2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amin canm..ama doktorumla gorustum dun..evet riskler var ama nadir goruluyor dedi..icim rahat etsin yaptiricam artik..hakkimda hayirlisi bakalim..
Merhaba sizinle daha önce de konuşmuştuk. Benim de 2 li testim riskli gelmişti. Hatta çok yüksek riskli idi. Ben artık dayanamadım Ankara da Özgür deren hoca ya cvs yaptırdım. Önsonuç 2 günde çıktı. Çok şükür temiz. Yaptırmayı düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız

İkinci doğumum bu yüzden okadar acı çektikten sonra sezeryan dönüldü.cunku kordonu heryerine dolamisdi kızım bı turlu gelemedi.sukur ki bırsey olmadı saglikli doğdu.
Merhaba yüzüstü yatmamam konusunda uyardı dr um ama sırtüstünü ilk defa duydum kızlar. Bir de anne karnında defalarca kez dolansa da kordon bir bebek boğulmaz diye biliyorum. Sonuçta ağzından nefes almıyorum ki

Tamam az önce peçete koydum bakacağım.

Sırt üstü yattım diye degil yerinde duramamisdi doğacağı gece aşağı yukarı döndü durdu uyutmamisdida zaten sabah doğum başladı ama kordunu her yerine doladigindan olmadı sezeryan dönüldü oyuzden doktorun mudahalesiyle .kalp atışları yavaşladı sende yoruldun bebekde dedi sezeryan oldum

Ay acili şeyler yedigimde sonralari midem yaniyor daha dogrusu bogazimda yanma hissi yasiyorum igrenc bi his ama bulantilarim cok cok azaldi ve tiksinti olayi bitti ya yanmaya raziyim.

Benimde öyle
Sıkıntılı bir durummuymuş ki?

Bende bu sabah uyandığımda hissettim, göbeğimin sağ tarafı biraz daha şişkindi, ben bebektir diye düşündüm stres oldum şimdi doktora gidicek misiniz?

Kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı? Yaklaşık 1 aydır devamlı burnum kanıyor sabahları kaynıyordu ama az önce ilkkez bu saatlerde kanadı çok sinir bozucu bir durum

Benimde öyle

Sıkıntılı bir durummuymuş ki?

Bende bu sabah uyandığımda hissettim, göbeğimin sağ tarafı biraz daha şişkindi, ben bebektir diye düşündüm stres oldum şimdi doktora gidicek misiniz?
Kızlar benimki bildiğin sert elime geliyor. Arada gaz gibi şişik, sobra iniyorsa sizin öyle değildir. Sabah karnim duzken daha çok belli, gün içinde karnm cikikken elle içeri bastirirsam hissediyorum içeride. 4 cm boyutunda bir myommuş. Kendi dr uma henuz gitmedim ama bu dr rahmin dış tarafinda oldugu icin bebege zarari yok dedi ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum

Anladım canım doktor sıkıntı yok demişse korkma ozaman Rabbim şifasını versin

Perinatolojiye yönlendirmişlerdir muhakkak seni gözetim altında olursun. Rahmin dışındaysa bişey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut. Benimde sağ overde 6cm solda 9cm kistim var. Sıkıntı yok dedi doktor sezeryan gününü bekliyoruz hayırlısıyla.

Kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı? Yaklaşık 1 aydır devamlı burnum kanıyor sabahları kaynıyordu ama az önce ilkkez bu saatlerde kanadı çok sinir bozucu bir durum
Benim öyle şakır şakır kanamıyor ama bazen peçeteyle silince görüyorum bu haftalar kan hacminde artış oluyor o yüzden baş dönmesi baş ağrısı ve burun kanamaları normalmiş yine de doktorunuzla görüşün en iyi bilgilendirmeyi o yapar size geçmiş olsun

hic endiselenmeyin 3 cm cok kucuk. buyukluk artsa bile, bebege etki edecek kadar buyuyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…