2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
anlaşmalı hastaneleri konuştuk doktorumla. acıbadem, john hopkins. medicalpark, akademi ve medar hastanesi ile çalışıyomuş. john hopkins bize çok uzak diye direkt eledim.

medicalpark için şöyle bir şey söyledi pek hoşuma gitmedi bütün şubelerde öyle değildir belki de bilmiyorum kocaeli için konuşuyoruz biz. doğumdan sonra herhangi bir problem olmasa bile bebeği 4 saat kadar yoğun bakım ünitesinde tutup kontrolleri o şekilde yapıyolarmış. haftası eğer erkense bu süre yine hiç gerek olmasa bile 4 5 güne kadar çıkıyomuş. saçma bi prosedür gibi geldiği için orayı da eledim.

akademi hastanesinde doğumhaneye farklı bi kattaymış, koridor geçip, asansöre binmek falan gerekiyomuş. bunu da bu yüzden eledim.

yine bütün acıbademlerde öyle değildir muhtemelen ama acıbademde de sadece 1.derece yoğun bakım ünitesi varmış ve eğer 36. haftadan önce doğum gerçekleşirse 2.derece yoğun bakım ünitesine ihtiyaç duyulabiliyomuş. o yüzden 30. hafta muayenesinde erken doğum riski olup olmamasına bağlı olarak hastaneye karar vermeyi önerdi. gidip görüşücem ama erken doğum riski yoksa acıbadem, varsa medar hastanesi gibi oturttum kafamda.

detaylı yazdım ki siz de belki görüşürken bunları sorarsınız.

Canım sen kocaelide nerdesin ? ben gebzedeyim. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler medicalpark merkez prime ve medar hastanesi bende çok kararsızım ya nerde doğum yapıcağıma karar veremiyorum görüşmede yapmadık hiç. Fiyatlardan bir bilgin var mı ?

Izmitteyim ben. Fiyat daha hic bilmiyorum ama doktorum bunlarin hic birinde oyle ciddi fark olmas fiyat acisindan 2 bin lira falan degisir en fazla diye tahmin ediyorum dedi. Bu ay firsat bulursam gidip gorusmek istiyorum acibadem, medar ve belki akademiyle de. Gorusunce yazarim mutlaka. O arada sen görüşürsen sen de yaz

Bence medicalpark kocaeli yi ele. Para için yapmayacakları yok.
Babami nerdeyse göz göre göre öldüreceklerdi.

ben ameliyathanede taktıkları kepten tatlı bişey yaptırmayı artı çiçek düşündüm

Benim doktorun odası o kadar çok hediye ve çicekle dolu ki sanırsın cicek sepeti şubesi bizde artık o şubeye bir artı Çicek daha ekleriz

ahhh kardeşim aahh hiç sorma ona alınanlarla neler yapılır da bu dönem normal ama olacak bunlar bekliyorduk çok ustunde durmayalım dedik ne övgü ne yergi akışına birakacagiz
Bence de kıskandığı için ona artı ilgi göstermeniz kıskançlığını Ve gösterdiği tepkiyi arttırır, cocuklar bizden daha zekii insan kullanmayı çok iyi biliyor minnoşlar

ahhh kardeşim aahh hiç sorma ona alınanlarla neler yapılır da bu dönem normal ama olacak bunlar bekliyorduk çok ustunde durmayalım dedik ne övgü ne yergi akışına birakacagiz
Öğretmenide bize kardesı gelcek dıye geregınden fazla ılgı gostermeyın ozel hedıye almayın surecın akısında normal bır sekılde kararlarda onuda devreye sokun dedı bence zamanla kabullenır ama her cocugun yapısı surecı farklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…