Evet kızYaa kızmıydı seninki çok minnoşlar, bende kız sandığımda çok güzel şeyler almıştım, çok güzel kız ürünleri var. Erkek anaları çok sansız bu konuda
Öğrendiğime göre rahim büyümesi kaynaklıymış karnımda gergindi kaç gündür bebiş bugün çok haraketliydi artık yeri yetmiyor sanırım büyümesi lazımm6 aydan 7 aya geçişte karın çok hızlı büyüyormuş zaten
Oh maşallah maşallah tamam büyüsünler bakalım sıpalaryaa kızlar o bende de var regl olmadan önce olan ağrılardan daha yoğun oldu üstüne karnım da çok acıyo böyle gaz spazmı gibi de değil etim acıyor baya baya ben büyümesine yordum eşek sıpalarının ama kendi kendime yorum yaptım tabi ctesi doktora sorarım
Netflixde 50metrekare diye bir dizi vardı başroldeki çocuğun adı geceydi çok beğenirdim ben deO zor biraz ya çekmeyecekler hiçbir zaman en güzeli mesafeli davranmak zaten ayda yılda bir gidiyoruz ona rağmen geri durmuyor
Hamilelikten herhalde normalde hayatta umursamam biri bebeğimle alakalı birsey dediginde zoruma gidiyoro kdar gereksiz yorumlar alıyorum ki sanki başkasına doğuruyorum ben sadece kuluçka makinesiyim gibi hissediyorum
Tabikii en iyi ben bilirim iki ismim var ikiside birbirinden zor birinden kimsede yok diğerindede toplasan 10 tane var iki ismimide çok seviyorum ama hep ikinci ismimi kullandim o yüzden iki isim koyuyorum Gece ismi çok nadir bir isim bense çok beğeniyorum bekarligimdan beri kızım olursa Gece koyacağım ismini diyordum Oglum olacağını duyunca rafa kaldırmıştım ismi ama eşim sen çok istiyordun oglumuza verelim ikinci isim olarak diyince aklıma yattı ileride ister Rüzgar ister Gece ismini kullanır
Bende aynısı diyorum sağlıkla bi kavuşsam diye.Bide bu günlerim tadını çıkartayım karnımdayken diyorumEvet aslinda gercekten hizli geciyor, bazende hic gecmiyor gibi geliyorbir yanim hemen dogsun diye bakiyor diger yanim ne guzel sessiz karnimda yatiyor diyorum
Ben 5,6 farklı isim söylüyorum kararsısız diye, gidip bana alakasız bi isim söyleyip, aslında bu da güzel diyorlarBenimde oğluşun ismine herkes müdahale ediyor Rüzgar da herkes tamam ama Gece diye isimmi olurmuş falan diyorlar. Annemde Gece olmaz diyor kv de be oyle Gece diye isimmi olur dedi susturdum ikisinide annem bisey demiyor ama kv her firsatta Rüzgar ve soyismimizi söylüyor bende her seferinde Gece yi unutma kimliğinde gecede yazacak diyorum ama sinir oluyorum ya
Aynısını çikolata için yapıcam, çok yiyorum uykum geliyor. İşyerine götür diycem eşime, evde olmayınca yenmiyorVar kardeşim var. Benim de içim yanıyor. Kocama eve birdaha Cola Uludağ vs. Alma dedim. Baktim olmuyor hepsini döktüm içmemek için.
Buna katılıyorum. Ben ilk basta duygusal olarak kendi istediğim isimleri düşündüm. Sonra ekşi sözlükte o isme sahip kişilerin yasadıgı sıkıntıları, keske ismim bu olmasaydı diyenleri okudum (unisex isim sıkıntısı cekenler, adının anlamından sorun yasayanlar, dalga gecilmeye müsait isimler vs.) ve karar aldım çocuk nasıl hisseder, hangi isimle zorluk cekmez diye mantıklı bir isim koyucam. Kendi isteklerimi bir kenara bıraktımIsim konusunda anne baba karar vermeli. Ama birseyi asla unutmayalim bizim yaptığımız seçim ile evlatlarımız büyüyecekler. Okula gidecekler. Çocuklar çok acımasız oluyor. Ben en çok çocuğumla dalga geçen olur mu diye korkuyorum. Psikolojisi zarar alır mı? Kendine olan güveni falan çok düşünüyorum.
O yüzden isim seçerken cok dikkatli olmak lazım. Herzaman bizim sevimli bebislerimiz kalmayacaklar.
