2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ikizlerimin ikisi de kızmış
Y kromozomuna rastlandı diye rapor gelmişti 1ay önce ve yanlışmış Genoksa yaptırmayın bence. O kadar para verdikten sonra 1000lira fazla verin yurtdışına gitsin. Aradım sordum bu nasıl olur diye Yanlış yazılmış raporlama yapılırken diyorlar gel de delirme. Ben baştan beri kız hissediyorum zaten erkeği duyunca şok olmuştum fakat derdim kesinlikle cinsiyet değil içime kurt düştü hastalık sonucu da mı yanlış o zaman dedim nasıl garanti vereceğiz ona dedim o kesinlikle doğru diyorlar. Cinsiyet ayrıyetten doktora iletilirken yanlış raporlanmışmış yanlış tuşa basılmış …! Ve asıl kızdığım doktor on gün önce kız olduğunu düşünüyorum deyip aramış firmayı yanlışlık var diye öyle farkedip düzeltmişler fakat doktorumuz bize dönmemiş! Bu ne sorumsuzluk ya bi de bi sürü komisyon alıyorlar bizden. Konuştuğum kadında diyor bizim bilgi verme yetkimiz yok doktorunuz size iletmeliydi. Ben de ona gitmeyi bırakmıştım en son 10gün önce gitmiştim, bugün perinatologa gittim orda devam etme kararı almıştım iyi ki de böyle bir karar almışım. Perinatologda yarım saat cinsiyet inceledi bugün kendinden şüphe duydu nerde Y kromozomu görmüşler organları oluşmuş kızların deyip durdu adam. 10gün sonra gel ücretsiz bidaha bakcam sana dedi bi de. O yüzden şüphelenip aradım aramasam hala kargaşa içinde kalcam. Bebeğim erkek ama organı mı yok acaba diye bile düşündüm iki saattir ya.

Hanımlar bişey sormak istiyorum. Aranızda hamilelik anı defteri alanınız oldu mu? benim ilk hamileliğim ve anı kalsın istiyorum hem bana hem bebeğime hangisini tavsiye edersiniz veya sizler nasıl yaptınız
Evet, aldım bende ultrasyon resimlerini ay ay yapıştırıyorum çok keyifli bir şey tavsiye ederim.

Bazen bebekler göstermeyebiliyor kızımda 22. haftamda öğrenmiştim Her hafta öğrenirim umuduyla doktorun kapısında bitiyordum
Bir ben vakası ayrıntılıya giricem 19+6 olcam o zaman gorurum insallah net artık neyse bi gostersin de kıyafet Alcam ya

Mg yazarken aslında anlamı biliyotum ama anlaşılsın diye yazmıştım. O karakterleri bulamadım da sabah. Her türlü 800 oranında oluyor. Ama internetten baktım arkadaşlarla konuştum, 800 ü geçmemesi gerekitormuş günlük. 2 ilaç toplamda o kadar olacak. İçim rahatladı biraz çok sağol

Evet, aldım bende ultrasyon resimlerini ay ay yapıştırıyorum çok keyifli bir şey tavsiye ederim.
Nasıl bişey aldıjız? Bizde saklıyoruz bir yere yapıştırırız diye ama bir türlü fırsat bulup alamadık. Fotoğrafçılarda var mıdır ebebek gibi mağazalarda mı olur avaba ? İnternete son aylarda güvenimi kaybettim görmeden almak istemiyorum

Canım doktoruna sormadan bişey yapma. Bişey olursa vebali boynuma olmasın lütfen. Hangi ilaç o 800 mcg olan ? Bende 400, çoğu ilaçtada 400 zaten. Tek seferde kullanman için sana bu kadar yülsek verildiyse boşa değildir herhalde

Bir ben vakası ayrıntılıya giricem 19+6 olcam o zaman gorurum insallah net artık neyse bi gostersin de kıyafet Alcam ya
Hem kıyafet bebek alışverişi açısından hemde merak etmek ayrı eziyet ama ayrıntılı da öğrenirsin mutlaka birde çikolata tatlı falan yede git canım birde kız bebekse geç gösteriyor tezi ne kadar dogru bilmiyorum ama bende öyleydi kızımda

Ayy iki tane kız ne güzel laboratuarın yaptığı da doktorun yaptığı da çok saçmaymış, nasıl böyle hata yapılır!!

Ben trendyoldan aldım. Fotoğrafınıda ekledim.

Eklentiler

• IMG_20220528_170236.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220528_170421.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 69
İnsallah canım son gittiğimde 2 tadelle yedim üstüne dondurma bana mısın demedi bacaklarını acmadı sıpa oglumu 16 hafta da öğrenmiştim resmen yumurtalıklarının cizgileri bile belliydi pipi kocaman bu garip oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…