Zayif larda oyle olmayabilir ben çok zayıfım ilk gebeligimde 43 kiloyla kaldım hamile 58 ile doğuma girdim.sonrasinda hemen verdim aynı kıloma geri düştüm. Hatta keşke biraz kalsaydı diyordum..simdide 44 ile kaldım 6 kilo aldim şu ana kadar bakalim artık toplamda ne olacakAA cidden 13 fazlası yasak miymiş hiç sormadım zayıfım diye ama sanki daha fazla alanlarda oluyor ne gibi bir zararı olur acaba 7/24 açım
Çok geçmiş olsun canım moralini bozma meleklerimiz Allah'a emanet bol bol uzan dinlenArkadaşlar merhaba. Umutsuz mutsuz bir günümdeki bugün. Rahim ağzı uzunluğum 25mm çıktı gece hastane de yattım 32ye yükseldi ama yine de düşük doktor evde hep yatacaksın dedi. Daha 16. Hafta çok korkuyorum ve endişeliyim. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Gurbetteyim yanımda kimse yok bir eşim var o çalışıyor. Her an bi şey olacak diye içim gidiyor. Bu durumda olup iyileşen var mı acaba ? Yoksa ben hep yatacak mıyım.
İnşallah canim Sağlıcakla alalım yavrularımızı kucagimizaBende aynı durumdayım canım. Hareketlerimi kısıtlamamı söyledi doktor bide cinsel ilişki yasak ama 24. Haftaya kadar yukarı cikabilir 24. Haftadan önce birsey diyemeyiz dedi umarım düzelir bu durumumuz
Bizi korkuttu kendi doktorum değildi zaten canımız sıkıldı perinatolog inşallah daha iç açıcı şeyler soylerBana da dr plasenta aşağıda ama doğum kanalı kaplı ve uzun önemli bir şey değil dedi çalışıyorum dikkat edeyim mi dedim ayakta kalmaya vs hayır normal yaşantına dikkat et hiçbir şey olmaz dedi bir bakmışsın haftaya yukarı çıkar dedi önemsemedi
Bende kalıcı olucagini sanmıyorum bünye meselesi anne tarafım Doğum sonrası ayni kilo döndü metabolizma hızlı olması etkili sanırım hiç kaç kilo aldınız diye sormamıştımZayif larda oyle olmayabilir ben çok zayıfım ilk gebeligimde 43 kiloyla kaldım hamile 58 ile doğuma girdim.sonrasinda hemen verdim aynı kıloma geri düştüm. Hatta keşke biraz kalsaydı diyordum..simdide 44 ile kaldım 6 kilo aldim şu ana kadar bakalim artık toplamda ne olacak
Kayısı filan yesen canım. Üzerine ılık su iç çok iyi geliyorIyi pazarlar kizlar
Ben bugün hiç uyuyamadım
Afedersiniz ama çok kötü gaz problemim var tuvalete gitmeye korkuyorum ağrı sancı yapıyor
Yarın randevum var doktora söylesem bi ilaç verirmi acaba
Sakıncası olacağını düşünmüyorum her şey yolunda ilerliyorsaBilemedimki cinsiyet icin erkrn derler diye bekleyeyim dedim ama .Zwten zor aliniyor randevu erkenden gidip isim yazdiriliyor.Bir sakincasi olur mu dersiniz?
siz isteyerek mi verdiniz yoksa iştahınız kapandı istemeden mi verdiniz?Zayif larda oyle olmayabilir ben çok zayıfım ilk gebeligimde 43 kiloyla kaldım hamile 58 ile doğuma girdim.sonrasinda hemen verdim aynı kıloma geri düştüm. Hatta keşke biraz kalsaydı diyordum..simdide 44 ile kaldım 6 kilo aldim şu ana kadar bakalim artık toplamda ne olacak
Kuru kayısı yiyorum ama hiçbir etkisi yokKayısı filan yesen canım. Üzerine ılık su iç çok iyi geliyor
Ben de tedirgin oldukça gittim doktora gerçekten insanın içi rahatlıyor yine de siz öyle yapın içiniz rahatlarCevap için tsk.ederim. inan bilmiyorum uykudan uyaninca farkediyorum genelde ama bukadar da belirgin ve sert olmasi korkutuyor beni. Sanırım erken randevu alıcam içim rahat etmeyecek
Sıcaklık ve nem ölçer aldım haaha ilk eşyasıYanılmamışım senin hamileliğin de benim ilkine benziyordu çünkü, belirtisizSağlıkla gelsin inşallah minik paşa, artık alışveriş kısmına ufaktan atlayabilirsin Çarşamba olsa bi an önce de ben de kesinleştirsem artık
Benimki şey dedi internete yazıp kendini korkutma neler neler yazarlar dedi plasenta previa mı ne var ya seninki o değil dedi haftaya bir bakmışsın yukarıda dedi ama benim perinatoloji randevum var yarına bir daha soracağım tabii ki inşallah bir sorun olmaz da beni zaten her koşulda perinatolog ile birlikte takip edeceklerBizi korkuttu kendi doktorum değildi zaten canımız sıkıldı perinatolog inşallah daha iç açıcı şeyler soyler
Tam takip edemedim konu kabızlık sanırım bana da kabus geri döndü kayısı yemeyi de bazen aksattım duphalac şurup vermemiş miydi doktorun gece yatarken içince genelde sabaha çok iyi oluyor ne kadar su içersek içelim bazen olmuyor geçen gün ben yine okula gitmeden o kadar sıkıntı yaşadım ki iki ölçek ilaç içtim hatta yürüyüş yaptım falan nafileKuru kayısı yiyorum ama hiçbir etkisi yok
Bol bol su içiyorum
İnşallah bi ilaç felan verir kasıklarımdada baskı oluyor oda endişelendiriyor insanı
Kabızlık degil canım gaz sancısı maalesefTam takip edemedim konu kabızlık sanırım bana da kabus geri döndü kayısı yemeyi de bazen aksattım duphalac şurup vermemiş miydi doktorun gece yatarken içince genelde sabaha çok iyi oluyor ne kadar su içersek içelim bazen olmuyor geçen gün ben yine okula gitmeden o kadar sıkıntı yaşadım ki iki ölçek ilaç içtim hatta yürüyüş yaptım falan nafile
Sanırım o duphalac gaza da iyi geliyor inşallah çözersin yemeklerine biraz kimyon atmayı denedin miKabızlık degil canım gaz sancısı maalesef
Daha önce yaşamadıgım için doktoruma söylememiştim
Yarın randevum var söyliycem inşallah bi ilaç verirse çok iyi olur
Yok canım hiçbişey denemedimSanırım o duphalac gaza da iyi geliyor inşallah çözersin yemeklerine biraz kimyon atmayı denedin mi
Hayır canim ya bende hiç kilo tutmuyor sezeryan yaptim ilk doğumu bir baktım ne kadar sürede verdim bilmiyorum ama çok uzun sürmedi hemen eski halimi aldim ıstahimda kapanmadı aslında ve kızımı 3 yıl emzirdim millet diyordu bu zayiflikla nereden geliyor o süt ...benim yapım herhalde Normalde de istahsiz biri değilim ama alamıyorum kilo..anca hamilelik döneminde oda sonrasında gidiyor iste bakalim bu sefer nasil olcaksiz isteyerek mi verdiniz yoksa iştahınız kapandı istemeden mi verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?