2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anneleri bebekler göre seçim yapin.
Renkli ışıl ışıl bebe halilari bebeklerin daha çok ilgisini çekiyor. Fisher price in var kesin başka markada vardır uygun olan

Ben de indirimden bu ikisini almistim aylar once Fisher price

Eklentiler

• Screenshot 2021-11-16 at 19.32.36.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot 2021-11-16 at 19.32.47.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 83
Ha bide çok güzel bi oyun halısı gördüm ama fiyatı çok saçma geldi vazgeçtim 650 tlye oyun halısı mı olur.
Canım şimdi baktım bizde tiny love gymini tekmele oyun halısı vardı. Şu an fiyatı uçmuş.
Kızım bi kere doğru dürüst tekmeleyemedi. Anca elini vurursa sertçe öyle ses çıkıyordu. Bence hiiiç gerek yok. Tepesindeki oyuncaklar güzeldi ama zaten ilave olarak başka oyuncaklar da asabilirsin her halıya. O yüzden uygun fiyatlı bir şey almak bana daha mantıklı geliyo. O zaman uyaran biri olaydı almazdım

Kızlarrr çok beğendim dayanamadım sipariş verdim rabbim içinde görmeyi nasip etsin yorumlarına baktım herkes çok beğenmiş bende gelince atayım buraya kız bekleyenlere fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-16-21-17-05-39_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 107
Kızım olsa bunu alırdım kesiiiin
650 miiii napıyomuş çocuğun altını mı değiştiriyomuş
Djlskflgksl herhalde o parayı veriyorsam benim yerime çocuğa bakması lazım

Ama bu çok tatlıymış zaten herşeyin en tatlısı en cicili bicilisi kız bebişler için bizim oğullarımız canı patlıcan mı

Kesinlikle öyle canım. Zaten şu zamanda millet afedersin kendinden çıkan dolar yükseldi diye satışa koyup satmaya kalkar, öyle bir fırsatçılık var ki bunlara asla prim vermemek lazım

Çok hoşuma gitti kumaşı nasıldır acaba kışa uygun olur mu? Siyah külotlu çorapla giyilse Bir de uzun böyle bir çizme ile güzel kombinlenir. Ama bi yerden sonra ayaklar ayakkabıya girmicek ödemden

Eklentiler

• 95EF0521-E24F-4732-8C5D-388F8D471932.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 100
Var ama diğer şehirlerdeler o yüzden sık sık gelip gidemiyoruz

Selam kizlar bende bugun ilk kez ebebek’ten biseyler aldim ama baya az tabi size bakinca ben genelde internetten aliyorum.

Fisher price aliyorum indirim kovalayip, oyun halisini 273 liraya, ana kucagini ise maximum millerle aldim nasilsa ucaga binemicez diye. Ana kucagi 3 yasina kadar kullanilan sallanan sandalye oluyormus.

E bebekten alez ve tirnak makasi aldim. Tirnak makasini kime sorsam tavsiye ettiler. Anne yani aldim yoyko hepsiburadadan 1299 liraya, bide bu firca tarak setini begendim 75 lira civari ama yorumlari cok guzel

Eklentiler

• B8EEC1D0-F14F-46A5-AC3C-2F7EF46C3F61.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 5C602EDA-80C3-481E-B20E-96F310FCD566.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 86
  • B1787960-6031-44DA-9BA1-CF655849ED8D.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 78
  • A0899445-9B75-474E-88F4-25F28E80CE53.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar iki gündür karnımda ince ince çekilme var nedeni biraz araştırdım rahim büyümesinden olabileceği yazıyor tatlı çekilme

Oyun halınıza bayıldım

Bızdede aynısı var bende gecen fıyatını gordum uçmuş neysekı ambalajında duruyo begenırse kullanır gercekten cok zor tekmelenıyo bebek degıl ınsan elı lazım

Çok hoşuma gitti kumaşı nasıldır acaba kışa uygun olur mu? Siyah külotlu çorapla giyilse Bir de uzun böyle bir çizme ile güzel kombinlenir. Ama bi yerden sonra ayaklar ayakkabıya girmicek ödemden
Elbise güzelmiş uzun çizme topuksuz varsa tercih et canım 4-5 cm topuklu uzun çizme giydim yürüdüm de eve geldiğimde ayaklarım su toplamıştı

Ne zaman uyku moduna girsem çınar başlıyor içerden tekmelere bir de çok ilginç asla beni sola yatırmıyor Sağa yatınca hiç sorun yok, ne zaman soluma dönsem garip bir şekilde fena tekmeliyor sanki diğer tarafa dön dermiş gibi Acaba rahatsız mı oluyor? hamileliğimin başından beridir böyle. Artık sağıma yatmaktan uyuşuyor kolum bacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…