2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kesinlikle kiz bebek gec gösteriyor
Iki kizimda da cok gec netleşti
Suan da bir daha gittiğimde göstermezse kesin kiz diye düşüneceğim

Kızlar az önce doktordan geldim 15+3 bebek ultrasona göre 16+2 kıza benziyor dedi plesenta previa dedi ciddi kanamaların olabilir gebelik başındaki kanamalarin sebebide büyük ihtimal buydu dedi yüksek ihtimal sezeryan dedi iyi bir perinatologa görünün dedi korkuttu beni ya kızım olacak die sevincim boğazımda kaldı vallahi

Kesinlikle kiz bebek gec gösteriyor
Iki kizimda da cok gec netleşti
Suan da bir daha gittiğimde göstermezse kesin kiz diye düşüneceğim
Ozaman demekki kız bebişler saklıyorlar kendilerini bana 12. Haftada yüzde 80 erkek demişti perinatolog hoş işimden hep yine kız geciyor ama sağlıklı hayırlı evlat olması yeter bana

Öncelikle tebrikler bir kız daha ama teşhis için moralini bozma, perinatolog araştırmaya bak. Onlar çok donanımlı ve deneyimli oluyorlar. Emin ellerde olursun. Nasıl davranman nelere dikkat etmen gerektiğini söyler sana.

Çok geçmiş olsun ama böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi var stres yapma içini ferah tut

Evt canim ikili test için gittiğim perinatolog bbayagi iyiydi ona gideceğim yine inşallah sorunsuz kucağıma alırım bebeğimi

Galiba doğru bende 16+1 de öğrendim kızım olacakmış

Tebrik ederim canım kız annesi oluyoruz olumsuz düşünme o konuda işin ehli doktorla görüş inş sağlıkla kucağına alırsın. Sen de bizim buralardaydın Atakentte perinatolog mehmet aytaç yüksel var araştır istersen başarılıymış.

Evt canim ikili test için gittiğim perinatolog bbayagi iyiydi ona gideceğim yine inşallah sorunsuz kucağıma alırım bebeğimi
Bu arada gebeliğin ilerleyen zamanlarında plasentanın yukarı, olması gerektiği yere hareket ettiği de olabiliyor. Benim de 12.haftada plasenta rahim ağzına yakındı, yukarı çıkma ihtimali olduğunu da eklemişti doktor. Son kontrolümde biraz yukarı çıktığını, ilerleyen haftalarda daha da normale gelebileceğini söylemişti.

Hayırlı olsun canım
Bir kız bebiş daha eklendi gruba
Plasenta konusunda hiç moralini bozma bu durumu yaşayan bir sürü kadın var evet kanaman olabilir ama oda plasentadan kaynaklı zamanla yukarı çıktıgınıda söylemiştir doktorun
Eger yukarı çıkmazsada mecbur normal doğum degil sezeryan oluyorsun
Bende plasenda dekolmanı vardı ve hep dinlendim düzeldi sende hep dinlen inşallah bian önce düzelir

Cn
Canım benim 2.ci hamileliğimde plasenta aşağıdaydı. Birgün kendimi çok yordum bebeğimle merdiven çıkıp inmek zorunda kalmıştım eve gittiğimde kanamam oldu acile gittim plesanta aşağı inmiş. hiçbir iş yapmamam gerektigini yatmam gerektiğini söyledi doktorlar. 1cocuk var gelde yat. 5. Aydan 36ya kadar herşey yasaktı ama çok şükür yukarı çıktı sezeryan olmak zorunda kalmadım. Şimdi korkudan ağır kaldırmamaya çalışıyorum

Evt canim benim perinatologda çok iyiydi bakalım inşallah sorun çıkmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…