2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gerçekten dolandırıcı kaynıyor etraf.Bir çok konuda insanlar kelime oyunu yapıyor vs diye tolere edebilirim fakat bir bebeğin sağlığı söz konusuyken onca zor karar ve maddi yük altindayken birde bu yalanları dizmek nedir ? Görüştüğünüz kişiyi adı soyadı ile mutlaka şikayet edin.Amerikadaki sistem Türkiye'de varsa ne diye bu testler bu derece pahalı,hadi yok diyelim ufacık bir hata,yanılma durumunda evladimizinn belkide hayatı ile oynamis olacaklar Allah korusun.Asla sessiz kalmayın.Cok geçmiş olsun

Evet kesinlikle yani o kadar hassas bir konu ki, bendeki broşürde invitae firmasının adı yazdığı için açıkcası telefonda vs ile konuşurken güvenmiştim işte biz çok kapsamlı bakıyoruz vs vs diye anlatmıştı. Güya söylemiş bana başta biz önceden amerikada bakıyorduk ama şimdi türkiyede bakmaya başladık diye ama ben hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Yani sadece 3 aydır bu testi yapan bir yere zaten nasıl güvenebilirsin. Allahtan ücret ödemeden kıyısından döndüm.

nasıl ölçülüyor bana kimse bişe demedi
Normal karından muayene esnasında ölçebiliyorlar bana son üç muayenemde hep söylediler ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatolog da karından ölçmüştü. İkiz olduğu için erken ölçmeye başlanmıştır belki. Ya da ölçüp normal diye dillendirilmiyor da olabilir bilmiyorum. Çok önemli bir ayrıntı aslında

Benim de 40mm canım çok iyi dedi
Benim de 4.1 di aynen iyi dedi. Bizde ekstra önemli, hiç kısalmadan sona gideriz inşallah
Rahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistim
Benim muayenelerim vajinaldi ilk ölçtüğünde 4.1 dedi ama perinatolog da karından muayenede ölçmüş bana söylemedi ama verdiği raporda gördüm 4.2 diye yazılmış

Son düzenleme:
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda Allah’ın izniyle Seninde erkek gibi hissettim rabbim gönlüne göre versin canım zaman geçmiyordur şimdi sana
Yaa ağzın bal yesin
Vallahi zaman geçmiyor asla
1 test günün beklemek
2 kalp atışını duymak
3 de bu cinsiyet beni çok zorladı

Ben bu markayı neden duymamışım şimdiye kadar? Bi de o kadar araştırıp bioderma’nın mineral güneş kremini aldım, aşırı yağlı. Badger’in ürünlerini deneyeyim bir de. Peki eczanelerde bulabiliyor muyuz? Trendyol / Hepsiburada gibi yerlerden almak istemiyorum.

Bilmiyorum hiç sormadım ben internetten aldım.

Yaa ağzın bal yesin
Vallahi zaman geçmiyor asla
1 test günün beklemek
2 kalp atışını duymak
3 de bu cinsiyet beni çok zorladı
Bakalim cinsiyetten sonra takacak ne gibi dertlerimiz olacak Kocaman bir endişe yumağı gibi hissediyorum kendimi bazen

Turşu çok yiyordum acı, tuzlu genelde böyle şeyler. Tatlı istediğim pek yok
Bende öyleyim canım huyum suyum değişti resmen tatlı hiç sklıma gelmiyor. Ekşi elma, vişneli şeyler, turşu falan yiyesim var ki normalde yemem hatta sevmem bile. Ödem yapıyor olmasa tuzlu şeyleri abartacağım.
Daha cinsiyetimiz beli değil bakalım

Uzak olmanıza üzüldüm ama iyi ki telefon var. Seslerini duyabilirsin.
Haklısınız çok sağolun

Ne bileyim üzmek istemiyorum. Hep güçlü durmaya çalıştım ben onun karşısında bilemiyorum belki başka sebeplerden öyle durmak alışkanlık oldu. Anlatamayacağım çok şey var aslında, çok kırgınlıklarım oldu, böyle yetiştim diyelim. Cenazelerde bile dik durmaya çalışan, avısını içine atan bir yapım var. Neler neler yaşadım annem üzülmesin diye yansıtmadım. Hala bilmez çoğu yaramı. İçine dert etmesin hasta olmasın diye susarım

Kizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa

Kizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Soğuk suyla ayaklarınızı yıkayın isterseniz bana iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…