2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

İkili testi benim gibi özelde mi yoksa devlette mi yaptırsam kararsızlığına düşen her anneye fırsatı varsa özeli tavsiye ederim. Ben devlette yaptırdım ama bin pişman oldum. Fırsatı olan herkes özel doktorunda yaptırsın, durumu güzel açıklarlar anneyi panik etmezler, anne zaman kısıtı olmadan sorularını rahatlıkla sorar en azından.

Hafif anemisi olan ve hem Elevit Pronatal hem de Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? İkisi birlikte ağır olur mu endişesindeyim.

Demir takviyesine başlayıp da kabız olan var mı? Gün aşırı almama ve günde 3 lt su içmeme rağmen kabız yapıyor beni

Demir takviyesine başlayıp da kabız olan var mı? Gün aşırı almama ve günde 3 lt su içmeme rağmen kabız yapıyor beni
Ben yeni başladım takviyelere ama hamilelik için bile normal kabızlık. Bana süt yerine süt ürünleri tavsiye edildi kabızlık için.Bir de bol lifli beslenin.

Ben yeni başladım takviyelere ama hamilelik için bile normal kabızlık. Bana süt yerine süt ürünleri tavsiye edildi kabızlık için.Bir de bol lifli beslenin.
Evet tabii normalde de ilk gebeliğimde 20. haftalardan sonra kabızlık sorunu oldu ama biraz erken başladı Beslenmeme dikkat etmiş halim bi de, etmesem vay halime

Ben iki gün kadar içmeme rağmen mahvetti beni lekelenmem oldu hemen doktora gittim kestim karnımda ağrı oldu çok dokundu bana bu Ay yediklerine dikkat et güzel beslen diğer kontrolde başka birşey yazalım dedi bıraktım içmiyorum

5 gündür içiyorum bendeki günde iki kere ve siyah olması dışında hiç bi yan etki yapmadı.gaynoferon benimki.dogru dürüst su da içemiyorum üstelik.

Ben bugün farklı bir doktora gittim decavit yazdı. Folik asitin fazlası zararlı çocuğa zarar verebilir fazla miktarlar dedi. Ama gördüğüm kadarıyla herkes kullanıyor multivitamin içinde folik asit vs. Asıl doktorum osteocare ve feroglobin vermişti başlamadım hala bu doktor kullanma deyince iyice çöktü beynim. Ben böyle araştırarak yanlış yapıyorum sanırım. Çözüm yerine daha da karıştı her şey.. siz ne düşünüyorsunuz doktor ne veriyorsa kullanmalı mı?

Evet cokta araştırmak iyi degil
Benim doktorum folik asiti kesti
Ama verdiği ilaçta sanirim az miktar da var
Doktora güvenmek dinlemek onemli

Bol su onemli ama
Meyve bol tüketiyorum gazlı içecek içemiyorum paketli gıdaların hiç birini yiyemiyirum.hayatimda bu kadar sağlıklı hic beslenmedim.sigara çıktı hayatimdan .sulu ev yemekleri dışında yiyemiyorum su icemiyorum 3 4 büyük bardak zorla oda hele miğde bulantıları siraasinda hiç tuketemiyordum.ne yapabilirim geçmiyor bı turlu tiksinmistim.

Son düzenleme:
Banada bugün decavit verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…