Bazen de bende öyle oluyor ya dikkat etmiyorum ya da denk gelmiyor normal olmalı canim cunku Halen cok küçüklerGünaydınnnnn
ben iki gündür hissetmiyorumne güzel pıt pıt yapıyordu mutlu oluyordum.
büyük ihtimalle gün içinde aktif olduğumuz içinde hissetmiyor olabilirim 12 gün sonra kontrolüm doktor iyice boşlamaya başladıBazen de bende öyle oluyor ya dikkat etmiyorum ya da denk gelmiyor normal olmalı canim cunku Halen cok küçüklerkorkma
Benim hamile kalınca da kanıyo kaldım hala kanıyo canım kan artıyo doktora desen normal der yine de için rahat etmesi bakımından sor ama bi çözümü yok canımKızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı? Yaklaşık 1 aydır devamlı burnum kanıyor sabahları kaynıyordu ama az önce ilkkez bu saatlerde kanadıçok sinir bozucu bir durum
Ayy hadi bakalımbüyük ihtimalle gün içinde aktif olduğumuz içinde hissetmiyor olabilirim 12 gün sonra kontrolüm doktor iyice boşlamaya başladı
Kızlar takip ettiğim gebelik kitabından yatış pozisyonu ile ilgili konuşulmuş ben de simdi gördüm paylaşıyorum
Ben dun muayenedeydim. Hocam riskli gebelikleri takip eden bir profesor ve bana seker-tatli katiyyen tuketilmeyecek dedi. Sadece meyvelerden abartmadan seker alimi yapabilirsin dedi. Ben diyabetli olmama ragmen, sebebi gebelik diyabeti tetiklenmesin ve bebegin icinde oldugu sivi miktarinda artik olmasin diyeymis. Erken dogum tetikler dedi. Meyvelerden seker orani cok yuksek olanlara da cok dikkat et dedi.Hanımlar şeker, tatlı, çikolata alımınız nasıl? Dikkat ediyor musunuz?
Gün içinde çok koşturuyorsanız hissetmemeniz normal henüz çok küçükler hareketleri de çok güçsüz minnakların endişe etmeyin yakında sağlam bi tekme hissedersinizGünaydınnnnn
ben iki gündür hissetmiyorumne güzel pıt pıt yapıyordu mutlu oluyordum.
Çok geçmiş olsun, rahim dışında kist, miyom olabiliyormuş inşallah bebeğine zararı olmayacakKızlar benimki bildiğin sert elime geliyor. Arada gaz gibi şişik, sobra iniyorsa sizin öyle değildir. Sabah karnim duzken daha çok belli, gün içinde karnm cikikken elle içeri bastirirsam hissediyorum içeride. 4 cm boyutunda bir myommuş. Kendi dr uma henuz gitmedim ama bu dr rahmin dış tarafinda oldugu icin bebege zarari yok dedi ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum
Kaç haftalıksınız bende daha öğrenemedim kaç net söylüyor acebaKızlar bugün doktor randevum var benim inşallah cinsiyetini kesin öğrenebilirim ben de çok heyecanlıyım
İnşaalah öyle olur çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, rahim dışında kist, miyom olabiliyormuş inşallah bebeğine zararı olmayacak
Ben hamilelikten önce de rafine şekerli herhangi bir tatlı çikolata tüketmiyordum, çok tatlı meyveleri Bile yiyemezdim midemi bulandırıyordu, şu anda da öyle belki bir iki defa muhallebi yemişimdir. Ama bence abartılmadığı sürece çok bir zararı olmazHanımlar şeker, tatlı, çikolata alımınız nasıl? Dikkat ediyor musunuz?
Bende hem sirt ustu hem yüzüstü Allahim korusun onlaribazen kendimi gece istemsiz sırt üstü yatarken buluyorum. hemen soluma dönüyorum geri ama uyku içinde kontrol edemiyorum. allahım bebeklerimizi korusun
Ayy hadi bakalım hayirlisiyla gel yaz bize hemenKızlar bugün doktor randevum var benim inşallah cinsiyetini kesin öğrenebilirim ben de çok heyecanlıyım
baanada haber ver heyecanallandımmAyy hadi bakalım hayirlisiyla gel yaz bize hemen
Kacta randevu
Ya masallah saglikla gelsin insallahhhSelam çok mutluyum cinsiyeti öğrendik kızımız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?