İnşallah canım dualarım seninle ve bebeğinle güzel haberler alırsın inşallahCanım benim inşaAllah dediğin gibi olur Rabbim cümlemizin evladını korusun ihtimali bile çok zor doktorum şüphelendi sadece emin olamadi ama ben cuma gününe üniversiteye perinatolojiye randevu aldım inşaAllah sıkıntı çıkmaz
İnşaAllah canım ikitane oğlum var bu bebeğim korunarak sürpriz oldu cinsiyetini de öğrendim yüzde doksan sekiz kız dedi ama sevincim kursağımda kaldı ama neyse bol bol dua edip iyi düşünmek istiyorumİnşallah canım dualarım seninle ve bebeğinle güzel haberler alırsın inşallah
Ben de öyleydim hala bulantı kusma gecmedi kendimi zorluyorum katı meyve sıkacağın varsa havuc suyu iç arttırıyormus pazartesi bende doktora gidicem yine bakıcak dediğinden beri hem havuc suyu hem su içiyorum zor bela kusuyorum da kilo da almadım hatta verdim bi sekılde idare ediyorum yeterki saglıklı olsun daİçemiyorum ki çok midem bulanıyor
Bende öyle kilo verdim ama bebeğin aşağıda olması biraz canımı şıktı üzüldüm. Okula gitmeyeceğim bol bol yatayım dinleneyim diyorum.Ben de öyleydim hala bulantı kusma gecmedi kendimi zorluyorum katı meyve sıkacağın varsa havuc suyu iç arttırıyormus pazartesi bende doktora gidicem yine bakıcak dediğinden beri hem havuc suyu hem su içiyorum zor bela kusuyorum da kilo da almadım hatta verdim bi sekılde idare ediyorum yeterki saglıklı olsun da
Amin inşallah. Merak etme ihtimal bunlar hep. İçini ferah tut. Güzel haberlerini alırız inşallah. Annelik işte. Kendimizden değil de onlardan korkuyoruz.Elhamdülillah sıkıntı çıkmamış enazından ama gerçekten zaman geçmek bilmiyor çok zor bir süreç. Benim diğer hamileliklerimde bende sıkıntı çıkmıştı çok rahatsızdım moralim bu kadar bozulmamış ti Rabbin kimseyi evladiyla sınamasın
Aynen öyle canım Annelik başka birşey. İhtimaller bile yikabiliyor insanı Rabbim gerçeğinden sakınsın evlatlarımızıAmin inşallah. Merak etme ihtimal bunlar hep. İçini ferah tut. Güzel haberlerini alırız inşallah. Annelik işte. Kendimizden değil de onlardan korkuyoruz.
Normal fitil gibi ileriye doğru ittirerek alınıyorProgestanı vajinal olarak nasıl alıyorsunuz ben ilk defa alacağım.
Evet ama vajinal kullanımı daha kolay ağızdan yan etkileri çok oluyor diye okumuştumBu değil mi ilaç. Ağızdan da alınıyor yani
Dinlen canım yukarı çıkar 1 ay sonra gel demistir muhtemelen o zaman yine sorarsın canını sıkmaBende öyle kilo verdim ama bebeğin aşağıda olması biraz canımı şıktı üzüldüm. Okula gitmeyeceğim bol bol yatayım dinleneyim diyorum.
Ben ağızdan alıyorum, gece uyumadan önce içiyorum. Bende bir yan etkisi olmadı.Bu değil mi ilaç. Ağızdan da alınıyor yani
Yaa çok güzelKizlaaaar Allaha bin şükür bugün ultrasonda herşey yolunda dedi doktorum.
Yarın fetal dna için kan vereceğim mecbur değilsin dedi ama ben cinsiyet öğrenmek için vereceğim hayırlıyla
Bu arada 20 kasım tahmını doğum tarihiydi ama bugün 16 kasım dedi tam olarak tabii bebişe kalmış artık
Su içtiğini bile gördük kızlar nasil açtı ağzını yaaabakamiyorum fazla izleyemedim bile nazar ederim diye subhanallah mucizelerimize gerçekten
Rabbim sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yeni bir ultrason görüntüsüyle cinsiyet tahminide alayım kızlarrr
İnan bi an önce bitsin istedim ama 20 dakika filan sürdü sipa bi durmadı yerinde ölçmek için doktor sürekli karnımı itikledi oynasın az pozisyon değişirsin diye bi bitmedi çok uzun geldi onada bunada bakacaz diye diyeYaa çok güzelbende randevu günümü sabırsızlıkla bekliyorum
QRica ederim kan testi ve ultrason ölçümleri yapıldı DNA yaptırmadım doktorda gerek duymadiCevap için teşekkürler. Dna testi mi yaptırdınız ? Sadece kan mı alınıyor?
Amin canım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız doğuma kadar.İnan bi an önce bitsin istedim ama 20 dakika filan sürdü sipa bi durmadı yerinde ölçmek için doktor sürekli karnımı itikledi oynasın az pozisyon değişirsin diye bi bitmedi çok uzun geldi onada bunada bakacaz diye diye
Hatta gerildim kastım kendimi baya bi ara neyseki herşey yolunda dedi.
Ama hala hayret ediyorum nasıl minacık şey sen ne biliyon su içmeyi filannn
Çok değişik bişeydi yaa
Rabbim hepinizi güzel hayırlı haberlerle karşılaştırsın
Dur daha hemen pes etme iyi düşün iyi olsun lütfen ben inanıyorum ki iyi haberler alacaksın kötüyü çağırma sakın benim bir hafta kanamam vardı düşük tehlikem hala devam ediyor Rabbime sığındım onu bana o verdi inanırmısın bende korunarak hamile kaldım hep dua ettim sende böyle düşün hepİnşaAllah canım ikitane oğlum var bu bebeğim korunarak sürpriz oldu cinsiyetini de öğrendim yüzde doksan sekiz kız dedi ama sevincim kursağımda kaldı ama neyse bol bol dua edip iyi düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?