2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Güzel günlerde kullanın tarak setinden ben de aldım çok güzel yumuşacık

Aynısı benim de sağıma yatınca oluyor nasıl vuruyor yattığım tarafa vicdan yapıp sola dönüyorum ama sol da hiç rahat edemiyorum napsam
İstediğin tarafa yat. 28.haftadan sonra sırt üstü yatma sadece yeter. Sol sağ farketmiyor artık. Hareketliyse keyfi yerinde demek zaten.

Yok keyfi yerinde olduğu için vuruyor :)

Kizlar aman dikkat edin, grip falan olmayın. Mahvoldum iki gündür. Parol ile pastil dışında her şey yasak. Bademciklerim indi ama sabahtan beri hapsirmaktan canım çıktı. Başıma ağrılar giriyor artık. Asel de içerden artık hapşırma uyuyacağım ben diye vuruyor
Çok şükür ateslenmedim hiç.

En çok korktuğum şey grip çok geçmiş olsuun çevrem o kadar hasta dolu kii başta annem. Herkesten uzak duruyorum ama annemden duramıyorum hapşırırken bile gider öperim yani zaafım var anneme karşı Allahta koruyor bir şekilde korona olduğu vakit bile kolunda serum var uzak dur diye yalvarıyo ben öptüm sarıldım sonra testi pozitif çıktı, Allahtan yine bana bulaşmamıştı bu hastalığıda bulaşmadı hamd olsun

Çok ihtiyacım var bence benim ama almadım sağ dön yatamıyorum sola dön yatamıyorum düz yatınca zaten tekmeler başlıyor sıkışıyo içerde galiba sanki yastık alsaymışım rahat edermişim gibi şuan eşimi yastık olarak kullanıyorum adam nasıl rahat yatıyor zaten hayret ediyorum

Bizimki solda genelde yatmasamda solu tekmelediği için ben endişe etmiyorum yatarken sağ tarafında olmadıgı için tekme hissetmiyorsundur o zamanlar benim hissetmek çok hoşuma gidiyo attığı zamanlar değiştirmiyorum pozisyon tek çok düz yatmıyorum

Önüme karın altıma bi yumuşak yastık koyup sarılıyorum oldu bitti maşallah eşim uzuun süredir salona yerleşti ya rahat yatayım diye garibim dhejekke psikolojisi bozuldu

Önüme karın altıma bi yumuşak yastık koyup sarılıyorum oldu bitti maşallah eşim uzuun süredir salona yerleşti ya rahat yatayım diye garibim dhejekke psikolojisi bozuldu

Kız hamile yastığı olmadı sende ben onsuz uyuyamam öyle rahat ediyorum ki. Bizim yatak büyük allahtan kocam da bazen yastığa sarılıyor bana erişemediğinden kıyamam

Aynı konudan mızdaribim hiiiç istek yok hamilelik boyunca yapmayalım dese seve seve kabul ederim o derece, benim eşimde peşimde sürekli ama bende hiç istek yok niye böyle olduk ya kendimizi şuan beğenmediğimiz ve rahat edemediğimiz için sanırım

biz o işleri resmen bitirdik en son tatilde heralde fingirdedik ağustostan beri kardeş kardeş takılıyoruz ve canıma minnet haldeyim asla istemiyorumm aslaa

aynı aynı reddedilmekten yoruldum ondan hiç teklif etmiyorum diyor işçi gibi çalıştırdın beni çocuk yapana kadar diyo salonda yatıyor garibim süreklii
ya bende de şey var sonuçta tekmelemeye falan başladı biz bişeyler yaparken ne bileyim çocuk tekmelerse heralde psikolojim bozulur ondan cesaret edemiyorum çok saçma ama onu aşamıyorum yani
bi de kitapta bi adamı hipnozite ediyolar adam asansördeymiş gibi hissediyodu bir inip bir çıkıyor ama bi türlü sonuca varamıyor annesi isteksiz babasıyla ilişkiye girmiş mesela onu hissetmiş ajkdaskldjakl ondan sonra iyice soğudum o işlerdenn

Ah ben napayım, parol da yasak bana. Paresetamol içeren ilaçlara alerjim var. Aklım cıkıyor hastalanırım da ateşlenirim diye
Gecmis olsun canım, bademcikler indiyse 1 2 güne yavas yavas toparlarsın artık

Ah ben napayım, parol da yasak bana. Paresetamol içeren ilaçlara alerjim var. Aklım cıkıyor hastalanırım da ateşlenirim diye
Gecmis olsun canım, bademcikler indiyse 1 2 güne yavas yavas toparlarsın artık
Senin durumun daha da zor. Az evvel fena terledim ki normalde ben asla terlemem. Gece baş ağrısından uyuyamadım sabaha kadar. Aman dikkatli olun. Salgın var ortalıkta fena.

Biz o işleri bitirdik 12.haftaya kadar yasaktı zaten. Sonra 1 - 2 kudurduk ama rahat edemiyoruz. Hamilelik süresince en iyisi uzak duralım bize göre değilmiş dedik libidolar eksilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…