Kızlar daha doğumumuza var da hiç düşündünüz mü doktora ne hediye alınır diye? Doğumdan sonraki kontrolumuzde takdim etmek için? Bu konuda da aklımda 3 5 seçenek olsun istiyorum ama hiiiiç netleştiremiyorum
Kızlar daha doğumumuza var da hiç düşündünüz mü doktora ne hediye alınır diye? Doğumdan sonraki kontrolumuzde takdim etmek için? Bu konuda da aklımda 3 5 seçenek olsun istiyorum ama hiiiiç netleştiremiyorum
Kızlar bugün idrar torbamda aşırı bi baskı var bebek hareket ettikçe aşağıda inanılmaz bi baskı hissediyorum. Çok ayakta da kalmadım. Benim gibi böyle baskı hisseden var mı ? İlk hamileliğimde nasıldı hatırlamıyorum ama bu aylarda öyle bişey hissetmedim sanki.
Of ilk trimester ölü gelin gibiydim ağrılardan sızılardan ikinci trimester başladı sabah akşam adamın üstüne atlar oldum 3. Trimester bilemiyorum ne olacak
Benim doktorum 18. Haftadan sonra sırt üstü yatma dedi ben haftalardır neler çekiyorum eşim her gördüğünde itiyor beni sağa sola döndürüyor uyuma sırt üstü çocuk boğulacak diye
Kuzum 1 ay önce bende grip oldum hemde cok agirdı limon bal ve elma sirkesini karısıstirip sicak sicak ictik iki kez de ayva nane limon yaptim 3 günde atlattım bunları iç sıcak sıcak sonra yat uyu terle atarsın inşallah hastalıği
Kuzum 1 ay önce bende grip oldum hemde cok agirdı limon bal ve elma sirkesini karısıstirip sicak sicak ictik iki kez de ayva nane limon yaptim 3 günde atlattım bunları iç sıcak sıcak sonra yat uyu terle atarsın inşallah hastalıği
Valla 2 gündür yatıyorum da, aksi gibi de paso kargo geliyor. Kapıya bak, telefonu ac.
Biran önce iyilesseydim direk asi yaptiricam valla. Bu işkence bir daha çekilmez.
Yok canım kız ama aynı dediğin gibi anlık sızı sıkışma bişey oluyo şimdi sen yazınca biraz rahatladım doktora mı gitsem diye düşünmüştüm bekliyeyim o zaman
Bende başta telaşlandım da aşağıda olmasından kaynaklı ama bebek keyfi ne isterse oraya baskı yapıyor yan falan yat yer değiştirsin belki rahatlarsın ben öyle yaptım
Kız hamile yastığı olmadı sende ben onsuz uyuyamam öyle rahat ediyorum ki. Bizim yatak büyük allahtan kocam da bazen yastığa sarılıyor bana erişemediğinden kıyamam
biz o işleri resmen bitirdik en son tatilde heralde fingirdedik ağustostan beri kardeş kardeş takılıyoruz ve canıma minnet haldeyim asla istemiyorumm aslaa
Benimde ilk zamanlar aklıma gelmiyodu da bu aralar libido tavan kur yapıyorum benimki diyoki seni hiç öyle göremiyorum hiç yanaşma bana erkekler cidden hamile olunca aklından bile geçirmiyomuş
Kızlar bu arada cinsel durumlarınız nasıl istek arzu libidolar filan benim içim ölmüş de ondan soruyorum. Hani hamilelik libidoyu arttırıyordu ya garibim kocam etrafımda dolanıp duruyo. Hayır bu halde bizi nasıl seksi buluyorlar anlamıyorum da ahahah
Benimde ilk zamanlar aklıma gelmiyodu da bu aralar libido tavan kur yapıyorum benimki diyoki seni hiç öyle göremiyorum hiç yanaşma bana erkekler cidden hamile olunca aklından bile geçirmiyomuş