2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Asıl endişeler doğum sonrası Ve sanırım bir ömür de devam edecek, annelik zaten ömür boyu süren endişelerle dolu bir yolculuk bence
Doğumdan sonrasını düşünmüyorum rabbim büyüktür hayat mücadelesi stresi olacak tabi ama bebişler bizimle olacak en güzel şey

Şu midemi ne yapsam yesem ayrı dert yemesem ayrı dert

Kizlaaaar nolur bi akil verin biktim şu baş ağrısından kafamı yastığa koyamamaktan. Ağrı kesiciyi 2 saat önce aldım etki etti geri başlıyor nasil bir ilet bu yaaa
Geçen hafta ben de öyleydim. Yürüyüş yaptım biraz iyi geldi. Yani denemediğim şey kalmadı. Duş aldım. Suyu biraz sıcak biraz soğuğa yakın ayarlayabilirsin. Buz koydum. Kahveyle parolu aynı anda deneyebilirsin. Bir an önce geçer inşallah

Bulantı, hazımsızlık umarım kısa süre içinde geçer

Sağ olun dualarınız için, Başka bir doktora da gittik hemen öyle bir şey yokmuş. Gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor.

Şu midemi ne yapsam yesem ayrı dert yemesem ayrı dert
Bende hafifledi dedim bulantilar 2 gundur atak yapti ya yiyorum yedikten sonra bulantı başlıyor kusmuyorum gerci ona da şükür ama tam hafifledi herhalde dedim iki gündür başladı yine rahatsız edici bulantilar

Bende hafifledi dedim bulantilar 2 gundur atak yapti ya yiyorum yedikten sonra bulantı başlıyor kusmuyorum gerci ona da şükür ama tam hafifledi herhalde dedim iki gündür başladı yine rahatsız edici bulantilar
Bende dün hafifledi dedim eşime cümlem biter bitmez iki kere istifar ettim çok fena oluyor kendime nazar mı ediyorum bilmiyorum iyiyim diyerek

Geçmiş olsun tansiyonun şekerin falan mı düştü ki
Teşekkürler. Ben daha çok şekerden şüphelendim. Canım hiç tatlı istemiyor. Biraz da acıkmıştım. Sabahları da limonlu su içiyorum kabızlık için belki o da tansiyonumu düşürdü bilemiyorum hiç. Ambülans çağırmışlar ama uzaktan gelecekmiş o gelene kadar ben iyi oldum zaten iptal ettirdik

Çok geçmiş olsun

Kızlar bugün kahvaltıdan önce kısa süreli bayılmışım. Sizce bebek etkilenmiş midir? Bayılma yaşayan var mı aranızda?
Çok geçmiş olsun doktorunuzu arayıp sorabilir ya da acilden baktırabilirsiniz içiniz rahat etsin diye

Çok geçmiş olsun doktorunuzu arayıp sorabilir ya da acilden baktırabilirsiniz içiniz rahat etsin diye
Burdaki acil de bişey yapamazlar tahminim küçük yer kadın doğum doktoru sadece pazartesi günleri geliyor. 2gün sonra kontrolüm var diye doktorumu da aramadım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…