Yeniyse iyi canimm..bende yedi aylık olunca baslicam almaya. Çok memnun kalacaksın..Ebebekten aldım canım bende üretim tarihleri yeniydi umarım sorunsuzdur
İnşallah canim sagliklaKız gibi
Öncelikle aramıza hoşgeldingebeliğinde hayrlı olsun. Eğer özel hastanen pahalıysa devlet hastanesi en mantıklısı ki burda kızlar 1000 tl gibi fiyatlardan bahsetti. Ama özel hastanen 250 300 e de yapıyorsa devlet hastanesinde sıra bekleyip sitres olmaya gerek yok. Mesala bizim buradaki devlet 2’li test yapmadı yeteri değilmiş Tekirdağ çorludayım ben özelde yaptırıdm. Tek tüp kan alıyorlar koldan 3 gün için de sonucun çıkıyor
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.Bebisiniz sağlıkla gelsin öncelikle ben de hem devlet hem özel muayenehaneye gidiyorum. Fetal dna yaptırdım özel bir lab gönderildi kan testim 4500 tl ödedim 5 günde sonuç çıktı doktorum daha garanti ve bundan sonraki 3lu 4lu testlere gerek kalmayacak dedi, devlette de aynı gün normal ikili test için kan verdim 3 haftada çıktı sonuçları zaten istatistik bilgisi olduğundan sadece olasılığı gösteriyor. Bence ikili test düşünüyorsanız devlette hic para ödemeden yaptırın derim özellerde de yine nereden baksaniz 1000 tlyi bulabiliyor.
bu arada ultrasonda da ense kalınlığı burun kemiği bakılıyor sizin boyunuz kilonuz yaşınız gibi verileri kaydedip aynı verilere sahip olan gebeler içinde degerlendiriliyorsunuz ikili testte, fetal dna da çocuğun kromozom ve genlerine bakılıyor
Bana sadece decavit verdi başka birşey vermedi normal mi acabaOyle mi soyledigin iyi oldu
Her halta endişelenmeye basladim
Ben yeni başladım takviyelere ama hamilelik için bile normal kabızlık. Bana süt yerine süt ürünleri tavsiye edildi kabızlık için.Bir de bol lifli beslenin.Demir takviyesine başlayıp da kabız olan var mı? Gün aşırı almama ve günde 3 lt su içmeme rağmen kabız yapıyor beni
Evet tabii normalde de ilk gebeliğimde 20. haftalardan sonra kabızlık sorunu oldu ama biraz erken başladıBen yeni başladım takviyelere ama hamilelik için bile normal kabızlık. Bana süt yerine süt ürünleri tavsiye edildi kabızlık için.Bir de bol lifli beslenin.
Ben iki gün kadar içmeme rağmen mahvetti beni lekelenmem oldu hemen doktora gittim kestim karnımda ağrı oldu çok dokundu bana bu Ay yediklerine dikkat et güzel beslen diğer kontrolde başka birşey yazalım dedi bıraktım içmiyorumDemir takviyesine başlayıp da kabız olan var mı? Gün aşırı almama ve günde 3 lt su içmeme rağmen kabız yapıyor beni
1 haftadır içiyorum demiri bende yapıyor canim evet demir ilacıDemir takviyesine başlayıp da kabız olan var mı? Gün aşırı almama ve günde 3 lt su içmeme rağmen kabız yapıyor beni
Hic bilmiyorum ki hani tahlil yapıp eksiği gore verdi desem değil direk verdi bir sor gittigindeBana sadece decavit verdi başka birşey vermedi normal mi acaba
5 gündür içiyorum bendeki günde iki kere ve siyah olması dışında hiç bi yan etki yapmadı.gaynoferon benimki.dogru dürüst su da içemiyorum üstelik.Demir takviyesine başlayıp da kabız olan var mı? Gün aşırı almama ve günde 3 lt su içmeme rağmen kabız yapıyor beni
Bol su onemli ama5 gündür içiyorum bendeki günde iki kere ve siyah olması dışında hiç bi yan etki yapmadı.gaynoferon benimki.dogru dürüst su da içemiyorum üstelik.
Evet cokta araştırmak iyi degilBen bugün farklı bir doktora gittim decavit yazdı. Folik asitin fazlası zararlı çocuğa zarar verebilir fazla miktarlar dedi. Ama gördüğüm kadarıyla herkes kullanıyor multivitamin içinde folik asit vs. Asıl doktorum osteocare ve feroglobin vermişti başlamadım hala bu doktor kullanma deyince iyice çöktü beynim. Ben böyle araştırarak yanlış yapıyorum sanırım. Çözüm yerine daha da karıştı her şey.. siz ne düşünüyorsunuz doktor ne veriyorsa kullanmalı mı?
Meyve bol tüketiyorum gazlı içecek içemiyorum paketli gıdaların hiç birini yiyemiyirum.hayatimda bu kadar sağlıklı hic beslenmedim.sigara çıktı hayatimdan .sulu ev yemekleri dışında yiyemiyorumBol su onemli ama
Banada bugün decavit verdilerBen bugün farklı bir doktora gittim decavit yazdı. Folik asitin fazlası zararlı çocuğa zarar verebilir fazla miktarlar dedi. Ama gördüğüm kadarıyla herkes kullanıyor multivitamin içinde folik asit vs. Asıl doktorum osteocare ve feroglobin vermişti başlamadım hala bu doktor kullanma deyince iyice çöktü beynim. Ben böyle araştırarak yanlış yapıyorum sanırım. Çözüm yerine daha da karıştı her şey.. siz ne düşünüyorsunuz doktor ne veriyorsa kullanmalı mı?
Benimkide aynı ölçüde çıktı cinsiyet yok malesefMerhaba ben de bugün ikili teste gittim. Burun oluşmuş, ense kalınlığı 0.8 çıktı. diğer organ oluşumlarına da ayrıntılı baktı çok şükür herşey yolunda. Kız gibi dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?