2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim tabiki ben de soracagim muhakkak ama bi umit aradim seninki ikiz oldugundandir diye dusunuyorum.Belki izin vermez risk almamak adina kimbilir.Zaten cinsel birlesme degil orgazm rahimde kasilma yqptigindan oluyormus.Bende cok kanama olmustu.Halbuki bende 2 gebeligimde de yerlesme kanamasi yasamis biri bile degilim ultrasonda kanama alani bile gorulmedi .Bu kez niye boyle oldu bilmiyorum.

Sonraki kontrolümde sorayım haplar beni gerçekten çok zorluyor

Kızım olacak canım zıpır tam çok hareketli senin de gönlünden geçen olsun
Amin canım inşallah

Canım rahim ağzı uzunluğuna kaç dedi hatırlıyor musun benim doktorum 40 mm dedi not aldı ama iyi kötü bir şey demedi
Rahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistim

Tanış oldugunuz bir eczane bir gün önceden verip ertesi gün işleyebilir.O tek iğneye ne oldu peki ? Sürekli bir iğne borçlu olarak devam edersiniz ama sonuçta birgün biraktiracaklar bu iğneleri değil mi
Evet ama ne zaman bilmiyorum taşındım o zaman kayboldu sanırım hiç bilmiyorum

Ben seni çok iyi anlıyorum canım insanın en hassas dönemi hamilelik en yardıma muhtaç olduğu zamanlar da bu ilk dönemler oluyor aslında. Sen sadece seni düşündüğünü senin için kaygılandığını bilmek istemişsin ama bazen anneler böyle yapabiliyor gereksiz alınganlık gibi bakmıyorum ben olaya ama sen de yardıma ihtiyaç duyduğun zaman çekinme söyle anne gel hastayım sana ihtiyacım var gibi. Belki o da bunu duymak istiyordur.

Erkek anası seni bende erkek istiyorum ama bakalım nasip neyse Sağlıcaklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
Ya bende henüz belli olmadı delirecegim bu PaArtesi randevum var bakalım ne olacak
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda Allah’ın izniyle Seninde erkek gibi hissettim rabbim gönlüne göre versin canım zaman geçmiyordur şimdi sana

Ay kızlar bugün başıma gelenleri anlatmak istiyorum. Ben burda da hep bahsetmiştim fetal dna testi yaptıracağım diye hatta invitae firmasına yaptıracağımı vs. diye. Dün firmadan gelip kan aldılar, bugün @Anastai sayesinde aslında invitae firmasına kan vermediğimi onlardan ayrılan bir kaç kişinin yaklaşık olarak 3 aydır yeni bir test yaptıklarını ve hala invitae adını kullandıklarını öğrendim. Sonra gerçek invitae sorumlusu ile görüştüğümde bu kişinin çoğu kişiye bu şekilde test yaptığını amerikaya gidecek diyip türkiyede yaptırdığını vs anlattı. Allahtan parasını daha ödememiştim ama testi iptal etmek için de kan alma ücretini almak istediler. Süreç uzamasın diye kabul ettim ama siz de dikkat edin derim yaptıracak olan varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…