2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Öyle tabi ama düşünen yok herkesten uzak kalmalı bu dönem bence boş yere canımızı sıkıyorlar

Sonunda kendime kıyafet aldım hamileliğimin başından beri 1 pantolon dışında hiç bir şey almamıştım olan elbiselerimi giyiyordum ama detaylı ultrasona gittiğim de giydiğim elbise eşimi kıskançlık krizine soktu elbise yok diyo ne istiyorsan seç al dedi 50 lira kupon gelince bende alayım dedim salopet pahalıydı onun yerine elbise seçeyim dedim görünce elbiseyi bırak salopeti al dedi Umarım güzel gelirlerr

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-16-15-35-05-135_com.lcwaikiki.android.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2021-11-16-15-35-09-651_com.lcwaikiki.android.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-11-16-15-35-13-322_com.lcwaikiki.android.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-11-16-15-35-19-306_com.lcwaikiki.android.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2021-11-16-15-35-24-640_com.lcwaikiki.android.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 98
şu an idrarını düzenli yapamıyor derken bebişten bahsettim biraz yanlış yazmışım anne karnında bebişler düzenli idrar yapamadığında olurmuş bu böbrekte büyüme. Doğumla beraber bitermiş çoğu o yüzden. Kızımda tamamen geçti canım doğumla. Sen de içini ferah tut.bi daha da hiç problem yaşamadık

Geriye kalır 10 haftaÇok hızlı geçiyor ya zaman
Benimde şeker kontrolü var Aralık’ta sonra Ocakta verir birdaha herhalde

Selam Kızlar :)
Cuma günü sabah bende aç karna gidecem doktora testler yapacağız dedi muhtemelen şeker testi yapacak :)
1 aydır görmüyorum bebişi sağlığı nasıl kaç kilo oldu boyu ne oldu çok merak ediyorum :)))
Ben kaç kilo oldum onu da merak ediyorum :))) 50 kilo ile hamile kaldım geçen ay gittiğimde 5 kilo almıştım toplam doktor gayet normal demişti.
Siz ne durumdasınız :)))

2-3 kilo arası gidip geliyorum kuzuu ama bu ara vahşi bir açlık var anormal bi şekilde boş duvara bakınca yemekler falan görmeye başladım
bu ctesi kontrole gidip şeker yüklemesi için konuşcamm 2 hafta sonra da ona giderim sürekli de bebişe bakarım diye kendi kendime hayal kuruyorum : D

ahahah kıyamam sana ben :))) ben sürekli su içiyorum yemek yemek istemiyorum bebek olmasa yemek yemiycem mecburiyetten yiyorum anlicağın keşke bende senin yerinde olsam :)))
Normal mi benim yemek yemek istememem bununu doktora sormam gerekiyor

Ay bu daha da güzel evet idrarını bi süredir yapmadıysa bile değerler böyle çıkabiliyormuş dediğiniz gibi. İnşallah inşallah inanıyorum düzeleceğine

Ben de kızıma Nil Feyza ismini koycam nasipse, annem ben Nil'i beğenmedim Feyza derim ddi ben de aynen öyle yapın ddm kapattım konuyu. Annemiz bile olsa müdahale etme hakkı yok bence fikrini söyler o kadar

Ben de kızıma Nil Feyza ismini koycam nasipse, annem ben Nil'i beğenmedim Feyza derim ddi ben de aynen öyle yapın ddm kapattım konuyu. Annemiz bile olsa müdahale etme hakkı yok bence fikrini söyler o kadar
Hemen tabloya ekledim
yaaa bence seninki en güzeli geçen bi dizi başlıyodu ay yapımın jeneriğinde kömür kalemle yazı yazıyo o kömür kalemin çıkardığı tozları yemek istedim uçuk boyuttayım yani eşim diyo neden tv ye öyle bakıyosun

Kızlar bir kaç gündür bel sırt ağrım vardı yorgunluğa bağlı, şimdi kasıklarımda çok ağrı var adet ağrısı gibi, makatıma dogru sancılı bir ağrı sizce normal mi
Ben de bunu soracaktım olumsuz mesaj vermek istemedim daha fazla:)

Son 3 4 gündür var bende. İlk gece oldu üst bacaklarım ve rahmim ağrıdı adet gelecek gibi, sonraki günlerde bugün dahil rahmimde ve vajinaya doğru batmalar oluyor. Yakın zamanda idrara bakıldı temizdi ama. Normal mi acaba

yaa kızlar o bende de var regl olmadan önce olan ağrılardan daha yoğun oldu üstüne karnım da çok acıyo böyle gaz spazmı gibi de değil etim acıyor baya baya ben büyümesine yordum eşek sıpalarının ama kendi kendime yorum yaptım tabi ctesi doktora sorarım

Geriye kalır 10 haftaÇok hızlı geçiyor ya zaman
Benimde şeker kontrolü var Aralık’ta sonra Ocakta verir birdaha herhalde
Evet aslinda gercekten hizli geciyor, bazende hic gecmiyor gibi geliyor bir yanim hemen dogsun diye bakiyor diger yanim ne guzel sessiz karnimda yatiyor diyorum

ooo senin durum baya ilerlemiş Allah yardımcın olsun kuzum

Öğrendiğime göre rahim büyümesi kaynaklıymış karnımda gergindi kaç gündür bebiş bugün çok haraketliydi artık yeri yetmiyor sanırım büyümesi lazımm 6 aydan 7 aya geçişte karın çok hızlı büyüyormuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…