- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Canim benimkine de oyle dedi. Plsanta rahimin agzinda ama haftan cok erken cikacaktir o yukariya onemli degil simdilik ama yukari cikana kdr iliski yok.kanaman olabilir cunku dedi. 1ay sonrakinde bi daha bakacak. Sezeryan demek icin cok erken dahaKızlar az önce doktordan geldim 15+3 bebek ultrasona göre 16+2 kıza benziyor dediplesenta previa dedi ciddi kanamaların olabilir gebelik başındaki kanamalarin sebebide büyük ihtimal buydu dedi yüksek ihtimal sezeryan dedi iyi bir perinatologa görünün dedi korkuttu beni ya kızım olacak die sevincim boğazımda kaldı vallahi
İnşallah yukarı çıkar canim 3.trimestirda yukarı çıkıyor diyorlar insallaj bizimkide inşallah düzelirCanim benimkine de oyle dedi. Plsanta rahimin agzinda ama haftan cok erken cikacaktir o yukariya onemli degil simdilik ama yukari cikana kdr iliski yok.kanaman olabilir cunku dedi. 1ay sonrakinde bi daha bakacak. Sezeryan demek icin cok erken daha
Bizde geç öğreniriz diye düşünmüştük ama doktorum tecrübeli bu konularda şıp diye bildiAa oyle mi
Eltim de oğlunu gec ogrendi sanirim 15. Haftadaydi hatta kesin kizdir dedik iki oğlu vardı kız istiyordu
Evet hepimiz senin için erkek bekliyorduk gönlüne göre olmuş canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah çok sevindimM mabel63eras0201 bsra61 kızlarrr siz etiketleyin demiştiniz sanırım bebeğimizin cinsiyeti hepimizin de tahmin ettiği gibi erkek baştan beri hep erkek hissetmiştim ben de ilk defa bu kadar yoğun duygular hissettim çok değişikti ben kalp atışında vs hiç duygulanmamıştım sanırım daha yeni anladım bir bebeğimin olacağını
Amin canım inşallah önemli olan tabii sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almakEvet hepimiz senin için erkek bekliyorduk gönlüne göre olmuş canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah çok sevindim
Canım benim netleştiAmin canım inşallah önemli olan tabii sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almakEşim kız ben erkek diyorduk anneler hissediyorsa demek sizlerin de bir an önce netleşsin
O okuryazar canım benim de netleşti görmedin sanırım etiketledimKızlar ikizlerimin ikisi de kızmış
Y kromozomuna rastlandı diye rapor gelmişti 1ay önce ve yanlışmış Genoksa yaptırmayın bence. O kadar para verdikten sonra 1000lira fazla verin yurtdışına gitsin. Aradım sordum bu nasıl olur diye Yanlış yazılmış raporlama yapılırken diyorlar gel de delirme.Ben baştan beri kız hissediyorum zaten erkeği duyunca şok olmuştum fakat derdim kesinlikle cinsiyet değil içime kurt düştü hastalık sonucu da mı yanlış o zaman dedim nasıl garanti vereceğiz ona dedim o kesinlikle doğru diyorlar. Cinsiyet ayrıyetten doktora iletilirken yanlış raporlanmışmış yanlış tuşa basılmış …! Ve asıl kızdığım doktor on gün önce kız olduğunu düşünüyorum deyip aramış firmayı yanlışlık var diye öyle farkedip düzeltmişler fakat doktorumuz bize dönmemiş! Bu ne sorumsuzluk ya bi de bi sürü komisyon alıyorlar bizden. Konuştuğum kadında diyor bizim bilgi verme yetkimiz yok doktorunuz size iletmeliydi. Ben de ona gitmeyi bırakmıştım en son 10gün önce gitmiştim, bugün perinatologa gittim orda devam etme kararı almıştım iyi ki de böyle bir karar almışım. Perinatologda yarım saat cinsiyet inceledi bugün kendinden şüphe duydu nerde Y kromozomu görmüşler organları oluşmuş kızların deyip durdu adam. 10gün sonra gel ücretsiz bidaha bakcam sana dedi bi de. O yüzden şüphelenip aradım aramasam hala kargaşa içinde kalcam. Bebeğim erkek ama organı mı yok acaba diye bile düşündüm iki saattir ya.
