Aklıma çok takıldı. Çok da korkuyorumBence al dinlen, yoruldun mu diye sormuş bir de vermesi lazımdı.
Hemen telaşlanmayın bu doktorlara da sinir oluyorum madem emin değilsin insanları ne diye telaşlandırırsınKızlar bende kontrolden çıktım doktor kafasında ödem var gibi dedi ama alemin değilim dedi takip edicez dedi moralim çok bozuldu ya
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için almayayım o hâldeMaalesef onlar da çok popüler olup içeriği temiz olmayanlardan. Ben vücut kremi, şampuanı, losyonu ve pişik kreminde mustelayı tek geçiyorum.
Cok şükür ya her bebek iyi mesaji okuduğumda icim açılıyorKontrolden geldim simdi.Kanamam dün durdu bebek gayet iyi dedi doktorum korkulacak bir durum yok dedi.Progestana ben kes diyinceye kadar devam et dedi.İkili tarama testi için 16 mayısa randevu aldım.Birde bebek sol tarafıma doğru ilerlemiş iyice normalde kasığımda hep tam ortadaydı, dün ağrılarım falan tamamen bitti bende korkmuştum bir sorunmu var diye ama çok şükür Rabbime umarım hep böyle devam eder şu bir haftadır çok stresli geçirdim günlerimi
Allahım bizlere güç kuvvet versin inşallah
Bende hissediyorum canım söylediğimde inanmıyolar amakızlar biliyorum belki erken diyenler olacaktır ama ben bebişin varlığını hissediyorum artık ya. bugün iyice netleştirdim. çünkü ilk gebeliğimde bu hareketleri 20.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. bu ikinci gebeliğim daha erken hissetmeye başladım. kendi kendime gülme geliyo hareket edince eşimde heyecanlanıyo ben oyle yapınca :))) seğirme gibi değil balık kayar gibi içimden
İnşaAllah canım inşaAllah yanılmıştırHemen telaşlanmayın bu doktorlara da sinir oluyorum madem emin değilsin insanları ne diye telaşlandırırsınbence başka bi doktora daha görünün moralinizi yüksek tutun hem sizin hem de bebişiniz için inşallah hayırlı haberler alırsınız
ya evet inanmazlar diye bende içimde yaşıyorum bu sevinci :))) tek sağlıklı olsunlar da inşallah hem bizimkiler hem de cümlesinin yavrusuBende hissediyorum canım söylediğimde inanmıyolar ama
dediğin gibi arada sanki içimde bişey kayıyor gibi oluyo
Amin inşallah ama ben 2 kere hissettim sadeceya evet inanmazlar diye bende içimde yaşıyorum bu sevinci :))) tek sağlıklı olsunlar da inşallah hem bizimkiler hem de cümlesinin yavrusu
Anladım. Benim de ultrason normaldi. Daha kan sonucunu almadım ki ben de korkuyorum sonuçtan.ultrason normaldi sıkıntı çıkmadı. sanırım hem ultrason hem de kan testini birleştirip rapor hazırlıyorlar ona göre bir sonuca varıyorlar. yaş riski çıkmasını bekliyordum zaten.
Peki fetal DNA yi doktor mu istedi?ultrason normaldi sıkıntı çıkmadı. sanırım hem ultrason hem de kan testini birleştirip rapor hazırlıyorlar ona göre bir sonuca varıyorlar. yaş riski çıkmasını bekliyordum zaten.
Amin canım aminnn inşallah inan yüzüm güldü bugün bir haftadır hep dua ettim Rabbime bebeğim iyi olsun diye dualarımı geri çevirmedi kurban olduğum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahCok şükür ya her bebek iyi mesaji okuduğumda icim açılıyor
Sagsalim büyütelim bebislerimizi
Umarım yanlış tahmindir. Emin olmadan söylerler senin neler yaşayacağını hiç düşünmezler. Benim ilk gebeligimde böbreği yok dedi asistan doktor ayrıntılı ultrasonda. Uzman yoktu, çıkmıştı bir hafta sonra gel dedi. Ve ben o bir haftada kafayi yiyecektim. Ve tabi ki bir hafta sonra hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendik. Çok dusuncesizler. Senin bebeğinde de hiçbir sıkıntı yoktur inşallahKızlar bende kontrolden çıktım doktor kafasında ödem var gibi dedi ama alemin değilim dedi takip edicez dedi moralim çok bozuldu ya
Ya benim ilk gebeliğim ama bugün sağ tarafımda böyle garip bir şey hissetim içten bastırma gibi damarla alakalı bir şey değil kalp gibi de atmadı ama bebek mi onu da bilmiyorumkızlar biliyorum belki erken diyenler olacaktır ama ben bebişin varlığını hissediyorum artık ya. bugün iyice netleştirdim. çünkü ilk gebeliğimde bu hareketleri 20.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. bu ikinci gebeliğim daha erken hissetmeye başladım. kendi kendime gülme geliyo hareket edince eşimde heyecanlanıyo ben oyle yapınca :))) seğirme gibi değil balık kayar gibi içimden
Yaş için yapacak hiçbir şey yok ki yalımız bu ve bu şekilde çıkacaksa bence sorun yok diğer şeyleri normal ben başka bir test yaptırmayı düşünmüyorum zaten gebeliği sonlandırma niyetim yok sizin de diğer riskleriniz düşük çıkmış bence bir sıkıntı yoktur37 yaşım ikili testim yaştan 1/159 çıktı ense kalınlığı 0.9 normal nazal kemiği var sorun yok diğerleri 10000 filan bitek yaş sıkıntı ne yapmalıyım bilmiyorum
Canım ablamda hamileliğinde bu sorunu yasamıstı bebeğinde12 haftalık tı ozaman perinatoloji de sürekli takip altındaydı.Doktorunun dediğine göre erkek bebeklerde görülme sıklığı çok fazla demişti hafif seyirliydi yeğenimde doktoru dogumdan kısa bir süre sonra kendiliğinden düzelir dedi çok şükür öylede oldu şu an 10 yaşında maşallah sağlığı yerinde içini ferah tut canımHenüz erken birdahaki kontrolde kesin var derse giderim inşaAlllah ödem olunca noluyo peki
İns canım ya tek sorun yaş dediğin gibi.Yaş için yapacak hiçbir şey yok ki yalımız bu ve bu şekilde çıkacaksa bence sorun yok diğer şeyleri normal ben başka bir test yaptırmayı düşünmüyorum zaten gebeliği sonlandırma niyetim yok sizin de diğer riskleriniz düşük çıkmış bence bir sıkıntı yoktur
Bende kendi doktoruma değil prof. Perinatolog Ahmet güle yaptırdım ve gerçekten çok memnun kaldım 21. Haftada kendisine gideceğim inşallahBizim doktor en başından beri ısrarla söylüyor. Herkes yaptırıyor sandım. İkili test ile aynı değil diye mi dna testi daha garanti diye mi bilemiyorum. Kendi hastanesinde de yapın diye ısrar etmiyor hani para kazanma amacı olsa diyeceğim ama tıpa yönlendirdi
Benimde bugün ultrasonda doktor bebeği arıyor yok sol tarafıma dogru okadar girmişki aşağıya ilk yarım dk falan baktı sonra gördü bende korktum bizle saklambaç oynuyor dedi güldüArkadaşlar merhaba şimdi çıktım doktordan ense kalınlığı ile ilgili normal bir sorun yok dedi ama bebek çok aşağıdaymış yoruldun mu filan dedi. Biraz korktum bi problem olur mu sizce ya ? Kıza benzettim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?