2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok sağol canım dikkat edeceğim bende çok teşekkür ederim sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallah

Bende dikkat edeyim canim belki benimde yukarı çıkar rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah

İnşallah benimde çıkar canim Hangisi bizim için iyi olursa öyle olsun inşallah

Benimde bacaklarım yukarı doğru çekilmeye başladı ara ara anlık olduğu için çok önemsemedim ama ilerleyeceğe benziyor

Kesinlikle de okuma yazması da yok
Benimki üst katta yolar beni , zaten anlatsam inanmaz oğluna laf mı dedirtir hiç , eskiden çok kızı olan kadının üstüne kuma getiriyordular ötekinin oğlu oluyordu der en sevdiği hikayeler böyle şeyler de artık ezberledik görümcemle ben ..kaynana derdi hiç çekilecek iş değil şu hamilelik stresiyle amaaannnn

Arkadaşlar merhaba. Umutsuz mutsuz bir günümdeki bugün. Rahim ağzı uzunluğum 25mm çıktı gece hastane de yattım 32ye yükseldi ama yine de düşük doktor evde hep yatacaksın dedi. Daha 16. Hafta çok korkuyorum ve endişeliyim. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Gurbetteyim yanımda kimse yok bir eşim var o çalışıyor. Her an bi şey olacak diye içim gidiyor. Bu durumda olup iyileşen var mı acaba ? Yoksa ben hep yatacak mıyım.

Bende elevit kullanıyorum, decavit ile içeriği neredeyse aynı. Demir ilacım da gyno ferro sanol. En iyisi değerleri kontrol ettirip ona göre düzenleme yapmak.
Ben çok evhamlıyım. Her olumsuz duyduğum şeye acaba diyorum. İnternette araştır araştır hep farklı şeyler, yapsak bir türlü yapmasak bir türlü. Haklısınız kurcaladıkça işin içinden çıkılmıyor.
Sakın öyle düşünmeyin. Hepimiz buraya birbirimizi rahatlatmak, destek almak, bilmediğimiz farkında olmadığımız şeyleri öğrenmek için geliyoruz. Ama en nihayetinde aldığımız kararlar kendimizi bağlar. Imom, ocean gibi takviyelerde folik asit 400 mcg civarında ama elevit-decavit 800 mcg. İlaca 2 gün daha devam edip sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırıp ona göre karar vereceğim. Değerler çok absürd çıkarsa doktoruma danışırım. Bugün biraz daha araştırma yaptım, Bir çok anne decavit-elevit yanında gyno ferro sanol kullanmış benim gibi. O kadar doktorun yanılmış olması mümkün değil. Bazen telaşlanıp doktorculuk oynamaya çalışıyoruz, ancak daha kötü yapıyor durumları :)

Serklaj ile ilgili birsey demiyorlar mı? Eğer dikiş atilmazsa yatarak geçirmen gerekecek, riske atilamaz çünkü. Merak ediyorum hastanede ne tedavisi uyguluyorlar uzunluk artıyor?

Serklaj ile ilgili birsey demiyorlar mı? Eğer dikiş atilmazsa yatarak geçirmen gerekecek, riske atilamaz çünkü. Merak ediyorum hastanede ne tedavisi uyguluyorlar uzunluk artıyor?
Serklaja gerek yok dedi. Çarşamba günü gidicem tekrar doktora

Cok geçmiş olsun canım düzelebilir tabi ama sen ne olur ne 8lmaz hep yat.. gececek nasılsa bu gunler yeterli iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…