2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar doktora gittim içim rahat etmedi. Rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu normal.
Minik popo üstü oturmuş ve idrar torbasını tepikliyo sadece ben daha sakin kızım uslu kızım diye seveyim içerde bana bez bağlatmaya yemin etmiş bi yaramaz var bugün kaç defa lavaboya gittim belli değil. Olsun buna şükür Çok huzursuzdum biraz rahatladım. Ama doktorum yine de istirahat önerdi ve ilişkiyi yasakladı. Tam da bugun bu konu konuşulmuştu. Doğuma kadar kankayız bu gidişle

Neyse ki bir sıkınti yokmus canim . Bak sen yaramaza doguma kadar mi iliski yasak dedi ?

Ben de aynı senin gibiyim. 5dk da bir tuvalete gidiyorum bugün
Bir de hastayım da 3litreye yakın su içtim

Bizim hastane çıkışımız basılmııış tam takımı da ekliyorum yaptırmak isteyene 180 tl ye yaptırdık bebeshome sayfa adı da
kargo gelince yaptırmak isteyen olursa ayrıntılı foto atarımm
Cok güzel bunlar. Güle güle giysin oğlumuz.
Ben de istiyorum. Çift mi yaptırsam bir kız için bir oğlan için acaba?
Kızlara da var mi?

Benim bebiste oturuyor ve ayaklarıyla sürekli idrar kesemi tepikliyor. Bazen acıtıyor resmen çığlık atıyorum.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Amniyosentez için çok düşük ihtimallede olsa düşük tehlikesi olduğu söylendi. Bu yüzden göze alamıyorum. Nifty de dediğiniz gibi kesin sonuçlar vermiyormuş. Bebeğim erkek olduğu için böbrek genişlemesi durumu olabileceğini tahmin ediyorum. Aslında şu an sınırda 4mm. Ama dediğiniz gibi bir ihtimal olduğundan hiç bahsetmedi doktorum.İnşaallah o zaman idrarını yapmadığından büyük çıkmıştır. Kalpte parlaklık içinde takibimi yapan doktorum problem olmayacağını söylemişti. Fakat farklı bir doktora daha danışmam daha iyi olacak gibi görünüyor.

Cok güzel bunlar. Güle güle giysin oğlumuz.
Ben de istiyorum. Çift mi yaptırsam bir kız için bir oğlan için acaba?
Kızlara da var mi?
Var var olmaz mıı ne güzel şeyler yaptırmışlarr sanırım istediğin bi baskıyı da yollayabiliyorsunn öyle de yapıyolarrr insta varsa bebeshome bir incele istersennn

Aminyosentezin düşük tehlikesi çok çok düşük cvs daha yüksekti mesela, ben biraz kadare bağlıyorum orayı artık dünyaya gelecekse gelir zaten test falan bahane kalpteki parlaklık çok fazla kişide var zaten önemsemiyorlar onu. Bencede farklı bir doktora daha git bence de ama iyi seç derim doktorunu daha çok karışmasın sonra kafan sıkıntı olursa da eğer testi yaptırmaktan korkmayın bence. Hakkınızda hayırlısı olur umarım iyi düşünüyoruz iyi olacak

Var var olmaz mıı ne güzel şeyler yaptırmışlarr sanırım istediğin bi baskıyı da yollayabiliyorsunn öyle de yapıyolarrr insta varsa bebeshome bir incele istersennn
Evt baktim az önce ve bayiiiiiildiiiiiim.
O kadar çok tatlı modeller varki seçmek zor olacak.
Iki tane yaptıracağız mecburen.
Biri Ömer Asaf diğer Zehra Amine
Annemler simdi Türkiye de hemen acil yaptırıp siparis etmem gerekiyor. Onlar dönünce getirsinler diye. Burada böyle birsey bulamam sanırım.
Yeni bebis için daha hic birsey almadım.

Pazar sipariş verdim cici bugün bastılar yarın da kargoya teslim ederler heralde süreçleri de hızlıı sayılır yazı tipi falan da seçebiliyosun allahıım yesinler doğumdan sonra unutmazsın burayı yazarsın dimii cinsiyeti çatlayacağıııımmm

Hahahah yazarim tabi ki.
Kızım eylül 2019 annelerinden. Hala grubu takip ediyorum . Cok aktif olmadim ama takip ettim.

öğretmeni çok doğru söylemiş diye düşünüyorum. sonuç ta sonradan gelmesi onunda öz canımız olduğu gerçeğini değiştirmez e ama dağdan gelen bagdakinide kovamaz o yüzden yerinde karar ve tutum ayarını ayarlayabilmek en dogrusu

Yok yok dikkat ediyorum artık daha temkinliyim cok korktum çünkü suan iyiyiz kızımla maşallah

Sana da geçmiş olsun canım. Suan iyiyim magnezyum kullanıyorum bende bide esim soyledi farkettim ben bu tasinma surecinde 1 haftadir devit 3ude aksatmisim onada basladim.

Ben de tuvalete yetişene kadar birazı kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…