Selam kizlar bende bugun ilk kez ebebek’ten biseyler aldim ama baya az tabi size bakincaben genelde internetten aliyorum.
Fisher price aliyorum indirim kovalayip, oyun halisini 273 liraya, ana kucagini ise maximum millerle aldim nasilsa ucaga binemicez diye. Ana kucagi 3 yasina kadar kullanilan sallanan sandalye oluyormus.
E bebekten alez ve tirnak makasi aldim. Tirnak makasini kime sorsam tavsiye ettiler. Anne yani aldim yoyko hepsiburadadan 1299 liraya, bide bu firca tarak setini begendim 75 lira civari ama yorumlari cok guzel
Aynısı benim de sağıma yatınca oluyor nasıl vuruyor yattığım tarafa vicdan yapıp sola dönüyorum ama sol da hiç rahat edemiyorum napsamYok ben topuklu giymiyorum zaten boy uzun olduğu için topuklu giydiğimde de fazla uzuyorumdüz taban iyi
İstediğin tarafa yat. 28.haftadan sonra sırt üstü yatma sadece yeter. Sol sağ farketmiyor artık. Hareketliyse keyfi yerinde demek zaten.Aynısı benim de sağıma yatınca oluyor nasıl vuruyor yattığım tarafa vicdan yapıp sola dönüyorum ama sol da hiç rahat edemiyorum napsam
Yok keyfi yerinde olduğu için vuruyor :)Ne zaman uyku moduna girsem çınar başlıyor içerden tekmelerebir de çok ilginç asla beni sola yatırmıyor Sağa yatınca hiç sorun yok, ne zaman soluma dönsem garip bir şekilde fena tekmeliyor sanki diğer tarafa dön dermiş gibi Acaba rahatsız mı oluyor? hamileliğimin başından beridir böyle. Artık sağıma yatmaktan uyuşuyor kolum bacağım
Yaa sağlıkla giysiin küççük adaaamBen de tam tersini düşünüyorum. Kiz bebek kıyafetleri pembe dantelli tüllü sade ve şık kiyafetler değil ama erkek kiyafetleri :)) ben bunu aldim sonbahara giyer diye altina da kot pantolon:)
En çok korktuğum şey grip çok geçmiş olsuunKizlar aman dikkat edin, grip falan olmayın. Mahvoldum iki gündür. Parol ile pastil dışında her şey yasak. Bademciklerim indi ama sabahtan beri hapsirmaktan canım çıktı. Başıma ağrılar giriyor artık. Asel de içerden artık hapşırma uyuyacağım ben diye vuruyor
Çok şükür ateslenmedim hiç.
Çok ihtiyacım var bence benim ama almadımHamile yastığına yine bir şans vereyim dedim yok anacım sırtım boynum belim ayrıldı ağrıdan fırlattım hemen yana yumoş yastıklarıma döndüm çocuk bile rahatladıgünaydııın bu aradaaa öf daha çarşamba
Bizimki solda genelde yatmasamda solu tekmelediği için ben endişe etmiyorum yatarkenNe zaman uyku moduna girsem çınar başlıyor içerden tekmelerebir de çok ilginç asla beni sola yatırmıyor Sağa yatınca hiç sorun yok, ne zaman soluma dönsem garip bir şekilde fena tekmeliyor sanki diğer tarafa dön dermiş gibi Acaba rahatsız mı oluyor? hamileliğimin başından beridir böyle. Artık sağıma yatmaktan uyuşuyor kolum bacağım
Önüme karın altıma bi yumuşak yastık koyup sarılıyorum oldu bitti maşallahÇok ihtiyacım var bence benim ama almadımsağ dön yatamıyorum sola dön yatamıyorum düz yatınca zaten tekmeler başlıyor sıkışıyo içerde galiba sanki yastık alsaymışım rahat edermişim gibi şuan eşimi yastık olarak kullanıyorum adam nasıl rahat yatıyor zaten hayret ediyorum
Önüme karın altıma bi yumuşak yastık koyup sarılıyorum oldu bitti maşallaheşim uzuun süredir salona yerleşti ya rahat yatayım diye garibim dhejekke psikolojisi bozuldu
Aynı konudan mızdaribim hiiiç istek yok hamilelik boyunca yapmayalım dese seve seve kabul ederim o derece, benim eşimde peşimde sürekli ama bende hiç istek yok niye böyle olduk ya kendimizi şuan beğenmediğimiz ve rahat edemediğimiz için sanırımKızlar bu arada cinsel durumlarınız nasılistek arzu libidolar filan benim içim ölmüş de ondan soruyorum. Hani hamilelik libidoyu arttırıyordu ya garibim kocam etrafımda dolanıp duruyo. Hayır bu halde bizi nasıl seksi buluyorlar anlamıyorum da ahahah
biz o işleri resmen bitirdik en son tatilde heralde fingirdedik ağustostan beri kardeş kardeş takılıyoruz ve canıma minnet haldeyim asla istemiyorumm aslaaKızlar bu arada cinsel durumlarınız nasılistek arzu libidolar filan benim içim ölmüş de ondan soruyorum. Hani hamilelik libidoyu arttırıyordu ya garibim kocam etrafımda dolanıp duruyo. Hayır bu halde bizi nasıl seksi buluyorlar anlamıyorum da ahahah
aynı aynı reddedilmekten yoruldum ondan hiç teklif etmiyorum diyor işçi gibi çalıştırdın beni çocuk yapana kadar diyo salonda yatıyor garibim sürekliiYa aslında ben istiyorum zihinde ama vicidim istemiyo ahahaha o aşamaya gelemiyorumaslında güzel bir şey hem bebek için hem bizim için rahatlamak açısından ama işte kocama yazık sen benim duygularımla oynadın benden çocuk yapana kadar mıydı herşey diyo ahahah
Ah ben napayım, parol da yasak bana. Paresetamol içeren ilaçlara alerjim var. Aklım cıkıyor hastalanırım da ateşlenirim diyeKizlar aman dikkat edin, grip falan olmayın. Mahvoldum iki gündür. Parol ile pastil dışında her şey yasak. Bademciklerim indi ama sabahtan beri hapsirmaktan canım çıktı. Başıma ağrılar giriyor artık. Asel de içerden artık hapşırma uyuyacağım ben diye vuruyor
Çok şükür ateslenmedim hiç.
Senin durumun daha da zor. Az evvel fena terledim ki normalde ben asla terlemem. Gece baş ağrısından uyuyamadım sabaha kadar. Aman dikkatli olun. Salgın var ortalıkta fena.Ah ben napayım, parol da yasak bana. Paresetamol içeren ilaçlara alerjim var. Aklım cıkıyor hastalanırım da ateşlenirim diye
Gecmis olsun canım, bademcikler indiyse 1 2 güne yavas yavas toparlarsın artık
Biz o işleri bitirdikKızlar bu arada cinsel durumlarınız nasılistek arzu libidolar filan benim içim ölmüş de ondan soruyorum. Hani hamilelik libidoyu arttırıyordu ya garibim kocam etrafımda dolanıp duruyo. Hayır bu halde bizi nasıl seksi buluyorlar anlamıyorum da ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?