2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de tedirgin oldukça gittim doktora gerçekten insanın içi rahatlıyor yine de siz öyle yapın içiniz rahatlar
Az önce gittik. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür ama rahimin üst kısmında miyom gördü 3 cm lik. Muhtemelen elime gelen sertlik oymuş. Bebeğe bir zararı yok dedi rahimin dışında, bazen hemilelikte atabiliyor büyüklük dedi

En önemli şeylerden birini almışsın Ben ilk kendime tansiyon aleti ile başlamıştım İnşallah canım, amiiiin Eşim 2 kardeşler ablası var bi de

Allah iyilik versin canım
Benim mide yanmalarım başladı bile
Sırt ağrılarımda aynı şekilde
Sanırım dediğim gibi hafta geçişlerinde ay geçişlerinde daha çok agrı oluyor
İnsan agrının nedenini bilsede stres yapıyor
İnşallah bian önce bebişlerimizi kucagımıza alırızda rahatların allahın izmiyle

Benim gibi ya çok hareketlisin ya da beynin sürekli meşgul bu sebeplerden dolayı da genelde kilo alamıyoruzdur. Hadi inşallah bu kez kalır diyim, bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Yine ben ve yine alakasız yere mesaj yazmam

Benim gibi ya çok hareketlisin ya da beynin sürekli meşgul bu sebeplerden dolayı da genelde kilo alamıyoruzdur. Hadi inşallah bu kez kalır diyim, bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Inşallah cnm benim..rabbim hepimize güç versin kuvvet versin hepimizin bebegi sağlıkla gelsin

Iyi pazarlar kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir.
Henüz cinsiyeti öğrenme fırsatımız olmadı yarin randevum var cok heyecanliyiz belki söyler dr.
Gecen hafta baya rahatsizdim acile gittim içtiğim suyu bile kusuyordum titreme halsizlik bas ağrısı bas dönmesi mahvoldum serum taktilar tahlil yapildi kanda enfeksiyon varmış. 3.4 gün düzgün yemek yiyemedim. Bugünlerde daha iyiyim cok sukur. Arada mide bulantim devam ediyor en baştan beri en zorlayan şey bu oldu beni.

En önemli şeylerden birini almışsın Ben ilk kendime tansiyon aleti ile başlamıştım İnşallah canım, amiiiin Eşim 2 kardeşler ablası var bi de
Hiçbir ipucu vermiyor benim eşim üç erkekti cinsiyeti de erkek belirliyor ya o açıdan da bekliyordum ben

en korktuğum şeylerden biri, sırt üstü uzanmak kordonun bebeğin boğazına dolanıp ölümüne sebebiyet verdiğinden doktorum beni de uyarmıştı. Aman diyim kızlar
İkinci doğumum bu yüzden okadar acı çektikten sonra sezeryan dönüldü.cunku kordonu heryerine dolamisdi kızım bı turlu gelemedi.sukur ki bırsey olmadı saglikli doğdu.

Icinizi ferah tutun belki onemsiz bir seydir ama tabi gozukmenizde fayda var

Kızlar benim arada çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Ve göbek deliğimin aşağısına doğru bi yerde biraz ağrı hissediyorum. Kasılma nasıl olur ? Tecrübeli annelerden bi cevap bekliyorum

Rahmin dışında ise risksiz oluyormuş, benim de var. Sadece büyüklüğünü takip edin. Progesteron ile büyüyormuş çünkü.

İnşallah güzel şeyler duyarsın canim

Kızlar benim arada çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Ve göbek deliğimin aşağısına doğru bi yerde biraz ağrı hissediyorum. Kasılma nasıl olur ? Tecrübeli annelerden bi cevap bekliyorum
İslaklık terlemeden kaynaklı mı yoksa su mu geliyor kontrol et birde kokusuna bak tatlımsı bir kokuysa ihmal etme en kısa sürede doktora görün.

Kokusuna bakmadım. Progestan da kullanıyorum ya ondan mı acaba.
Progestan ıslaklık yapmıyor bildiğim kadarıyla akıntı çoğalıyor ama kremsi veya beyaz oluyor kalan ilacı geri atıyor. Tabi benden daha deneyimli olan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı olur. İmkanın varsa doktora görün kuzum. Birde Eylül Ekim vs anneleri topiklerine sor belki yaşayan vardır aralarında aynı durumu

Rahmin dışında ise risksiz oluyormuş, benim de var. Sadece büyüklüğünü takip edin. Progesteron ile büyüyormuş çünkü.
Teşekkür ederim. Umarım öyledir. Kendi doktoruma gidene kadar bakalim bir değişiklik olacakmı büyüklüğünde bu yaşıma kadar ilk defa böyle bisey yaşıyorum çok panik yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…