Gerçekten dolandırıcı kaynıyor etraf.Bir çok konuda insanlar kelime oyunu yapıyor vs diye tolere edebilirim fakat bir bebeğin sağlığı söz konusuyken onca zor karar ve maddi yük altindayken birde bu yalanları dizmek nedir ? Görüştüğünüz kişiyi adı soyadı ile mutlaka şikayet edin.Amerikadaki sistem Türkiye'de varsa ne diye bu testler bu derece pahalı,hadi yok diyelim ufacık bir hata,yanılma durumunda evladimizinn belkide hayatı ile oynamis olacaklar Allah korusun.Asla sessiz kalmayın.Cok geçmiş olsunAy kızlar bugün başıma gelenleri anlatmak istiyorum. Ben burda da hep bahsetmiştim fetal dna testi yaptıracağım diye hatta invitae firmasına yaptıracağımı vs. diye. Dün firmadan gelip kan aldılar, bugün @Anastai sayesinde aslında invitae firmasına kan vermediğimi onlardan ayrılan bir kaç kişinin yaklaşık olarak 3 aydır yeni bir test yaptıklarını ve hala invitae adını kullandıklarını öğrendim. Sonra gerçek invitae sorumlusu ile görüştüğümde bu kişinin çoğu kişiye bu şekilde test yaptığını amerikaya gidecek diyip türkiyede yaptırdığını vs anlattı. Allahtan parasını daha ödememiştim ama testi iptal etmek için de kan alma ücretini almak istediler. Süreç uzamasın diye kabul ettim ama siz de dikkat edin derim yaptıracak olan varsa.
Evet kesinlikle yani o kadar hassas bir konu ki, bendeki broşürde invitae firmasının adı yazdığı için açıkcası telefonda vs ile konuşurken güvenmiştim işte biz çok kapsamlı bakıyoruz vs vs diye anlatmıştı. Güya söylemiş bana başta biz önceden amerikada bakıyorduk ama şimdi türkiyede bakmaya başladık diye ama ben hiç böyle bir şey hatırlamıyorum. Yani sadece 3 aydır bu testi yapan bir yere zaten nasıl güvenebilirsin. Allahtan ücret ödemeden kıyısından döndüm.Gerçekten dolandırıcı kaynıyor etraf.Bir çok konuda insanlar kelime oyunu yapıyor vs diye tolere edebilirim fakat bir bebeğin sağlığı söz konusuyken onca zor karar ve maddi yük altindayken birde bu yalanları dizmek nedir ? Görüştüğünüz kişiyi adı soyadı ile mutlaka şikayet edin.Amerikadaki sistem Türkiye'de varsa ne diye bu testler bu derece pahalı,hadi yok diyelim ufacık bir hata,yanılma durumunda evladimizinn belkide hayatı ile oynamis olacaklar Allah korusun.Asla sessiz kalmayın.Cok geçmiş olsun
He tamam pardon :)Canım fetal DNA testinde çıkıyor. Ben bu testi cinsiyet için yapmıştım zaten
Normal karından muayene esnasında ölçebiliyorlar bana son üç muayenemde hep söylediler ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatolog da karından ölçmüştü. İkiz olduğu için erken ölçmeye başlanmıştır belki. Ya da ölçüp normal diye dillendirilmiyor da olabilir bilmiyorum. Çok önemli bir ayrıntı aslındanasıl ölçülüyor bana kimse bişe demedi
Benim de 4.1 di aynen iyi dedi. Bizde ekstra önemli, hiç kısalmadan sona gideriz inşallahBenim de 40mm canım çok iyi dedi
Benim muayenelerim vajinaldi ilk ölçtüğünde 4.1 dedi ama perinatolog da karından muayenede ölçmüş bana söylemedi ama verdiği raporda gördüm 4.2 diye yazılmışRahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistim
Yaa ağzın bal yesinAynen öyle sağlıklı olsunlarda Allah’ın izniyleSeninde erkek gibi hissettim rabbim gönlüne göre versin canım zaman geçmiyordur şimdi sana
Ben bu markayı neden duymamışım şimdiye kadar? Bi de o kadar araştırıp bioderma’nın mineral güneş kremini aldım, aşırı yağlı. Badger’in ürünlerini deneyeyim bir de. Peki eczanelerde bulabiliyor muyuz? Trendyol / Hepsiburada gibi yerlerden almak istemiyorum.Güneş kremi olarak da çatlak kremi olarak da badger temiz içerikli ben hem kremini hem yağını aldım biraz pahalı ama madem çaba harcayacağım işe yarasın dedim. En çok duyulan kozmetik markalarının hiç biri doğal içerikli değil haklısınız.
