Çok sağol canım dikkat edeceğim bende çok teşekkür ederim sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallahHayırlı olsun canım
Bir kız bebiş daha eklendi gruba
Plasenta konusunda hiç moralini bozma bu durumu yaşayan bir sürü kadın var evet kanaman olabilir ama oda plasentadan kaynaklı zamanla yukarı çıktıgınıda söylemiştir doktorun
Eger yukarı çıkmazsada mecbur normal doğum degil sezeryan oluyorsun
Bende plasenda dekolmanı vardı ve hep dinlendim düzeldi sende hep dinlen inşallah bian önce düzelir
Bende dikkat edeyim canim belki benimde yukarı çıkar rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahCn
Canım benim 2.ci hamileliğimde plasenta aşağıdaydı. Birgün kendimi çok yordum bebeğimle merdiven çıkıp inmek zorunda kalmıştım eve gittiğimde kanamam oldu acile gittim plesanta aşağı inmiş. hiçbir iş yapmamam gerektigini yatmam gerektiğini söyledi doktorlar. 1cocuk var gelde yat. 5. Aydan 36ya kadar herşey yasaktı ama çok şükür yukarı çıktı sezeryan olmak zorunda kalmadım. Şimdi korkudan ağır kaldırmamaya çalışıyorum
İnşallah benimde çıkar canim Hangisi bizim için iyi olursa öyle olsun inşallahBu arada gebeliğin ilerleyen zamanlarında plasentanın yukarı, olması gerektiği yere hareket ettiği de olabiliyor. Benim de 12.haftada plasenta rahim ağzına yakındı, yukarı çıkma ihtimali olduğunu da eklemişti doktor. Son kontrolümde biraz yukarı çıktığını, ilerleyen haftalarda daha da normale gelebileceğini söylemişti.
Amin canım arada ayaklarını yukari dik ben öyle yapıyodumBende dikkat edeyim canim belki benimde yukarı çıkar rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Aynen saglikla gelsinlerde Allahin izniyleOzaman demekki kız bebişler saklıyorlar kendilerini bana 12. Haftada yüzde 80 erkek demişti perinatolog hoş işimden hep yine kız geciyor ama sağlıklı hayırlı evlat olması yeter bana
Aa oyle miYok kız ben 2oğlumuda 16 haftadan sonra öğrendim kızımı 13+3 te öğrendim
Benimde bacaklarım yukarı doğru çekilmeye başladı ara ara anlık olduğu için çok önemsemedim ama ilerleyeceğe benziyorKızlar dün gece sağ ayağıma kramp girdi uykudan uyandım ölüyorum sandım sabah uyanmadan öncede sol ayağıma girdi hamile kalmadan önce sık sık oluyordu kan sulandırıcı kullanmaya başladıktan sonra hiç olmamıştı ya da bir kere falan oldu net hatırlamıyorum bir zararı var mı doktora söylemeli miyim sizce
Kesinlikle de okuma yazması da yok
Ben her hafta bir kilo alıyorum o bisey miNormalde 12. Haftama kadar 1.5 kilo almıştım bu aralar çok düzensiz besleniyorum ondan böyle artık oldu galiba
Canım hep cips çekiyor
Amin canım tüm bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallahAyyy ne güzel ya sağlıkla gelsin boncuğunuz
Amin canım çok sağ olHayırlı olsun sağlıkla doğsun insallah
Bende elevit kullanıyorum, decavit ile içeriği neredeyse aynı. Demir ilacım da gyno ferro sanol. En iyisi değerleri kontrol ettirip ona göre düzenleme yapmak.Demir ilacinda 0.35mg gynoferon
Vitamin 0.8mg var decavit
Demir günde 2 taneydi 1 e indirdim ben kendimi kötü hissetmistim miğde bulantım filan oldu yatarken ayagim istemsiz zipliyordu fazla geldi dedim aile sağlığı doktoruma sordum 1 tane iç dedi rahatsız olduysan
Ben çok evhamlıyım. Her olumsuz duyduğum şeye acaba diyorum. İnternette araştır araştır hep farklı şeyler, yapsak bir türlü yapmasak bir türlü. Haklısınız kurcaladıkça işin içinden çıkılmıyor.Ben de çok araştırdım korktum, başka doktora da gittim. Ama inan içme diyen doktor da şüphe yarattı. Sonunda en mantıklısının kullanmak olduğuna karar verdim. Fazlaysa folik asit doktorun ona göre ayarlar. Zaten 3. aydan sonra çok düşük miktarlarda oluyor. Benim demir ilacım feroglobin içinde 400 ug (yani mikogrammış) var. Diğer takviye osteocare ve ocean d3 k2. Çok da kurcalamamak lazımmış ben de çok araştırdım da öyle olunca işin içinden çıkılmıyor. Kesinlikle doktorunuza danışın bırakmadan.
