2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa kızmıydı seninki çok minnoşlar, bende kız sandığımda çok güzel şeyler almıştım, çok güzel kız ürünleri var. Erkek anaları çok sansız bu konuda
Evet kız ben başta erkek hissettiğim için erkek şeylerin bakıyordum onlar da güzel yaaaa, kız olanlar daha cicili ondan çekici geliyor heralde :))

Oh maşallah maşallah tamam büyüsünler bakalım sıpalar

Netflixde 50metrekare diye bir dizi vardı başroldeki çocuğun adı geceydi çok beğenirdim ben de çok güzel bir isim.

Evet aslinda gercekten hizli geciyor, bazende hic gecmiyor gibi geliyor bir yanim hemen dogsun diye bakiyor diger yanim ne guzel sessiz karnimda yatiyor diyorum
Bende aynısı diyorum sağlıkla bi kavuşsam diye.Bide bu günlerim tadını çıkartayım karnımdayken diyorum

Ben 5,6 farklı isim söylüyorum kararsısız diye, gidip bana alakasız bi isim söyleyip, aslında bu da güzel diyorlar sadece aile degil, arkadaslar da yapıyor bunu. Sanırsın herkes çocuguna dünyanın 8.mucizesi ismini koymuş, benimkini begenmiyorlar. Ben de kimseye isim konusunda bir kelam etmemişimdir. Bu ne hırs, bu ne azim, bu ne isim önerisi aşkı
Var kardeşim var. Benim de içim yanıyor. Kocama eve birdaha Cola Uludağ vs. Alma dedim. Baktim olmuyor hepsini döktüm içmemek için.
Aynısını çikolata için yapıcam, çok yiyorum uykum geliyor. İşyerine götür diycem eşime, evde olmayınca yenmiyor bize de hediye bir kutu çikolata geldi, kutuyu bitirmeden rahatlamıycam yoksa
Buna katılıyorum. Ben ilk basta duygusal olarak kendi istediğim isimleri düşündüm. Sonra ekşi sözlükte o isme sahip kişilerin yasadıgı sıkıntıları, keske ismim bu olmasaydı diyenleri okudum (unisex isim sıkıntısı cekenler, adının anlamından sorun yasayanlar, dalga gecilmeye müsait isimler vs.) ve karar aldım çocuk nasıl hisseder, hangi isimle zorluk cekmez diye mantıklı bir isim koyucam. Kendi isteklerimi bir kenara bıraktım eski zamanlarda dogurtan doktorun ismini tercih edermiş aileler tesekkür gibi, biz zaten çok emek harcıyoruz isim işine

Ben de bu isim konusunda cok hassasim.
Çünkü eşimin de böyle bir tuhaf genelde kizlara konulan bir ismi var. Hâlâ sıkıntısıni yaşıyor.
Anlam olarakta cok güzel değil.

Emzik zincirimiz aşırı dandirik oyun halısı da bence öyle ama iadeyle uğraşamıcam oynar inş shdjsksksls
Vay başıma gelenler son kargomdu oda ve hastane çıkışı hariç inş ne alırsanız buraya atarsınız oyalanırım

Eklentiler

• IMG_20211116_193649.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 16370807609162296713846987143080.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 81
Ben 40km öteye gittim valla iyi cesaret altli üstlü oturmak helal olsun sana
Ev eşimin ailesinin ondan öyle yoksa hayatta altlı üstlü olmazdım kira ödemiyorum diye ama bazen kiraya kaçasım geliyodu şu son kira artışlarından sonra otur oturduğun yerde diyorum
Benim göğüsümün altındaki bölge acayip gergin ama alt karın bölgesi sarkık ve yumuşak çok acayip bi karnım var ya
Fırçası nasıl yumuşak mı ??? Bende düşündüm bundan almayıda göze sert gibi geliyo fırça

biraz kötü kokuyo ama güzel ya öyle sert değil yumoş yumuşağı değil ama yüzüme sürdüm masaj oldu

Bende aynısı diyorum sağlıkla bi kavuşsam diye.Bide bu günlerim tadını çıkartayım karnımdayken diyorum
Bende tadini cikarmak istiyorum simdi digerleri yeni buyuyor zaten. Arada kayinvalideme birakip hepsini geziyordum. Simdi en az 2 sene birakamam bebisi son son gezeyim . Evde bunaliyorum. Bir bakiyorum uzun sure evden cikmamisim senin kendi akrabalarin var mi burda ?

Ben de bu fisher price ın oyun yatağından aldım. Bibs in emziklerine bayılıyorum ben de ama kauçuk diye çoğu bebe sevmiyomuş

Ha bide çok güzel bi oyun halısı gördüm ama fiyatı çok saçma geldi vazgeçtim 650 tlye oyun halısı mı olur.
Kızım olsa bunu alırdım kesiiiin
650 miiii napıyomuş çocuğun altını mı değiştiriyomuş

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-16-21-01-40-002_com.whatsapp.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 107
Yaa kızmıydı seninki çok minnoşlar, bende kız sandığımda çok güzel şeyler almıştım, çok güzel kız ürünleri var. Erkek anaları çok sansız bu konuda
Ben de tam tersini düşünüyorum. Kiz bebek kıyafetleri pembe dantelli tüllü sade ve şık kiyafetler değil ama erkek kiyafetleri :)) ben bunu aldim sonbahara giyer diye altina da kot pantolon:)

Eklentiler

• IMG-20211105-WA0019.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 99
Saç fırçası nasıll ? Ben bunu almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz pahalı

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-16-21-06-53-042_trendyol.com.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 91
Anneleri bebekler göre seçim yapin.
Renkli ışıl ışıl bebe halilari bebeklerin daha çok ilgisini çekiyor. Fisher price in var kesin başka markada vardır uygun olan
renkli hayvanlı bişi aldım fisher çakması 150ye piyanolu falan vurunca edince dikkatlerini çekiyomuşş bir sürü de müzik çalıyodu inş sever tontirikkkk
bu piyanolu fikri de D doakolik senden çaldım he not etmişim kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…