2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı? Yaklaşık 1 aydır devamlı burnum kanıyor sabahları kaynıyordu ama az önce ilkkez bu saatlerde kanadı çok sinir bozucu bir durum
Benim hamile kalınca da kanıyo kaldım hala kanıyo canım kan artıyo doktora desen normal der yine de için rahat etmesi bakımından sor ama bi çözümü yok canım

Günaydın arkadaşlar,
Bende ense kalınlığı sorunu vardı yaşadığım yerdeki doktora gittiğimde ense kalınlığı düşmüş dedi daha önce pedegolog ve kendi doktorum aynı ölçmüştü ense kalınlığı düşebilir mi.
kandan test verdim bu hafta çıması lazım çok stres yaptım.

Hanımlar şeker, tatlı, çikolata alımınız nasıl? Dikkat ediyor musunuz?

Ben dun muayenedeydim. Hocam riskli gebelikleri takip eden bir profesor ve bana seker-tatli katiyyen tuketilmeyecek dedi. Sadece meyvelerden abartmadan seker alimi yapabilirsin dedi. Ben diyabetli olmama ragmen, sebebi gebelik diyabeti tetiklenmesin ve bebegin icinde oldugu sivi miktarinda artik olmasin diyeymis. Erken dogum tetikler dedi. Meyvelerden seker orani cok yuksek olanlara da cok dikkat et dedi.
Ben bu gorusmeye gitmeden once saglam bir dondurma yiyerek gitmistim.

Günaydınnnnn
ben iki gündür hissetmiyorum ne güzel pıt pıt yapıyordu mutlu oluyordum.
Gün içinde çok koşturuyorsanız hissetmemeniz normal henüz çok küçükler hareketleri de çok güçsüz minnakların endişe etmeyin yakında sağlam bi tekme hissedersiniz

Çok geçmiş olsun, rahim dışında kist, miyom olabiliyormuş inşallah bebeğine zararı olmayacak

Ben hamilelikten önce de rafine şekerli herhangi bir tatlı çikolata tüketmiyordum, çok tatlı meyveleri Bile yiyemezdim midemi bulandırıyordu, şu anda da öyle belki bir iki defa muhallebi yemişimdir. Ama bence abartılmadığı sürece çok bir zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…