Bilmiyorum hiç sormadım ben internetten aldım.Ben bu markayı neden duymamışım şimdiye kadar? Bi de o kadar araştırıp bioderma’nın mineral güneş kremini aldım, aşırı yağlı. Badger’in ürünlerini deneyeyim bir de. Peki eczanelerde bulabiliyor muyuz? Trendyol / Hepsiburada gibi yerlerden almak istemiyorum.
Bakalim cinsiyetten sonra takacak ne gibi dertlerimiz olacakYaa ağzın bal yesin
Vallahi zaman geçmiyor asla
1 test günün beklemek
2 kalp atışını duymak
3 de bu cinsiyet beni çok zorladı
Bana karından bakmıştı sanırım ilerleyen haftalarda daha önemli sık sık baktırmak lazımRahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistim
Bende öyleyim canım huyum suyum değişti resmen tatlı hiç sklıma gelmiyor. Ekşi elma, vişneli şeyler, turşu falan yiyesim var ki normalde yemem hatta sevmem bile. Ödem yapıyor olmasa tuzlu şeyleri abartacağım.Turşu çok yiyordum acı, tuzlu genelde böyle şeyler. Tatlı istediğim pek yok
Uzak olmanıza üzüldüm ama iyi ki telefon var. Seslerini duyabilirsin.Bence annelerimiz samimiyetten ve yakınlıktan sorma ihtiyacı duymuyorlar çoğu zaman böyle şeyleri. Zaten bir şeye ihtiyacı olursa söyler kafasındalar. İnsan hamile olunca belki normalden daha fazla ilgi bekliyor. Neyse ki anneniz size yakın oturuyor ve canınız bir şey isterse arayıp söyleyebilirsiniz. Bence bunlara takılmayın ve kendinizi şanslı hissedin. Benim annemle aramda 2500 km var ve canım bir şey isteyecek o da yapamayacak diye ödü kopuyor. O gün ne pişirdiğini bile söylemiyor telefonda. Çok takılmayın derim
Ne bileyim üzmek istemiyorum. Hep güçlü durmaya çalıştım ben onun karşısında bilemiyorum belki başka sebeplerden öyle durmak alışkanlık oldu. Anlatamayacağım çok şey var aslında, çok kırgınlıklarım oldu, böyle yetiştim diyelim. Cenazelerde bile dik durmaya çalışan, avısını içine atan bir yapım var. Neler neler yaşadım annem üzülmesin diye yansıtmadım. Hala bilmez çoğu yaramı. İçine dert etmesin hasta olmasın diye susarımBen seni çok iyi anlıyorum canım insanın en hassas dönemi hamilelik en yardıma muhtaç olduğu zamanlar da bu ilk dönemler oluyor aslında. Sen sadece seni düşündüğünü senin için kaygılandığını bilmek istemişsin ama bazen anneler böyle yapabiliyor gereksiz alınganlık gibi bakmıyorum ben olaya ama sen de yardıma ihtiyaç duyduğun zaman çekinme söyle anne gel hastayım sana ihtiyacım var gibi. Belki o da bunu duymak istiyordur.
Soğuk suyla ayaklarınızı yıkayın isterseniz bana iyi geliyorduKizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Duş almak,migren taşı ve yürüyüş iyi geliyo banadaKizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Oyy öyle miEmin ol gerekli görmeyip gerek duyacaksın canm kesinlikle al kimseyi dinleme mastıt diye bir illet var tek çare sagmak
Bugün gittim yine cinsiyet göremediler çok meraktayim tahminleri alabilirmiyim kızlar @NurSu-14Ocak @elifselman
Merhabalar, üç kız annesi olarak ve yüzlerce ultrason fotoğrafı incelemiş biri olarak tahminim bu bir prenses, kafa yapısına bakarak tahminde bulundumBugün gittim yine cinsiyet göremediler çok meraktayim tahminleri alabilirmiyim kızlar @NurSu-14Ocak @elifselman
Sırada detaylı heyecanı sonrada doğum stresi ben sıraladımBakalim cinsiyetten sonra takacak ne gibi dertlerimiz olacakKocaman bir endişe yumağı gibi hissediyorum kendimi bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?