2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben gebeligimi yeni öğrendiğimde olmuştum munurol şase ve pyoloseptil vermişlerdi

Evet ama ortak şeyler alınabilir bence. İnsan hevesleniyor minik minik görünce
Şöyle 13-14. Haftada cinsiyet belli olursa bişe almak istiyorum renk ayrımım yok kızımın kuculmuslerini giydircem her türlü erkekse ama bir minik gömlek isterim ya nasıl güzeller

Şöyle 13-14. Haftada cinsiyet belli olursa bişe almak istiyorum renk ayrımım yok kızımın kuculmuslerini giydircem her türlü erkekse ama bir minik gömlek isterim ya nasıl güzeller
Allahım nasip etsin inşallah sağlıkla

Kızlar bugün verdiğim beta hcg sonucum Çarşamba günü ayın 23 ünde yapılmıştı 144.6 çıkmıştı şimdi ise 1195.88 çıkmış artış nasıl sizce? Sata göre 4+6 haftalık ama dr. bugünden kese görmedi karından baktı yarın sonuc göstermeye tekrar gitcem belim çok ağrıyor hala kasıklarımda da gerilme hissi devam ediyor.

Hayır henüz dr a gitmedim cuma günü randevum tüp bebek olduğu için pozitif aldıktan sonra 1 nisana verdi randevu
benim de tup bebek canim ne zaman transfer oldun kacinci gun embriyosu? su an gtsen coktan kese gorunurdu bu degere zaten. buyuk ihtimal doktorun kese ve kalp birlikte olsn diye uzak tarih vermjs

Bebeğin cinsiyeti daha erken belli oluyor ancak yasal süre olduğundan dolayı doktorlar bekliyor. Bi tanıdığım bebek aldırma olayları felan demişti. Bebeğin sırt yapısından erkek ya da kız olduğu biliniyormuş. Rabbim bebeklerimize önce sağlık versin hayrlı evlat eylesin

Selam bı arkadaşımız vardı lekelenmesi uzun süren adını hatırlayamadım. Topikte yazılanları çok takip edemiyorum Bugün ağrıyla beraber kırmızıya yakın lekelenmem geldi ama biraz fazlaydı. hemen doktorumu arayıp gittim minimal kanama gördü kese etrafında proluton Depot verdi. Progestan dex günde 1 vuruyordum 2 ye çıkardı. Hâlâ da devam ediyor kahverengi ye döndü Şu an beklemedeyiz ama arkadaşım görüyorsan sen ne durumdasın nasıl ilerledi sürecin bilgi verebilir misin?

Ben de yatmadan 2 tane prilam dr kullanıyorum ama fayda etmedi, yine kustuğum oluyor. Buzdolabı bende de aynı su içmeye korkuyorum içinde daha çok bulantı artıyor D dgldsgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…