13+4 teyim kuzum kanda çıktı benimmmTam olarak kaç haftasin bugun
Ya ne güzel belli etmiss ben 3 hafta daha merak
Benim de 40mm canım çok iyi dediCanım rahim ağzı uzunluğuna kaç dedi hatırlıyor musun benim doktorum 40 mm dedi not aldı ama iyi kötü bir şey demedi
nasıl ölçülüyor bana kimse bişe demediBenim de 40mm canım çok iyi dedi
Canim tabiki ben de soracagim muhakkak ama bi umit aradimBen 16.haftaya giriş yaptım ve daha iki gün önce kontrolüm vardı doktorum kesinlikle hayır dedi. Üstelik rahim ağzı uzunluğum çok iyi aktif kanamamda yok şuanda ama tetikleyebilir dedi. Hem kanama yaşadığım hem de ikiz olduğu için olabilir. Sormaya çekiniyoruz ama aylarca bunu yaşadıktan sonra evet doğal bir ihtiyaç ve zor bir hal alıyor malesef bence hiç çekinme doktoruna sor. Gördüğün gibi herkes kendi özel durumuna göre farklı cevap almış en iyisini doktorun bilir.
Sonraki kontrolümde sorayım haplar beni gerçekten çok zorluyorBen içtiğim gibi kusuyordum, o yüzden bir aydan uzun süre kullanamadım. Doktorum hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Ama şöyle bi şey var, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, gebelikten önce de uzun süre vitamin takviyesi alıyordum. O yüzden doktor rahat davranmış olabilir. Siz yine de doktorunuza danışın.
Kac arti kacta ogrendi 14lerde mi ?Hayirli olsum :)Kızlar anne olduğumu duyduğumda çok mutlu olmuştum çünkü tüp bebekle evlat sahibi oldum ama şuan kız bebek annesi olacağımı öğrendim yere göğe sigamiyorum @Papatyamelo Benim cinsiyeti kız olarak güncelleyebilirsin canim
Kanda cinsiyet mi belli oluyor13+4 teyim kuzum kanda çıktı benimmm
Bu mesaja harfiyen katılıyorum
Dunya üzerinde hayir diyemeyecegim tek insan annem ve kardeşim
Ben gittiğimde tencereyi axar bakarim ne var diye
Rahssizsam annem gelecekse kii velinimet gelmesii en rahat ve tek rahat olduğum kişidir hane disindakilerden çekinmem korunmak..
De
Amin canım inşallahKızım olacak canım zıpır tam çok hareketlisenin de gönlünden geçen olsun
Ben hamile mayosu aldım m bedenKızlar mesela Temmuz gibi 5-5.5 aylık hamile olacağım bunun için hamile mayosu almak lazım mı? Yoksa normal bedenimden 1 beden büyük mayo olsam olur mu?
Bende öyleyim canim öğürme var genelde sabahları oluyorSağol canım, hayır bir iki kere ağzıma kadar geldiği oluyordu kustum az. Midem hep bulandı öğürme de oldu ama kusmadım çok
Rahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistimCanım rahim ağzı uzunluğuna kaç dedi hatırlıyor musun benim doktorum 40 mm dedi not aldı ama iyi kötü bir şey demedi
13+2 de kız gibi dedi bir doktor gittiğim başka doktor 16 dan evvel asla yorum yapmam dedi.Gectigimiz hafta 14. Hafta fetal DNA yaptırınca cinsiyette orada çıktı.Kac arti kacta ogrendi 14lerde mi ?Hayirli olsum :)
Evet ama ne zaman bilmiyorum taşındım o zaman kayboldu sanırım hiç bilmiyorumTanış oldugunuz bir eczane bir gün önceden verip ertesi gün işleyebilir.O tek iğneye ne oldu peki ? Sürekli bir iğne borçlu olarak devam edersiniz ama sonuçta birgün biraktiracaklar bu iğneleri değil mi
Ben seni çok iyi anlıyorum canım insanın en hassas dönemi hamilelik en yardıma muhtaç olduğu zamanlar da bu ilk dönemler oluyor aslında. Sen sadece seni düşündüğünü senin için kaygılandığını bilmek istemişsin ama bazen anneler böyle yapabiliyor gereksiz alınganlık gibi bakmıyorum ben olaya ama sen de yardıma ihtiyaç duyduğun zaman çekinme söyle anne gel hastayım sana ihtiyacım var gibi. Belki o da bunu duymak istiyordur.Sağol canım, yani normalde böyle düşünmem aklıma bile gelmez belki de hormonlardan ben böyle oldum. Annemin evi normalde de teklif beklemem, sonradan gittim mesela aneee ben açım dedim girdim mutfağa. Ama o gün bekledim ki kızım sen otur ye bişeyler. Kv hasta olduğumu duyunca gelip yemek yapayım dedi mesela ama hem şehir dışında hem hasta şu ara ilaçları var. Yani annemden de teklif bekledim bir an. Yani temek değil mesele, teklif sadece. Arada arasın sorsun var mı canının çektiği diye. Kustuğumu, kilo verdiğimi, yemek yapamadığımı biliyor. Elbette giderim açar dolabı yerim ama keşke sorsa, azıcık ilgilense benle.
Duygusal bakıyorum galiba. Umarım çabuk geçer bu dönem.
Canım fetal DNA testinde çıkıyor. Ben bu testi cinsiyet için yapmıştım zatenM
Kanda cinsiyet mi belli oluyor
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda Allah’ın izniyleErkek anası senibende erkek istiyorum ama bakalım nasip neyse Sağlıcaklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
Ya bende henüz belli olmadı delirecegimbu PaArtesi randevum var bakalım ne olacak
Aynı durumdayızKızlar anne olduğumu duyduğumda çok mutlu olmuştum çünkü tüp bebekle evlat sahibi oldum ama şuan kız bebek annesi olacağımı öğrendim yere göğe sigamiyorum @Papatyamelo Benim cinsiyeti kız olarak güncelleyebilirsin canim
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahAynı durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?