakika içinde geçiyo

mide bulantısı olmasında gerisi kolay iyi bari şanslı gebelerimizdensin

kuzu noldu böyle bir anda sakince bir anlatsana şunu doktor düşük mü dedi, ilaç falan sakın alma tedbirli davran ne biliyim ne denir böyle durumlarda da

O kadar heyecanlandım ki merak ettiğim hiçbir şeyi soramadım sarhoş gibi çıktım odadan Amin canım inşallah, sen de en yakın zamanda bu heyecanı tadarsın
Ben de kese randevusundan çıkarken öyleydim hiçbirşey soramamıştım sadece sırıtıyordum sürekli yarın sabah kalp atışı randevumuz var. Bu akşam soracaklarımı yazıcam. Duyunca inşaallah yine saftirik gibi ortada kalmiyim diye

Offf benim de çok ağrım var bi ara geçmişti geri başladı gaz mı sıkıştırıyo rahim mi baskı yapıyor napıyor. İçeriyi de göremiyoruz ki, çok ayakta duramıyorum zonkluyor hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum. Sizin de öyle mi?

İyi yaparsın canım, kağıdınıda elinde tut insan onu bile unutabilir

kızlar merhabalar, kesenin içinde bebek göründüğünde betahcg değeriniz kaçtı, ben cumartesi günü vajinal ultrasonla minicik bi kese gördüm. doktor bi betahcg baktıralım dedi. 4200 çıktı değerim. Hafta içi çarşamba perşembe bi daha görüşelim dedi. sizce o zaman bebek görünür mü, eğer düzgün artarsa 16 binleri bulmuş olur tahmini

Keseyi, yolk sacı ve bebeği aynı gün 20 binlerde iken gördüm. Kalp atışını da izledik ama doktorum küçük henüz dinlemeyi 15 gün sonra yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…