Kesinlikle kiz bebek gec gösteriyorHem kıyafet bebek alışverişi açısından hemde merak etmek ayrı eziyet ama ayrıntılı da öğrenirsin mutlaka birde çikolata tatlı falan yede git canım birde kız bebekse geç gösteriyor tezi ne kadar dogru bilmiyorum ama bende öyleydi kızımda
Bugun gittim az once geldim kıza benziyor dediBazen bebekler göstermeyebiliyor kızımda 22. haftamda öğrenmiştimHer hafta öğrenirim umuduyla doktorun kapısında bitiyordum
Çok tatlı olmuş bende böyle bişey yapmak istiyorumBen trendyoldan aldım. Fotoğrafınıda ekledim.
Benim şansıma sanırım canımAyy iki tane kızne güzel laboratuarın yaptığı da doktorun yaptığı da çok saçmaymış, nasıl böyle hata yapılır!!
Hadi gözün aydın canım banada yüzde 80 erkek demişti bakalımBugun gittim az once geldim kıza benziyor dedi
Ozaman demekki kız bebişler saklıyorlar kendilerini bana 12. Haftada yüzde 80 erkek demişti perinatolog hoş işimden hep yine kız geciyor ama sağlıklı hayırlı evlat olması yeter banaKesinlikle kiz bebek gec gösteriyor
Iki kizimda da cok gec netleşti
Suan da bir daha gittiğimde göstermezse kesin kiz diye düşüneceğim
Öncelikle tebriklerKızlar az önce doktordan geldim 15+3 bebek ultrasona göre 16+2 kıza benziyor dediplesenta previa dedi ciddi kanamaların olabilir gebelik başındaki kanamalarin sebebide büyük ihtimal buydu dedi yüksek ihtimal sezeryan dedi iyi bir perinatologa görünün dedi korkuttu beni ya kızım olacak die sevincim boğazımda kaldı vallahi
Çok geçmiş olsun ama böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi var stres yapma içini ferah tutKızlar az önce doktordan geldim 15+3 bebek ultrasona göre 16+2 kıza benziyor dediplesenta previa dedi ciddi kanamaların olabilir gebelik başındaki kanamalarin sebebide büyük ihtimal buydu dedi yüksek ihtimal sezeryan dedi iyi bir perinatologa görünün dedi korkuttu beni ya kızım olacak die sevincim boğazımda kaldı vallahi
Evt canim ikili test için gittiğim perinatolog bbayagi iyiydi ona gideceğim yine inşallah sorunsuz kucağıma alırım bebeğimiÖncelikle tebriklerbir kız daha ama teşhis için moralini bozma, perinatolog araştırmaya bak. Onlar çok donanımlı ve deneyimli oluyorlar. Emin ellerde olursun. Nasıl davranman nelere dikkat etmen gerektiğini söyler sana.
Sağol canım inşallah hayırlısıyla kucagima alirimÇok geçmiş olsun ama böyle olup sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi var stres yapma içini ferah tut
Galiba doğruHem kıyafet bebek alışverişi açısından hemde merak etmek ayrı eziyet ama ayrıntılı da öğrenirsin mutlaka birde çikolata tatlı falan yede git canım birde kız bebekse geç gösteriyor tezi ne kadar dogru bilmiyorum ama bende öyleydi kızımda
Tebrik ederim canım kız annesi oluyoruzKızlar az önce doktordan geldim 15+3 bebek ultrasona göre 16+2 kıza benziyor dediplesenta previa dedi ciddi kanamaların olabilir gebelik başındaki kanamalarin sebebide büyük ihtimal buydu dedi yüksek ihtimal sezeryan dedi iyi bir perinatologa görünün dedi korkuttu beni ya kızım olacak die sevincim boğazımda kaldı vallahi
Bu arada gebeliğin ilerleyen zamanlarında plasentanın yukarı, olması gerektiği yere hareket ettiği de olabiliyor. Benim de 12.haftada plasenta rahim ağzına yakındı, yukarı çıkma ihtimali olduğunu da eklemişti doktor. Son kontrolümde biraz yukarı çıktığını, ilerleyen haftalarda daha da normale gelebileceğini söylemişti.Evt canim ikili test için gittiğim perinatolog bbayagi iyiydi ona gideceğim yine inşallah sorunsuz kucağıma alırım bebeğimi
Hayırlı olsun canımEvt canim ikili test için gittiğim perinatolog bbayagi iyiydi ona gideceğim yine inşallah sorunsuz kucağıma alırım bebeğimi
Yok kız ben 2oğlumuda 16 haftadan sonra öğrendim kızımı 13+3 te öğrendimKesinlikle kiz bebek gec gösteriyor
Iki kizimda da cok gec netleşti
Suan da bir daha gittiğimde göstermezse kesin kiz diye düşüneceğim
Kesinlikle de okuma yazması da yokEki Görüntüle 3074291 Kaynanama yollamalık görsel
Kızlar dün gece sağ ayağıma kramp girdi uykudan uyandım ölüyorum sandım sabah uyanmadan öncede sol ayağıma girdi hamile kalmadan önce sık sık oluyordu kan sulandırıcı kullanmaya başladıktan sonra hiç olmamıştı ya da bir kere falan oldu net hatırlamıyorum bir zararı var mı doktora söylemeli miyim sizce
Magnezyum desteği alman lazmMagnezyum kullanmanız gerekebilir bence bir doktorunuza sorun
Canım benim 2.ci hamileliğimde plasenta aşağıdaydı. Birgün kendimi çok yordum bebeğimle merdiven çıkıp inmek zorunda kalmıştım eve gittiğimde kanamam oldu acile gittim plesanta aşağı inmiş. hiçbir iş yapmamam gerektigini yatmam gerektiğini söyledi doktorlar. 1cocuk var gelde yat. 5. Aydan 36ya kadar herşey yasaktı ama çok şükür yukarı çıktı sezeryan olmak zorunda kalmadım. Şimdi korkudan ağır kaldırmamaya çalışıyorumKızlar az önce doktordan geldim 15+3 bebek ultrasona göre 16+2 kıza benziyor dediplesenta previa dedi ciddi kanamaların olabilir gebelik başındaki kanamalarin sebebide büyük ihtimal buydu dedi yüksek ihtimal sezeryan dedi iyi bir perinatologa görünün dedi korkuttu beni ya kızım olacak die sevincim boğazımda kaldı vallahi
Evt canim benim perinatologda çok iyiydi bakalım inşallah sorun çıkmaz yaTebrik ederim canım kız annesi oluyoruzolumsuz düşünme o konuda işin ehli doktorla görüş inş sağlıkla kucağına alırsın. Sen de bizim buralardaydın Atakentte perinatolog mehmet aytaç yüksel var araştır istersen başarılıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?