Hayır henüz dr a gitmedim cuma günü randevum tüp bebek olduğu için pozitif aldıktan sonra 1 nisana verdi randevumerhaba kese gorunmus muydu?
Ben gebeligimi yeni öğrendiğimde olmuştum munurol şase ve pyoloseptil vermişlerdiKızlar selamlar, idrar tahlilim çıkmış lökosit miktarı fazla çıkmış sanırım idrar yolu enfeksiyonu var, kendi doktoruma soramadım daha ama doktor bi arkadaşa sordum uroday diye bir ilaç varmış gebelere veriliyormuş siz hiç duydunuz mu? Ya da idrar yolu enfeksiyonu olanlar ne kullandılar bu süreçte? Tahlil olmasam hiç anlamayacaktım bu arada enfeksiyon olduğunu
Bana dq monurol piyasada kalmamis uro care verdi muadiliymis.Gebelerde guvenle kullaniliyor.Ben gebeligimi yeni öğrendiğimde olmuştum munurol şase ve pyoloseptil vermişlerdi
Ben başka çok istememiştim bile ilaci rahatım diye ama doktor idrar yolu enfeksiyonu düsüklere sebebiyet veriyor diyince korkup kullanmıştımBana dq monurol piyasada kalmamis uro care verdi muadiliymis.Gebelerde guvenle kullaniliyor.
Şöyle 13-14. Haftada cinsiyet belli olursa bişe almak istiyorum renk ayrımım yok kızımın kuculmuslerini giydircem her türlü erkekse ama bir minik gömlek isterim yaEvet ama ortak şeyler alınabilir bence.İnsan hevesleniyor minik minik görünce
Gözün aydın, çok şükür canımKızlar şükür ben kalp atışlarını duydum
Vajinal muayane etti
Çok rahatladım valla kanama içinde korkma normal dedi kırmızı olursa kork dedi
Evet onemli enfeksiyonlarBen başka çok istememiştim bile ilaci rahatım diye ama doktor idrar yolu enfeksiyonu düsüklere sebebiyet veriyor diyince korkup kullanmıştım
Çok sagol canımGözün aydın, çok şükür canımHala devam ediyor mu kanaman
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsünlerKızlar şükür ben kalp atışlarını duydum
Vajinal muayane etti
Allahım nasip etsin inşallah sağlıklaŞöyle 13-14. Haftada cinsiyet belli olursa bişe almak istiyorum renk ayrımım yok kızımın kuculmuslerini giydircem her türlü erkekse ama bir minik gömlek isterim yanasıl güzeller
benim de tup bebek canim ne zaman transfer oldun kacinci gun embriyosu? su an gtsen coktan kese gorunurdu bu degere zaten. buyuk ihtimal doktorun kese ve kalp birlikte olsn diye uzak tarih vermjsHayır henüz dr a gitmedim cuma günü randevum tüp bebek olduğu için pozitif aldıktan sonra 1 nisana verdi randevu
Çok teşekkür ederim inşallahhGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsünlerminik kuzular
Gozun aydin canimKızlar şükür ben kalp atışlarını duydum
Vajinal muayane etti
Ben transferden sınra hergün içtim ama şuanda bulantılarım başladığı İÇİN kefir görmek bile istemiyorumKızlar kefir içilir mi bu dönemde bilgisi olan var mı?
Bebeğin cinsiyeti daha erken belli oluyor ancak yasal süre olduğundan dolayı doktorlar bekliyor. Bi tanıdığım bebek aldırma olayları felan demişti. Bebeğin sırt yapısından erkek ya da kız olduğu biliniyormuş. Rabbim bebeklerimize önce sağlık versin hayrlı evlat eylesinAslında haksız da değil, adamlar 13-14 haftada erkek dediğine 20 de kız diyebiliyor. Kesin bişey olsa herkes 6-7 haftalıkken cinsiyeti öğrenmiş olurdu. Kağan kocatepenin bununla ilgili videosu vardı, siz de bi teori atın ortaya zaten tutma olasılığı %50 diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?