o zaman belki bende görebilirim, kalp atışı için bi daha çağırır belki.. inşallah güzel ilerler hepimizinkiiii :))Keseyi, yolk sacı ve bebeği aynı gün 20 binlerde iken gördüm. Kalp atışını da izledik ama doktorum küçük henüz dinlemeyi 15 gün sonra yapalım dedi
Bende bir haftadır aynı durumdayım. Midem hep bir bulantılı kusmadım şimdiye kadar ama yemek aklıma geldiğinde daha çok midem bulanıyor buzdolabını açmak istemiyorum açtığımda nefesimi tutuyorum koku geliyor gibi hissediyorum. Geçsin istiyorum artıkMerhaba 7+3 günlük hamileyim. Her kokudan tiksiniyorum, doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum yediğimde ya kusuyorum ya midem ekşiyor. Sizde de aynı durumlar var mı ya da bu durumlara ne çare olur? Moralim çok bozuldu
Aynen canım inşallah duyarımResmen şaka gibi haber verin bari sorumsuzluğa bak. Neyse geç olsun güç olmasın. Dediğin gibi kalp atışını duyursun yeter
Maşallah. Bana haftasiyla uyumlu vs demedi qma uyumlu olmasa herhalde soylerdi.Zaten Sat a gore ben 5+1im doktor da 4+6 dedi arada bi fark yok :)Canim gecen hafta bana 4+2 dedi
Dün 6+1 dedi bebeği görünce haftasıyla uyumlu dedi
Görürsün diye düşünüyorum canım geç döllenme vs yoksa görünür inşallah keseyi gördükten sonra beta istemedi doktor benden o yüzden artık kaçtır hiç bilmiyorumkızlar merhabalar, kesenin içinde bebek göründüğünde betahcg değeriniz kaçtı, ben cumartesi günü vajinal ultrasonla minicik bi kese gördüm. doktor bi betahcg baktıralım dedi. 4200 çıktı değerim. Hafta içi çarşamba perşembe bi daha görüşelim dedi. sizce o zaman bebek görünür mü, eğer düzgün artarsa 16 binleri bulmuş olur tahmini
Kızlar selamlar, idrar tahlilim çıkmış lökosit miktarı fazla çıkmış sanırım idrar yolu enfeksiyonu var, kendi doktoruma soramadım daha ama doktor bi arkadaşa sordum uroday diye bir ilaç varmış gebelere veriliyormuş siz hiç duydunuz mu? Ya da idrar yolu enfeksiyonu olanlar ne kullandılar bu süreçte? Tahlil olmasam hiç anlamayacaktım bu arada enfeksiyon olduğunu
[/QUOTE ]
Bende de ayni sey gecerli bugun verdi kadin dogumcum monurol yazdi ama piyasada pek kalmamis muadili olan urocare verdi 10 gun once de vermisti.Onu kullanacagim yatmadan once.Kullanim seklini biliyorsundur ?
Bundan sonra sanırım bende yaptırmam , ama cumartesi doktor bi takip acisindan baktiralim dedi. İnşallah güzel artiyodur ya tekrardan da ben gidip baktirmadim .Görürsün diye düşünüyorum canım geç döllenme vs yoksa görünür inşallah keseyi gördükten sonra beta istemedi doktor benden o yüzden artık kaçtır hiç bilmiyorum
5+5 Canım insaallahAyy çok şükür bol dol dinlen canımcım hiç bişey olmicak Allahın izniyle
Yoo yolksac görünebilir ama bebek görünmeyebilir canım çok normal. Bana doktorum yolk sac varsa bebek kesin vardır demişti. Kaç haftalıksın?
Kötü düşüncelerin hepsini yok et bitanem hepsini. Olumlu düşün derin nefesler al ver ama heep pozitif düşün tamam mı, sakiinnnn relaxxx. Heyecan güzel ama keyfini çıkar. Benim de yarın inşaallah kötü düşünmüyorum ama heyecandan yüzüm yanıyor
Yok canim büyüdükçe değişiyor zaten merak etmeMaşallah. Bana haftasiyla uyumlu vs demedi qma uyumlu olmasa herhalde soylerdi.Zaten Sat a gore ben 5+1im doktor da 4+6 dedi arada bi fark yok :)
Banada yapan olmadı isteyen olmadı ben eşimde girebilsin diye akşam gitmistim kendi doktorum değil cunku ondanmi bilmiyorumHanimlar ya bugun ilk defa karindan ultrasonla muayene oldum sadece kese gorundu ve Sat ile uyumlu ama bana hic bir tahlil falan yapmadi yani bu normal mi herkes progesteran hormonu vs konusuyor gelecek haftalarda mi olacak bu testler? Sadece siddetli agri ve kanama yasarsan gel dedi onun disinda 2 hafta sonra gitmemi soyledi kontrole.