Altlı üstü oturunca çok uzak olamıyorsun işte iyi yanları varda kötü yanları daha çok gibi
Ben de bu isim konusunda cok hassasim.Ben 5,6 farklı isim söylüyorum kararsısız diye, gidip bana alakasız bi isim söyleyip, aslında bu da güzel diyorlarsadece aile degil, arkadaslar da yapıyor bunu. Sanırsın herkes çocuguna dünyanın 8.mucizesi ismini koymuş, benimkini begenmiyorlar. Ben de kimseye isim konusunda bir kelam etmemişimdir. Bu ne hırs, bu ne azim, bu ne isim önerisi aşkı
Aynısını çikolata için yapıcam, çok yiyorum uykum geliyor. İşyerine götür diycem eşime, evde olmayınca yenmiyorbize de hediye bir kutu çikolata geldi, kutuyu bitirmeden rahatlamıycam yoksa
Buna katılıyorum. Ben ilk basta duygusal olarak kendi istediğim isimleri düşündüm. Sonra ekşi sözlükte o isme sahip kişilerin yasadıgı sıkıntıları, keske ismim bu olmasaydı diyenleri okudum (unisex isim sıkıntısı cekenler, adının anlamından sorun yasayanlar, dalga gecilmeye müsait isimler vs.) ve karar aldım çocuk nasıl hisseder, hangi isimle zorluk cekmez diye mantıklı bir isim koyucam. Kendi isteklerimi bir kenara bıraktımeski zamanlarda dogurtan doktorun ismini tercih edermiş aileler tesekkür gibi, biz zaten çok emek harcıyoruz isim işine
Ev eşimin ailesinin ondan öyle yoksa hayatta altlı üstlü olmazdım kira ödemiyorum diye ama bazen kiraya kaçasım geliyodu şu son kira artışlarından sonra otur oturduğun yerde diyorumBen 40km öteye gittim valla iyi cesaret altli üstlü oturmak helal olsun sana
Benim göğüsümün altındaki bölge acayip gergin ama alt karın bölgesi sarkık ve yumuşakÖğrendiğime göre rahim büyümesi kaynaklıymış karnımda gergindi kaç gündür bebiş bugün çok haraketliydi artık yeri yetmiyor sanırım büyümesi lazımm6 aydan 7 aya geçişte karın çok hızlı büyüyormuş zaten
Fırçası nasıl yumuşak mı ??? Bende düşündüm bundan almayıda göze sert gibi geliyo fırçaEmzik zincirimiz aşırı dandirik oyun halısı da bence öyle ama iadeyle uğraşamıcam oynar inş shdjsksksls
Vay başıma gelenler son kargomdu oda ve hastane çıkışı hariç inş ne alırsanız buraya atarsınız oyalanırım
biraz kötü kokuyo ama güzel ya öyle sert değil yumoş yumuşağı değil ama yüzüme sürdüm masaj olduEv eşimin ailesinin ondan öyle yoksa hayatta altlı üstlü olmazdım kira ödemiyorum diye ama bazen kiraya kaçasım geliyodu şu son kira artışlarından sonra otur oturduğun yerde diyorum
Benim göğüsümün altındaki bölge acayip gergin ama alt karın bölgesi sarkık ve yumuşakçok acayip bi karnım var ya
Fırçası nasıl yumuşak mı ??? Bende düşündüm bundan almayıda göze sert gibi geliyo fırça
Bende tadini cikarmak istiyorumBende aynısı diyorum sağlıkla bi kavuşsam diye.Bide bu günlerim tadını çıkartayım karnımdayken diyorum
Ben de bu fisher price ın oyun yatağından aldım. Bibs in emziklerine bayılıyorum ben de ama kauçuk diye çoğu bebe sevmiyomuşEmzik zincirimiz aşırı dandirik oyun halısı da bence öyle ama iadeyle uğraşamıcam oynar inş shdjsksksls
Vay başıma gelenler son kargomdu oda ve hastane çıkışı hariç inş ne alırsanız buraya atarsınız oyalanırım
evet ya onla avent arasında kaldım fosforlu avent aldımBibs in emziklerine bayılıyorum ben de ama kauçuk diye çopu bebe sevmiyomuş
Ha bide çok güzel bi oyun halısı gördüm ama fiyatı çok saçma geldi vazgeçtimevet ya onla avent arasında kaldım fosforlu avent aldımsevmezse parmaklarını yesin
Kızım olsa bunu alırdım kesiiiinHa bide çok güzel bi oyun halısı gördüm ama fiyatı çok saçma geldi vazgeçtim650 tlye oyun halısı mı olur.
Ben de tam tersini düşünüyorum. Kiz bebek kıyafetleri pembe dantelli tüllü sade ve şık kiyafetler değil ama erkek kiyafetleri :)) ben bunu aldim sonbahara giyer diye altina da kot pantolon:)Yaa kızmıydı seninki çok minnoşlar, bende kız sandığımda çok güzel şeyler almıştım, çok güzel kız ürünleri var. Erkek anaları çok sansız bu konuda
Saç fırçası nasıll ? Ben bunu almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz pahalıEmzik zincirimiz aşırı dandirik oyun halısı da bence öyle ama iadeyle uğraşamıcam oynar inş shdjsksksls
kuzum öyle aşırı kaliteli değil ama iş görür kötü kokuyo sadece havalandıkça gider mi bilmemmmSaç fırçası nasıll ? Ben bunu almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz pahalı
Anneleri bebekler göre seçim yapin.Kızım olsa bunu alırdım kesiiiin
650 miiii napıyomuş çocuğun altını mı değiştiriyomuş
renkli hayvanlı bişi aldım fisher çakmasıAnneleri bebekler göre seçim yapin.
Renkli ışıl ışıl bebe halilari bebeklerin daha çok ilgisini çekiyor. Fisher price in var kesin başka markada vardır uygun olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?