2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çiçeksepeti doktor bulursam bişey yollarım doğum sonrası dedim zaten uzun bi sürecimiz olmayacağındannn kaldı kaç haftacıkk

Canım bende sürekli oluyor hele dün aşırı baskı yaptı kafası aşağı da benim miniğimin oluyor yani sürekli

Ablam güzel bir çikolata paketi ve büyük bir buket çiçek yaptırmıştı. Ben de öyle düşünüyorum şimdilik. Bi de ebem var ona da bişey düşünmem gerek

ben de büyük bir buket çiçekle çikolata yaptırırız diye düşünüyorum çok güzel olur :)

Benim doktorum 18. Haftadan sonra sırt üstü yatma dedi ben haftalardır neler çekiyorum eşim her gördüğünde itiyor beni sağa sola döndürüyor uyuma sırt üstü çocuk boğulacak diye
Yok kız bir şey olmaz. Niye boğulsun

Ahhaha al al. Bakalım benim gribe etki edecek mi? Meraklardayim şu an
Kuzum 1 ay önce bende grip oldum hemde cok agirdı limon bal ve elma sirkesini karısıstirip sicak sicak ictik iki kez de ayva nane limon yaptim 3 günde atlattım bunları iç sıcak sıcak sonra yat uyu terle atarsın inşallah hastalıği

Valla 2 gündür yatıyorum da, aksi gibi de paso kargo geliyor. Kapıya bak, telefonu ac.
Biran önce iyilesseydim direk asi yaptiricam valla. Bu işkence bir daha çekilmez.

Yok canım kız ama aynı dediğin gibi anlık sızı sıkışma bişey oluyo şimdi sen yazınca biraz rahatladım doktora mı gitsem diye düşünmüştüm bekliyeyim o zaman
Bende başta telaşlandım da aşağıda olmasından kaynaklı ama bebek keyfi ne isterse oraya baskı yapıyor yan falan yat yer değiştirsin belki rahatlarsın ben öyle yaptım

Kız hamile yastığı olmadı sende ben onsuz uyuyamam öyle rahat ediyorum ki. Bizim yatak büyük allahtan kocam da bazen yastığa sarılıyor bana erişemediğinden kıyamam
Bende hamile yastığını kullanıyorum gece bi bakıyorum ben sağıma yatıp sağ yastığa sarılıyosam eşimde soldakine sarılıyo görünce benim de aklıma geldi

biz o işleri resmen bitirdik en son tatilde heralde fingirdedik ağustostan beri kardeş kardeş takılıyoruz ve canıma minnet haldeyim asla istemiyorumm aslaa
Benimde ilk zamanlar aklıma gelmiyodu da bu aralar libido tavan kur yapıyorum benimki diyoki seni hiç öyle göremiyorum hiç yanaşma bana erkekler cidden hamile olunca aklından bile geçirmiyomuş

Benim içimde fırtınalar esiyor da eşime estiremiyorum asker arkadaşı gibiyiz onun gözünde

Benim doktor koyu fbli ona takımla alakalı bişeyler alcam forma filan olabilir

Kız bebişe oksijen mi gitmiyormuş bir şey oluyormuş sırt üstü yatınca benimki de panikliyor boğulacak diye
Oksijen çekmiyor ki bebek içerde daha
Su çekiyor ahahha. Doktorumda 28 dedi kitaplarda da 28 yazıyor. Ama sana öyle dediyse yatma madem

Bizimki de bebeğe bir şey olacak diye ysnasmiyor
Benimde ilk zamanlar aklıma gelmiyodu da bu aralar libido tavan kur yapıyorum benimki diyoki seni hiç öyle göremiyorum hiç yanaşma bana erkekler cidden hamile olunca aklından bile geçirmiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…