Kuzum sen o zaman sağlık ocağına git hem kaydını yaptır hem de temel tahlilleri yaptırmış olursun. Hem de için rahat etmiş olurHanimlar ya bugun ilk defa karindan ultrasonla muayene oldum sadece kese gorundu ve Sat ile uyumlu ama bana hic bir tahlil falan yapmadi yani bu normal mi herkes progesteran hormonu vs konusuyor gelecek haftalarda mi olacak bu testler? Sadece siddetli agri ve kanama yasarsan gel dedi onun disinda 2 hafta sonra gitmemi soyledi kontrole.
Bir de demek ki aksilik görmemiş ki 2 hafta sonra gel demiş ne güzelKuzum sen o zaman sağlık ocağına git hem kaydını yaptır hem de temel tahlilleri yaptırmış olursun. Hem de için rahat etmiş olur
Saglik ocagi kan degerlerime ve vitaminlerime bakti ama hormon degerlerime bakilmadi. Bir sikayetim mi olmasi lazimdi acaba yokss rutin mi bakiliyor gebeligin basindayken?Kuzum sen o zaman sağlık ocağına git hem kaydını yaptır hem de temel tahlilleri yaptırmış olursun. Hem de için rahat etmiş olur
Kesen hayırlı olsun tatlım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı hesabı her doktorun takip şekli de farklıdır. Kimisi her ihtimali düşünür gereksiz bile ilaç verir kimisi baştan savar bişey olacaksa zaten olacaktır kafasındadır. Yani kısacası bu aklındaki soruları sorabileceğin şeker gibi bir doktor bulman lazım çünkü sen de anladığım kadarıyla benim gibi panik ataksın. Böyle durumlarda daha çok ilgi daha samimi bir yaklaşım gerekiyor bizlere. 2 hafta ben de dayanamazdım şahsen.Hanimlar ya bugun ilk defa karindan ultrasonla muayene oldum sadece kese gorundu ve Sat ile uyumlu ama bana hic bir tahlil falan yapmadi yani bu normal mi herkes progesteran hormonu vs konusuyor gelecek haftalarda mi olacak bu testler? Sadece siddetli agri ve kanama yasarsan gel dedi onun disinda 2 hafta sonra gitmemi soyledi kontrole.
merhaba kese gorunmus muydu?Kızlar en son beta 21 martta 1994 dü bugün lekelenmem olunca yine kan verdim 9069 çıktı tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü olacak %60 artmış oluyor mu bu durumda kafam durdu sanki
Farketmissin canim evet anksiyete panik atak var bende. Ne bileyim herkeste ayni tahlilleri duyunca insan kendinde eksiklik goruyo hic bir tahlil yok.Belki de doktor kesede bebegi gorunce yapacaktir bilemiyorum ya da şikayetim yok diye. 7 sene oldu ilk dogumumdan bu yana o zaman boyle panik degildim ve internetten herseyi qrastirmak berbat bi hastalik keske bakmasam kendime hakim olup. Ama su da var kucuk yerde yasiyorum ve tek bir doktor var ozel hastanr de yok alternatif yok bu beni bunaltiyor.Emanetimjz Allah a.Kesen hayırlı olsun tatlım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı hesabı her doktorun takip şekli de farklıdır. Kimisi her ihtimali düşünür gereksiz bile ilaç verir kimisi baştan savar bişey olacaksa zaten olacaktır kafasındadır. Yani kısacası bu aklındaki soruları sorabileceğin şeker gibi bir doktor bulman lazım çünkü sen de anladığım kadarıyla benim gibi panik ataksın. Böyle durumlarda daha çok ilgi daha samimi bir yaklaşım gerekiyor bizlere. 2 hafta ben de dayanamazdım şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?