- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Benimde bulunduğum ilçede maalesef tek kadın doğum doktoru var ama ile gidiyorum bendeHanimlar ben en son 3 hafta once gittim doktora 11+1de. Bulhndugum yerde tek doktor var hastane de 1 tane zaten.Sizler ne guzel perinatologlar iyi kadin dogumcular vs bahsediyordunuz ne guzel.Hamileligimk cok bakimsiz ve mahrum hissettim sjmdi :)tek kullandigim sey decavit pronatal. Şu an fiziken bi problemim yok buradan 3hafta snra istanbula gidecegim tatil icin.O zaman 16+1 olucam umarim ogrenirim cinsiyet :) Sizce 6 hafta sonra gitmekle bir sey kaybetmis olur muyum?Sadece ikili testim yapilmisti onu gostericem.
Anne hissedermiş diyorlar ya ben ilk günden beri hep erkek hissettim gerçekten ama ben hamile kalmadan da erkek annesi olurum gibi geliyorduDoktor kız dedi ama bana hala erkek gibi geliyor
Uygulama bu hafta artık sırt üstü yatışı bırakabilirsiniz diyordu bebeğe kan akışı yavaşlıyormuş ya belki o yüzden mi kasılıyor ki bebek sola yatarak bacak arasına yastık koymak en doğru pozisyon ama ben de sağa ya da sola bazen yüzükoyun bile yattığım oluyor ,sırtüstü yattığımda kalbim çok hızlı çarpıyor boransak iyi olacak sanırımArkadaşlar merhaba, sizi uzaktan takip ediyorum. Bende 2 3 gündür sırt üstü yattığımda daha çok belli olan yumruk gibi bir sertleşme hissediyorum. Karnimin alt kisminda. Baya sert geliyor elime. Birkac yorum okudum bunula ilgili canım sıkıldı. Böyle birşey yaşayan oldumu acaba? Sağ tarafımda yumru gibi bir sertlik
Kızlar sizinde nabzınız göbeğinizde atıyor gibi hissediyor musunuz. Göbeğim atıp duruyor sanki
Ya bana daAnne hissedermiş diyorlar ya ben ilk günden beri hep erkek hissettim gerçekten ama ben hamile kalmadan da erkek annesi olurum gibi geliyordu
Cevap için tsk.ederim. inan bilmiyorum uykudan uyaninca farkediyorum genelde ama bukadar da belirgin ve sert olmasi korkutuyor beni. Sanırım erken randevu alıcam içim rahat etmeyecekUygulama bu hafta artık sırt üstü yatışı bırakabilirsiniz diyordu bebeğe kan akışı yavaşlıyormuş ya belki o yüzden mi kasılıyor ki bebek sola yatarak bacak arasına yastık koymak en doğru pozisyon ama ben de sağa ya da sola bazen yüzükoyun bile yattığım oluyor ,sırtüstü yattığımda kalbim çok hızlı çarpıyor boransak iyi olacak sanırım
Ya böyle güzel destek görünce içim nasıl rahatlıyor anlatamam. Çoğu kişi aa daha hissetmedin mi hiç, neden acaba diyince o kadar üzülüyorum ki. Sanki ters giden biseyler var gibi hissediyorumherkes aynı değil canım cinsiyet bile fark ettiriyor az kaldı zaten artık bol bol hisedeceğiz 18-20 denn sonra net hissetmeler başlıyormuş
İlk gebelik canım evet. Belki sen hissetmissindir ama :)Ilk gebelikse cok normal cnm hissetmemen. 18 20den once nadir hissediliyomus. Ben 14te sanki hissediyorum dedim 2. Bebek benim o hareketi taniyorum dedim. Perinatolog yani cok zor ama belki olabilir de demisti. Pek sallamadi yani
Ya evet sanki daha güzel bı bağ kurucakmisiz gibi geliyo onu hissedinceBen de hissetmek istiyorum. Dün bir senfoni orkestrası konserine gittim. sürpriz olduğu için alelacele kumaş pantolon giymek zorunda kaldım. Çok dar oldu otururken karnımda bir kıpırtı hissettim ama bebek mi emin değilim. Ben de çok istiyorum artık hissetmeyi babasına tepki vermesini. Eşim her gün karnımı okşayıp konuşuyor :) Bir kıpırtı hissettiğinde yüz ifadesini çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim canım benim için gerçekten rahatladı sayenizdeCanım hiç merak etme eğer ilk gebeliğinse 19-20. Haftalarda ancak hissediyorsun diğerlerinde daha erken hissediyorsun için rahat olsun
