2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çalışmayı düşünmüyorum. Ama şuan indirimdeysen alsam mı dedim bekleyeyim o halde

Ya kızlar temiz içerikli bir güneş kremi bulamadım ben ya. Bu meşhur markalar bile temiz değilmiş
Güneş kremi olarak da çatlak kremi olarak da badger temiz içerikli ben hem kremini hem yağını aldım biraz pahalı ama madem çaba harcayacağım işe yarasın dedim. En çok duyulan kozmetik markalarının hiç biri doğal içerikli değil haklısınız.

Ben 16.haftaya giriş yaptım ve daha iki gün önce kontrolüm vardı doktorum kesinlikle hayır dedi. Üstelik rahim ağzı uzunluğum çok iyi aktif kanamamda yok şuanda ama tetikleyebilir dedi. Hem kanama yaşadığım hem de ikiz olduğu için olabilir. Sormaya çekiniyoruz ama aylarca bunu yaşadıktan sonra evet doğal bir ihtiyaç ve zor bir hal alıyor malesef bence hiç çekinme doktoruna sor. Gördüğün gibi herkes kendi özel durumuna göre farklı cevap almış en iyisini doktorun bilir.

Ben anladığım kadarıyla anneniz de size alınmış veya kırılmış. Ablam şehir dışında geldi aradılar kabul etmedim demişsiniz belki ona içerledi. Gelecek olanlar yabancı değilmiş aslında yemek işini de durumunuzu göz önünde bulundurarak hallederlerdi zaten. Anne evine gidince de tüm aile oruçluydu bizde zaten teklif beklemeden kendim gidip ne varsa tabağa koyup yiyordum. Evet hormonlardan dolayı daha hassasız ama karşı tarafın da çeşitli hassasiyetleri olabilir

Kızlar enox iğnem bitti bir adet gözüktüğü için eczane vermiyor yarın verebilir diyor bir gün kullanmadan bir şey olur doktora ulaşamıyorum başına gelip doktora soran var mı:?
Tanış oldugunuz bir eczane bir gün önceden verip ertesi gün işleyebilir.O tek iğneye ne oldu peki ? Sürekli bir iğne borçlu olarak devam edersiniz ama sonuçta birgün biraktiracaklar bu iğneleri değil mi

Kızlar mesela Temmuz gibi 5-5.5 aylık hamile olacağım bunun için hamile mayosu almak lazım mı? Yoksa normal bedenimden 1 beden büyük mayo olsam olur mu?

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah prensesin İkili taramada bir tahminde bulunmuş muydu doktorun?

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah prensesin İkili taramada bir tahminde bulunmuş muydu doktorun?
İkili taramada tahminde bulunmuştu evet kız yüksek ihtimal dedi fakat yine de bekleyelim dedi.Gecen hafta gittiğimde başka bir doktora gittim kesinlikle cinsiyet bilgisi vermedi gördüğü halde 16. Haftayı beklicem diye tutturdu ki kendisi perinatolog isterse 11. Haftada bile tahmin eder yani.Ben fetal DNA yaptırdım gectigimiz hafta kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak için.Cok şükür sonucumuz ile birlikte cinsiyetini de öğrendik yavrumuzun

Bazıları çok katı yaa asla 16 dan önce söylemiyor. Benim tahminleri de perinatolog yaptı ben öylesine cinsiyet belli mi dedim dünden hazırmış Biri erkek zaten dedi tekrar gösterdi bize de bacak arasına bakın pipi dedi. Bu %100 kesin dedi, diğeri kıza benziyor %70 kız gibi dedi. Sonra ilk çocuğun cinsiyeti ne dedi erkek dedim. Hee sen ondan kız istiyosun diyo

Son düzenleme:
Ayyy inşallah kızdır kızı geç söylüyorlar ya erkeğin cinsel organı çıkıntılı olmasına rağmen yapisabiliyormus tenine o sebeple yanlış bilgi vermek istemiyormuş doktorlar benim bebike dedgin gibi hareketliydi ama bişey göremedik.Bir kizi olsun istiyor insan ya haberi alır almaz bilgilendir bizi

Kızlar yaa şu vitamin haplarını kullanmasak ne olur? Ben her aldığımda midem çok kötü oluyor
Ben içtiğim gibi kusuyordum, o yüzden bir aydan uzun süre kullanamadım. Doktorum hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Ama şöyle bi şey var, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, gebelikten önce de uzun süre vitamin takviyesi alıyordum. O yüzden doktor rahat davranmış olabilir. Siz yine de doktorunuza danışın.

Sağlıkla gelsin prenses canım bişey sormak istiyorum sana mide bulantın kusman filan varmıydı
Sağol canım, hayır bir iki kere ağzıma kadar geldiği oluyordu kustum az. Midem hep bulandı öğürme de oldu ama kusmadım çok

Bence annelerimiz samimiyetten ve yakınlıktan sorma ihtiyacı duymuyorlar çoğu zaman böyle şeyleri. Zaten bir şeye ihtiyacı olursa söyler kafasındalar. İnsan hamile olunca belki normalden daha fazla ilgi bekliyor. Neyse ki anneniz size yakın oturuyor ve canınız bir şey isterse arayıp söyleyebilirsiniz. Bence bunlara takılmayın ve kendinizi şanslı hissedin. Benim annemle aramda 2500 km var ve canım bir şey isteyecek o da yapamayacak diye ödü kopuyor. O gün ne pişirdiğini bile söylemiyor telefonda. Çok takılmayın derim

Canım rahim ağzı uzunluğuna kaç dedi hatırlıyor musun benim doktorum 40 mm dedi not aldı ama iyi kötü bir şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…