2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Keseyi, yolk sacı ve bebeği aynı gün 20 binlerde iken gördüm. Kalp atışını da izledik ama doktorum küçük henüz dinlemeyi 15 gün sonra yapalım dedi
o zaman belki bende görebilirim, kalp atışı için bi daha çağırır belki.. inşallah güzel ilerler hepimizinkiiii :))

Bende bir haftadır aynı durumdayım. Midem hep bir bulantılı kusmadım şimdiye kadar ama yemek aklıma geldiğinde daha çok midem bulanıyor buzdolabını açmak istemiyorum açtığımda nefesimi tutuyorum koku geliyor gibi hissediyorum. Geçsin istiyorum artık bugün doktorum bir ilaç verdi mide bulantısı İÇİN aç karna günce üç kez öğlen aldım ama bence işe yaramadı prilam Dr. İlacın adı

Resmen şaka gibi haber verin bari sorumsuzluğa bak. Neyse geç olsun güç olmasın. Dediğin gibi kalp atışını duyursun yeter
Aynen canım inşallah duyarım
Kötü bişey yaşadıgımda arkadan güzel bişey yaşıycagımı düşünüyorum hep buda bana güzellik olarak döner inşallah

Kızlar selamlar, idrar tahlilim çıkmış lökosit miktarı fazla çıkmış sanırım idrar yolu enfeksiyonu var, kendi doktoruma soramadım daha ama doktor bi arkadaşa sordum uroday diye bir ilaç varmış gebelere veriliyormuş siz hiç duydunuz mu? Ya da idrar yolu enfeksiyonu olanlar ne kullandılar bu süreçte? Tahlil olmasam hiç anlamayacaktım bu arada enfeksiyon olduğunu

Görürsün diye düşünüyorum canım geç döllenme vs yoksa görünür inşallah keseyi gördükten sonra beta istemedi doktor benden o yüzden artık kaçtır hiç bilmiyorum

Kızlar en son beta 21 martta 1994 dü bugün lekelenmem olunca yine kan verdim 9069 çıktı tüp bebek olduğu için ilk muayene cuma günü olacak %60 artmış oluyor mu bu durumda kafam durdu sanki

Görürsün diye düşünüyorum canım geç döllenme vs yoksa görünür inşallah keseyi gördükten sonra beta istemedi doktor benden o yüzden artık kaçtır hiç bilmiyorum
Bundan sonra sanırım bende yaptırmam , ama cumartesi doktor bi takip acisindan baktiralim dedi. İnşallah güzel artiyodur ya tekrardan da ben gidip baktirmadim .

Doktoruma sormadan kullanmayayım dedim ama demek ki sık kullanılan ilaçlardan. Teşekkür ederim cevabınız için

Hanimlar ya bugun ilk defa karindan ultrasonla muayene oldum sadece kese gorundu ve Sat ile uyumlu ama bana hic bir tahlil falan yapmadi yani bu normal mi herkes progesteran hormonu vs konusuyor gelecek haftalarda mi olacak bu testler? Sadece siddetli agri ve kanama yasarsan gel dedi onun disinda 2 hafta sonra gitmemi soyledi kontrole.

5+5 Canım insaallah

Banada yapan olmadı isteyen olmadı ben eşimde girebilsin diye akşam gitmistim kendi doktorum değil cunku ondanmi bilmiyorum

Kuzum sen o zaman sağlık ocağına git hem kaydını yaptır hem de temel tahlilleri yaptırmış olursun. Hem de için rahat etmiş olur

Kuzum sen o zaman sağlık ocağına git hem kaydını yaptır hem de temel tahlilleri yaptırmış olursun. Hem de için rahat etmiş olur
Saglik ocagi kan degerlerime ve vitaminlerime bakti ama hormon degerlerime bakilmadi. Bir sikayetim mi olmasi lazimdi acaba yokss rutin mi bakiliyor gebeligin basindayken?

Kesen hayırlı olsun tatlım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı hesabı her doktorun takip şekli de farklıdır. Kimisi her ihtimali düşünür gereksiz bile ilaç verir kimisi baştan savar bişey olacaksa zaten olacaktır kafasındadır. Yani kısacası bu aklındaki soruları sorabileceğin şeker gibi bir doktor bulman lazım çünkü sen de anladığım kadarıyla benim gibi panik ataksın. Böyle durumlarda daha çok ilgi daha samimi bir yaklaşım gerekiyor bizlere. 2 hafta ben de dayanamazdım şahsen.

Farketmissin canim evet anksiyete panik atak var bende. Ne bileyim herkeste ayni tahlilleri duyunca insan kendinde eksiklik goruyo hic bir tahlil yok.Belki de doktor kesede bebegi gorunce yapacaktir bilemiyorum ya da şikayetim yok diye. 7 sene oldu ilk dogumumdan bu yana o zaman boyle panik degildim ve internetten herseyi qrastirmak berbat bi hastalik keske bakmasam kendime hakim olup. Ama su da var kucuk yerde yasiyorum ve tek bir doktor var ozel hastanr de yok alternatif yok bu beni bunaltiyor.Emanetimjz Allah a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…