Sakın öyle düşünmeyin. Hepimiz buraya birbirimizi rahatlatmak, destek almak, bilmediğimiz farkında olmadığımız şeyleri öğrenmek için geliyoruz. Ama en nihayetinde aldığımız kararlar kendimizi bağlar. Imom, ocean gibi takviyelerde folik asit 400 mcg civarında ama elevit-decavit 800 mcg. İlaca 2 gün daha devam edip sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırıp ona göre karar vereceğim. Değerler çok absürd çıkarsa doktoruma danışırım. Bugün biraz daha araştırma yaptım, Bir çok anne decavit-elevit yanında gyno ferro sanol kullanmış benim gibi. O kadar doktorun yanılmış olması mümkün değil. Bazen telaşlanıp doktorculuk oynamaya çalışıyoruz, ancak daha kötü yapıyor durumları :)Canım doktoruna sormadan bişey yapma. Bişey olursa vebali boynuma olmasın lütfen. Hangi ilaç o 800 mcg olan ? Bende 400, çoğu ilaçtada 400 zaten. Tek seferde kullanman için sana bu kadar yülsek verildiyse boşa değildir herhalde
56 kilo olsam benim içinde hiçbir sıkıntı olmaz canımBen her hafta bir kilo alıyorum o bisey miçok yaziftim ilk defa çok hoşuma diyor 56 olmuşum umaarim kalır bende kilo biraz
Serklaj ile ilgili birsey demiyorlar mı? Eğer dikiş atilmazsa yatarak geçirmen gerekecek, riske atilamaz çünkü. Merak ediyorum hastanede ne tedavisi uyguluyorlar uzunluk artıyor?Arkadaşlar merhaba. Umutsuz mutsuz bir günümdeki bugün. Rahim ağzı uzunluğum 25mm çıktı gece hastane de yattım 32ye yükseldi ama yine de düşük doktor evde hep yatacaksın dedi. Daha 16. Hafta çok korkuyorum ve endişeliyim. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Gurbetteyim yanımda kimse yok bir eşim var o çalışıyor. Her an bi şey olacak diye içim gidiyor. Bu durumda olup iyileşen var mı acaba ? Yoksa ben hep yatacak mıyım.
Serklaja gerek yok dedi. Çarşamba günü gidicem tekrar doktoraSerklaj ile ilgili birsey demiyorlar mı? Eğer dikiş atilmazsa yatarak geçirmen gerekecek, riske atilamaz çünkü. Merak ediyorum hastanede ne tedavisi uyguluyorlar uzunluk artıyor?
Serklaja gerek yok dedi. Çarşamba günü gidicem tekrar doktora
Serum iğne ve ilaç başka bi şey yokSerklaj ile ilgili birsey demiyorlar mı? Eğer dikiş atilmazsa yatarak geçirmen gerekecek, riske atilamaz çünkü. Merak ediyorum hastanede ne tedavisi uyguluyorlar uzunluk artıyor?
Cok geçmiş olsun canım düzelebilir tabi ama sen ne olur ne 8lmaz hep yat.. gececek nasılsa bu gunler yeterli iyi olunArkadaşlar merhaba. Umutsuz mutsuz bir günümdeki bugün. Rahim ağzı uzunluğum 25mm çıktı gece hastane de yattım 32ye yükseldi ama yine de düşük doktor evde hep yatacaksın dedi. Daha 16. Hafta çok korkuyorum ve endişeliyim. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Gurbetteyim yanımda kimse yok bir eşim var o çalışıyor. Her an bi şey olacak diye içim gidiyor. Bu durumda olup iyileşen var mı acaba ? Yoksa ben hep yatacak mıyım.
Ay tmm canim çok sağol yapacağımAmin
Amin canım arada ayaklarını yukari dik ben öyle yapıyodum
İnşallah. Yatıyorum ama etki eder mi bilmiyorumCok geçmiş olsun canım düzelebilir tabi ama sen ne olur ne 8lmaz hep yat.. gececek nasılsa bu gunler yeterli iyi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?