Hissetim de geç aman boşver ver herkes her şeyi söylüyor onlar hiç bitmeyecekler maalesefYa böyle güzel destek görünce içim nasıl rahatlıyor anlatamam. Çoğu kişi aa daha hissetmedin mi hiç, neden acaba diyince o kadar üzülüyorum ki. Sanki ters giden biseyler var gibi hissediyorum
Bilemedimki cinsiyet icin erkrn derler diye bekleyeyim dedim ama .Zwten zor aliniyor randevu erkenden gidip isim yazdiriliyor.Bir sakincasi olur mu dersiniz?Benimde bulunduğum ilçede maalesef tek kadın doğum doktoru var ama ile gidiyorum bende
6 hafta biraz uzun değil mi şu dönemde zaten ayda bir çağırıyorlar 16. Hafta da gösterirse inşallah öğrenirsin bende 16+1 de öğrendim
Sertlik varsa belirgin, belki de kasilmalarin vardir canim.Benim ilk hamileligimde idrar enfeksiyonu sebebiyle 17. Haftada kasilmam baslamisti hatta tecrubesizligimden dolayi bilememjsim ta ki 29m hFtaya dek oyle devam etmis ben siskinlik veya yorgunluk saniyordum.Tesadufen muayenede denk gelince anlasildi.Cevap için tsk.ederim. inan bilmiyorum uykudan uyaninca farkediyorum genelde ama bukadar da belirgin ve sert olmasi korkutuyor beni. Sanırım erken randevu alıcam içim rahat etmeyecek
AA cidden 13 fazlası yasak miymiş hiç sormadım zayıfım diye ama sanki daha fazla alanlarda oluyor ne gibi bir zararı olur acaba 7/24 açımher vücudun ayrı kilo endeks durumu var o yüzden belki çok zayıf birinin 56 olması belki de dikkat etmesi gereken bir durumdur.ben de arkadaş gibi zayıf olup hatta kilo almak için hayatım boyunca vitamin kullananlardandım. 3 kilo alfım diye şuan vücudumu izleyip seviyorum ayna karşısında inşallah doğum sonrası benimde kalır biraz geçen doktor 13 kilo yukarısı almak yasak dedi, 3 ü gitti kaldı 10 hayırlısı
bilmiyorum ki daha bu haftada da kasılma oluyormuydu.. bu 2 hamileliğim sanki herşeyi ilk kez yaşıyormuşum gibi.. doktoruma da randevu bulamadım zaten. biraz daha takip edeyim bakalım devam edecekmi... teşekkür ederim cevabın içinSertlik varsa belirgin, belki de kasilmalarin vardir canim.Benim ilk hamileligimde idrar enfeksiyonu sebebiyle 17. Haftada kasilmam baslamisti hatta tecrubesizligimden dolayi bilememjsim ta ki 29m hFtaya dek oyle devam etmis ben siskinlik veya yorgunluk saniyordum.Tesadufen muayenede denk gelince anlasildi.
vücut indeksine göre kilo alım sınırı belirleniyor benim hoca sen 13 düşün 15 üstü asla dedi. Belki senin vücudun 20 ye kadar müsaittir. Doktorunla konuş istersen. bende iştahı açılıp sürekli yiyenlerdenim ama düzenli sporumu da yapıyorum ona rağmen 3 kilo almışımAA cidden 13 fazlası yasak miymiş hiç sormadım zayıfım diye ama sanki daha fazla alanlarda oluyor ne gibi bir zararı olur acaba 7/24 açım
Yanılmamışım senin hamileliğin de benim ilkine benziyordu çünkü, belirtisiz@mabel63eras0201 bsra61 kızlarrr siz etiketleyin demiştiniz sanırım bebeğimizin cinsiyeti hepimizin de tahmin ettiği gibi erkek baştan beri hep erkek hissetmiştim ben de ilk defa bu kadar yoğun duygular hissettim çok değişikti ben kalp atışında vs hiç duygulanmamıştım sanırım daha yeni anladım bir bebeğimin olacağını
Ben normal endeks altındayım yeni belki alt sınır anca gelmisimdir ama bunu soruyum 4kilo gibi bisey aldım tabi bunu bir anda aldım 9-13 hafta arasıvücut indeksine göre kilo alım sınırı belirleniyor benim hoca sen 13 düşün 15 üstü asla dedi. Belki senin vücudun 20 ye kadar müsaittir. Doktorunla konuş istersen. bende iştahı açılıp sürekli yiyenlerdenim ama düzenli sporumu da yapıyorum ona rağmen 3 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?