Merhaba sizinle daha önce de konuşmuştuk. Benim de 2 li testim riskli gelmişti. Hatta çok yüksek riskli idi. Ben artık dayanamadım Ankara da Özgür deren hoca ya cvs yaptırdım. Önsonuç 2 günde çıktı. Çok şükür temiz. Yaptırmayı düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızAmin canm..ama doktorumla gorustum dun..evet riskler var ama nadir goruluyor dedi..icim rahat etsin yaptiricam artik..hakkimda hayirlisi bakalim..
Merhaba yüzüstü yatmamam konusunda uyardı dr um ama sırtüstünü ilk defa duydum kızlar. Bir de anne karnında defalarca kez dolansa da kordon bir bebek boğulmaz diye biliyorum. Sonuçta ağzından nefes almıyorum kiİkinci doğumum bu yüzden okadar acı çektikten sonra sezeryan dönüldü.cunku kordonu heryerine dolamisdi kızım bı turlu gelemedi.sukur ki bırsey olmadı saglikli doğdu.
Tamam az önce peçete koydum bakacağım.Progestan ıslaklık yapmıyor bildiğim kadarıyla akıntı çoğalıyor ama kremsi veya beyaz oluyor kalan ilacı geri atıyor. Tabi benden daha deneyimli olan arkadaşlar yazarsa daha sağlıklı olur. İmkanın varsa doktora görün kuzum. Birde Eylül Ekim vs anneleri topiklerine sor belki yaşayan vardır aralarında aynı durumu
Sırt üstü yattım diye degil yerinde duramamisdi doğacağı gece aşağı yukarı döndü durdu uyutmamisdida zaten sabah doğum başladı ama kordunu her yerine doladigindan olmadı sezeryan dönüldü oyuzden doktorun mudahalesiyle .kalp atışları yavaşladı sende yoruldun bebekde dedi sezeryan oldumMerhaba yüzüstü yatmamam konusunda uyardı dr um ama sırtüstünü ilk defa duydum kızlar. Bir de anne karnında defalarca kez dolansa da kordon bir bebek boğulmaz diye biliyorum. Sonuçta ağzından nefes almıyorum ki
Sıkıntılı bir durummuymuş ki?Arkadaşlar merhaba, sizi uzaktan takip ediyorum. Bende 2 3 gündür sırt üstü yattığımda daha çok belli olan yumruk gibi bir sertleşme hissediyorum. Karnimin alt kisminda. Baya sert geliyor elime. Birkac yorum okudum bunula ilgili canım sıkıldı. Böyle birşey yaşayan oldumu acaba? Sağ tarafımda yumru gibi bir sertlik
Bende bu sabah uyandığımda hissettim, göbeğimin sağ tarafı biraz daha şişkindi, ben bebektir diye düşündüm stres oldum şimdi doktora gidicek misiniz?Arkadaşlar merhaba, sizi uzaktan takip ediyorum. Bende 2 3 gündür sırt üstü yattığımda daha çok belli olan yumruk gibi bir sertleşme hissediyorum. Karnimin alt kisminda. Baya sert geliyor elime. Birkac yorum okudum bunula ilgili canım sıkıldı. Böyle birşey yaşayan oldumu acaba? Sağ tarafımda yumru gibi bir sertlik
Senin ki tam olarak neredeydi ?Benimde öyle
Sıkıntılı bir durummuymuş ki?
Sağ tarafta bebek topluyo kendini düzeliyo sonraSenin ki tam olarak neredeydi ?
Evet bende de öyle oldu, inşallah normaldir. Sırt üstü yattığımda göbeğimde baya belli oldu sağımda çıkıntı vardıSağ tarafta bebek topluyo kendini düzeliyo sonra
Aynen oraya toplanınca elimi koyup seviyorumEvet bende de öyle oldu, inşallah normaldir. Sırt üstü yattığımda göbeğimde baya belli oldu sağımda çıkıntı vardı
Benimde öyle
Sıkıntılı bir durummuymuş ki?
Kızlar benimki bildiğin sert elime geliyor. Arada gaz gibi şişik, sobra iniyorsa sizin öyle değildir. Sabah karnim duzken daha çok belli, gün içinde karnm cikikken elle içeri bastirirsam hissediyorum içeride. 4 cm boyutunda bir myommuş. Kendi dr uma henuz gitmedim ama bu dr rahmin dış tarafinda oldugu icin bebege zarari yok dedi ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorumBende bu sabah uyandığımda hissettim, göbeğimin sağ tarafı biraz daha şişkindi, ben bebektir diye düşündüm stres oldum şimdi doktora gidicek misiniz?
Anladım canım doktor sıkıntı yok demişse korkma ozaman Rabbim şifasını versinKızlar benimki bildiğin sert elime geliyor. Arada gaz gibi şişik, sobra iniyorsa sizin öyle değildir. Sabah karnim duzken daha çok belli, gün içinde karnm cikikken elle içeri bastirirsam hissediyorum içeride. 4 cm boyutunda bir myommuş. Kendi dr uma henuz gitmedim ama bu dr rahmin dış tarafinda oldugu icin bebege zarari yok dedi ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum
Perinatolojiye yönlendirmişlerdir muhakkak seni gözetim altında olursun. Rahmin dışındaysa bişey olmaz Allahın izniyle içini ferah tut. Benimde sağ overde 6cm solda 9cm kistim var. Sıkıntı yok dedi doktor sezeryan gününü bekliyoruz hayırlısıyla.Kızlar benimki bildiğin sert elime geliyor. Arada gaz gibi şişik, sobra iniyorsa sizin öyle değildir. Sabah karnim duzken daha çok belli, gün içinde karnm cikikken elle içeri bastirirsam hissediyorum içeride. 4 cm boyutunda bir myommuş. Kendi dr uma henuz gitmedim ama bu dr rahmin dış tarafinda oldugu icin bebege zarari yok dedi ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum
Benim öyle şakır şakır kanamıyor ama bazen peçeteyle silince görüyorum bu haftalar kan hacminde artış oluyor o yüzden baş dönmesi baş ağrısı ve burun kanamaları normalmiş yine de doktorunuzla görüşün en iyi bilgilendirmeyi o yapar size geçmiş olsunKızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı? Yaklaşık 1 aydır devamlı burnum kanıyor sabahları kaynıyordu ama az önce ilkkez bu saatlerde kanadıçok sinir bozucu bir durum
İnşallah canım aminİnşallah güzel şeyler duyarsın canim
GünaydınnnnnGunaydinlar
Yeni hafta mis gibi geçsin
Gece pek uyuyamadim kıpır kipirdi benimkibelli oldu gececi olacak galiba
hic endiselenmeyin 3 cm cok kucuk. buyukluk artsa bile, bebege etki edecek kadar buyuyemez.Az önce gittik. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür ama rahimin üst kısmında miyom gördü 3 cm lik. Muhtemelen elime gelen sertlik oymuş. Bebeğe bir zararı yok dedi rahimin dışında, bazen hemilelikte atabiliyor büyüklük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?