2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar ben 3 - 4 hafta önce grip aşısı da oldum. doktorum yurt dışına çıkmadan önce mutlaka ol demişti. çok rahat ettim ciddi bir salgın var gerçekten baya da ağır geçiriyor insanlar.

O neymiş kız aboo istekli olmak gerekiyor yapılacaksa demek ki yok bebek hareket etmez o durumlarda biz beşik görevi gördüğümüzden uyur o da ahahah

Hahah eskisi kadar olmasa da biz devam ediyoruz ama ben istekli oluyorum genelde hafta da 1-2 en fazla oluyor Çocuğa bir şey olur korkusunu hala yaşıyorum tam adapte olamıyorum bazen

Merhabalar hanımlar.Uzun zamandır takip ediyordum konuyu. Ancak yazmak bugüne nasip oldu. Aslında sormak istediğim bir şey var. Dün detaylı ultrasona gidip geldik. Bebegimin kalbinde bir beyazlık ve böbrekte genişleme olduğu söylendi. Bunların tek başına bir problem olarak görülmediği fakat ikisi bir arada olduğu için genetik olarak sıkıntı olabileceği söylendi.Amniyosentez ya da nifty yaptırmam önerildi. Daha önce böyle bir şey yaşan var mı acaba? Varsa nasıl bir yol izlediniz?

Hamile emniyet kemeri alan kullanmaya baslayan var mi? Gerekli mi gereksiz mi emin olamadim. Kimse almiyosa almiyim https://ty.gl/wxom0nn2jp
ben 10. haftalardan beri kullanıyorum canım, o olmadan kemer direkt bebeğin oralarda olduğu için öylece oturamıyorum ani fren olur bişey olur direkt bebişe gelir diye. Hamile kemeri olmadan başka arabaya binmek zorunda kalırsam da sürekli kemerin alt kısmını elimle gevşetip duruyorum. Fodisafe almıştım ben

Ona da bakiyim hemenn

İstediğin tarafa yat. 28.haftadan sonra sırt üstü yatma sadece yeter. Sol sağ farketmiyor artık. Hareketliyse keyfi yerinde demek zaten.
Benim doktorum 18. Haftadan sonra sırt üstü yatma dedi ben haftalardır neler çekiyorum eşim her gördüğünde itiyor beni sağa sola döndürüyor uyuma sırt üstü çocuk boğulacak diye

Of ilk trimester ölü gelin gibiydim ağrılardan sızılardan ikinci trimester başladı sabah akşam adamın üstüne atlar oldum 3. Trimester bilemiyorum ne olacak

Ayda bir takılıyoruz iki olmuyor Allah günahlarımızı affetsin

Kızlar bugün idrar torbamda aşırı bi baskı var bebek hareket ettikçe aşağıda inanılmaz bi baskı hissediyorum. Çok ayakta da kalmadım. Benim gibi böyle baskı hisseden var mı ? İlk hamileliğimde nasıldı hatırlamıyorum ama bu aylarda öyle bişey hissetmedim sanki.

Burda kim ne yazsa aynısını yaşıyorum djjfjfkfk tesadüf sanıırım benimkide baskı yapıyor sıkıştırıyor idrara böyle sızı Acı gibi anlık sıkışmada yapıyor birde sanki değişik birşey erkekse annem erkek bebekler hep aşağıda haraket eder çok baskı yapar diyor

Arkadaşlar bu bebek arabasından alan var mı mağzada gördük hoşumuza gitti ama alan varsa daha memnun olurum

Yok canım kız ama aynı dediğin gibi anlık sızı sıkışma bişey oluyo şimdi sen yazınca biraz rahatladım doktora mı gitsem diye düşünmüştüm bekliyeyim o zaman

Merhaba, kalpteki parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bu testleri yaptırmadan önce detaylı ultrason için gittiğiniz doktora alternatif birine daha gidebilirsiniz belki. Parlaklığı yok sayarsanız, böbrek kısmı için değişkenler mevcut. Bebeğiniz cinsiyeti nedir bilmiyorum ama mesela erkek bebeklerde bu büyüme daha sık gözüküyormuş, idrar kesesi işlemini yerine getiriyor mu kısmına bakıyorlar eğer orada bir sorun varsa böbreklerde büyüme olarak gözükmüşte olabiliyor bu durum. Çişini yapmadıysa da böbrekler büyük gözükebiliyor yani. Bende 12. haftalarda böbrek büyüklüğü ve parlaması mevcuttu, + bazı kalp sorunları vardı. CVS yaptırdım erken haftalarda olduğum için, gebeliğim ikiz başladığı için niffty yaptıramadım. Benim test sonuçlarım temiz çıktı, böbrek kalp vs. geçen hafta ki ayrıntılıda normale dönmüştü. Ki nifty de %100 sonuç değil, aklınızda soru işareti kalacaksa eğer direkt amniyosentez yaptırabilirsiniz. Burada da yaptıran arkadaşlarımız mevcut, ilk aşama hızlı sonuç ilk 2 günde falan çıkmış oluyor. Umarım güzel haberler alırsınız. Ama benim kişisel fikrim bu konulara girmeden başka bir perinatolog ile durumu teyit etmeniz, mümkünse bu doktorun da alanının iyilerinden olmasını öneririm.

Bizim hastane çıkışımız basılmııış tam takımı da ekliyorum yaptırmak isteyene 180 tl ye yaptırdık bebeshome sayfa adı da
kargo gelince yaptırmak isteyen olursa ayrıntılı foto atarımm

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-17-15-08-22-911_com.instagram.android.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 118
  • Screenshot_2021-11-14-11-54-48-981_com.instagram.android.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…