EvetYaaaa görmedim tabiiyaaa sağlıkla gelsinler şimdiden en yakın arkadaşları hazır o kanamalardan belliydi nazlı nazlı kızlar
Bende aynı durumdayım canım. Hareketlerimi kısıtlamamı söyledi doktor bide cinsel ilişki yasak ama 24. Haftaya kadar yukarı cikabilir 24. Haftadan önce birsey diyemeyiz dedi umarım düzelir bu durumumuzİnşallah yukarı çıkar canim 3.trimestirda yukarı çıkıyor diyorlar insallaj bizimkide inşallah düzelir
Çok güzel biz de 4 kızızEvethep kızım olsun istedim kızımın da bir kız kardeşi olsun istedim çünkü benim yok ve bunun eksikliğini çok yaşıyorum. İkisi birden nasip oldu çok şükür
Bana da dr plasenta aşağıda ama doğum kanalı kaplı ve uzun önemli bir şey değil dedi çalışıyorum dikkat edeyim mi dedim ayakta kalmaya vs hayır normal yaşantına dikkat et hiçbir şey olmaz dedi bir bakmışsın haftaya yukarı çıkar dedi önemsemediBende aynı durumdayım canım. Hareketlerimi kısıtlamamı söyledi doktor bide cinsel ilişki yasak ama 24. Haftaya kadar yukarı cikabilir 24. Haftadan önce birsey diyemeyiz dedi umarım düzelir bu durumumuz
Dikkat etmekte fayda var canım benim cok sukur bugune kadar kanamam fln olmadı ama ani bir kanama olabiliyormus o yüzden agır fln kaldirmamak kendimizi cok yormamak gerekiyorBana da dr plasenta aşağıda ama doğum kanalı kaplı ve uzun önemli bir şey değil dedi çalışıyorum dikkat edeyim mi dedim ayakta kalmaya vs hayır normal yaşantına dikkat et hiçbir şey olmaz dedi bir bakmışsın haftaya yukarı çıkar dedi önemsemedi
Kızıma hamileyken plasenta previaydım doktorum hep sezeryan diyordu 20.haftadan sonra yukarı çıktı rahatladım bu kez 30lu haftalarda kızım yan duruyordu doğum pozisyonu almadığı için sezeryan dedi yine 36. hafta doğum pozisyonu aldı ohh dedim ama 39. haftada sadece 1 cm açılmadan öteye gitmediği için sezeryan oldum bendeki talihe gülmedi yüzümeİnşallah yukarı çıkar canim 3.trimestirda yukarı çıkıyor diyorlar insallaj bizimkide inşallah düzelir
her vücudun ayrı kilo endeks durumu var o yüzden belki çok zayıf birinin 56 olması belki de dikkat etmesi gereken bir durumdur.56 kilo olsam benim içinde hiçbir sıkıntı olmaz canım
Ben 70 olmuşum
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahM mabel63eras0201 bsra61 kızlarrr siz etiketleyin demiştiniz sanırım bebeğimizin cinsiyeti hepimizin de tahmin ettiği gibi erkek baştan beri hep erkek hissetmiştim ben de ilk defa bu kadar yoğun duygular hissettim çok değişikti ben kalp atışında vs hiç duygulanmamıştım sanırım daha yeni anladım bir bebeğimin olacağını
Yaa sağlıcakla gelsin paşa inşallahM mabel63eras0201 bsra61 kızlarrr siz etiketleyin demiştiniz sanırım bebeğimizin cinsiyeti hepimizin de tahmin ettiği gibi erkek baştan beri hep erkek hissetmiştim ben de ilk defa bu kadar yoğun duygular hissettim çok değişikti ben kalp atışında vs hiç duygulanmamıştım sanırım daha yeni anladım bir bebeğimin olacağını
Sen kendine ne hissediyorsun BüşraYaa sağlıcakla gelsin paşa inşallahHeyecanlar şimdi daha çok başlıyor ya kontrol günlerini iple çekiyoruz artık gidip bir an önce görmek istiyoruz kıpır kıpır allahım ya
Doktor kız dedi ama bana hala erkek gibi geliyorSen kendine ne hissediyorsun Büşraağır basan bir cinsiyet var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?