2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
AA cidden 13 fazlası yasak miymiş hiç sormadım zayıfım diye ama sanki daha fazla alanlarda oluyor ne gibi bir zararı olur acaba 7/24 açım
Zayif larda oyle olmayabilir ben çok zayıfım ilk gebeligimde 43 kiloyla kaldım hamile 58 ile doğuma girdim.sonrasinda hemen verdim aynı kıloma geri düştüm. Hatta keşke biraz kalsaydı diyordum..simdide 44 ile kaldım 6 kilo aldim şu ana kadar bakalim artık toplamda ne olacak

Çok geçmiş olsun canım moralini bozma meleklerimiz Allah'a emanet bol bol uzan dinlen

Bende aynı durumdayım canım. Hareketlerimi kısıtlamamı söyledi doktor bide cinsel ilişki yasak ama 24. Haftaya kadar yukarı cikabilir 24. Haftadan önce birsey diyemeyiz dedi umarım düzelir bu durumumuz
İnşallah canim Sağlıcakla alalım yavrularımızı kucagimiza

Bizi korkuttu kendi doktorum değildi zaten canımız sıkıldı perinatolog inşallah daha iç açıcı şeyler soyler

Bende kalıcı olucagini sanmıyorum bünye meselesi anne tarafım Doğum sonrası ayni kilo döndü metabolizma hızlı olması etkili sanırım hiç kaç kilo aldınız diye sormamıştım

Iyi pazarlar kizlar
Ben bugün hiç uyuyamadım
Afedersiniz ama çok kötü gaz problemim var tuvalete gitmeye korkuyorum ağrı sancı yapıyor
Yarın randevum var doktora söylesem bi ilaç verirmi acaba

Iyi pazarlar kizlar
Ben bugün hiç uyuyamadım
Afedersiniz ama çok kötü gaz problemim var tuvalete gitmeye korkuyorum ağrı sancı yapıyor
Yarın randevum var doktora söylesem bi ilaç verirmi acaba
Kayısı filan yesen canım. Üzerine ılık su iç çok iyi geliyor

siz isteyerek mi verdiniz yoksa iştahınız kapandı istemeden mi verdiniz?

Kayısı filan yesen canım. Üzerine ılık su iç çok iyi geliyor
Kuru kayısı yiyorum ama hiçbir etkisi yok
Bol bol su içiyorum
İnşallah bi ilaç felan verir kasıklarımdada baskı oluyor oda endişelendiriyor insanı

Cevap için tsk.ederim. inan bilmiyorum uykudan uyaninca farkediyorum genelde ama bukadar da belirgin ve sert olmasi korkutuyor beni. Sanırım erken randevu alıcam içim rahat etmeyecek
Ben de tedirgin oldukça gittim doktora gerçekten insanın içi rahatlıyor yine de siz öyle yapın içiniz rahatlar

Sıcaklık ve nem ölçer aldım haaha ilk eşyası offf ben ancak tam anladım sanırım hamile olduğumu ayrıntılı ultrasondan sonra kesin başlarım alışverişe ben de baştan beri hep erkek hissediyordum inşallah senin de hepimizin de tabii ki önce sağlık sonra sana da bir kız yakışır eşinin kardeşlerinde kız mı erkek mi yoğunlukta

Bizi korkuttu kendi doktorum değildi zaten canımız sıkıldı perinatolog inşallah daha iç açıcı şeyler soyler
Benimki şey dedi internete yazıp kendini korkutma neler neler yazarlar dedi plasenta previa mı ne var ya seninki o değil dedi haftaya bir bakmışsın yukarıda dedi ama benim perinatoloji randevum var yarına bir daha soracağım tabii ki inşallah bir sorun olmaz da beni zaten her koşulda perinatolog ile birlikte takip edecekler

Kuru kayısı yiyorum ama hiçbir etkisi yok
Bol bol su içiyorum
İnşallah bi ilaç felan verir kasıklarımdada baskı oluyor oda endişelendiriyor insanı
Tam takip edemedim konu kabızlık sanırım bana da kabus geri döndü kayısı yemeyi de bazen aksattım duphalac şurup vermemiş miydi doktorun gece yatarken içince genelde sabaha çok iyi oluyor ne kadar su içersek içelim bazen olmuyor geçen gün ben yine okula gitmeden o kadar sıkıntı yaşadım ki iki ölçek ilaç içtim hatta yürüyüş yaptım falan nafile

Kabızlık degil canım gaz sancısı maalesef
Daha önce yaşamadıgım için doktoruma söylememiştim
Yarın randevum var söyliycem inşallah bi ilaç verirse çok iyi olur

Sanırım o duphalac gaza da iyi geliyor inşallah çözersin yemeklerine biraz kimyon atmayı denedin mi
Yok canım hiçbişey denemedim
Sadece bol su içiyorum kayısı kurusu ılık suyla ıslatıp onu içtim ama hiçbir etkisi yok
Biraz yürüyüş yapıcam bugün belki o iyi gelir

siz isteyerek mi verdiniz yoksa iştahınız kapandı istemeden mi verdiniz?
Hayır canim ya bende hiç kilo tutmuyor sezeryan yaptim ilk doğumu bir baktım ne kadar sürede verdim bilmiyorum ama çok uzun sürmedi hemen eski halimi aldim ıstahimda kapanmadı aslında ve kızımı 3 yıl emzirdim millet diyordu bu zayiflikla nereden geliyor o süt ...benim yapım herhalde Normalde de istahsiz biri değilim ama alamıyorum kilo..anca hamilelik döneminde oda sonrasında gidiyor iste bakalim bu sefer nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…