Anladım, teşekkür ederimYok canım olmadi . Bende çok araştırmıştım kimi yazmıştı internette bel ağrısı kaldı diye ama bnde olmadı hiç
Neyse ki bir sıkınti yokmus canim . Bak sen yaramazaKızlar doktora gittim içim rahat etmedi. Rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu normal.
Minik popo üstü oturmuş ve idrar torbasını tepikliyo sadeceben daha sakin kızım uslu kızım diye seveyim içerde bana bez bağlatmaya yemin etmiş bi yaramaz var bugün kaç defa lavaboya gittim belli değil. Olsun buna şükür Çok huzursuzdum biraz rahatladım. Ama doktorum yine de istirahat önerdi ve ilişkiyi yasakladı. Tam da bugun bu konu konuşulmuştu. Doğuma kadar kankayız bu gidişle
SoramadımNeyse ki bir sıkınti yokmus canim . Bak sen yaramazadoguma kadar mi iliski yasak dedi ?
Ben de aynı senin gibiyim. 5dk da bir tuvalete gidiyorum bugünKızlar doktora gittim içim rahat etmedi. Rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu normal.
Minik popo üstü oturmuş ve idrar torbasını tepikliyo sadeceben daha sakin kızım uslu kızım diye seveyim içerde bana bez bağlatmaya yemin etmiş bi yaramaz var bugün kaç defa lavaboya gittim belli değil. Olsun buna şükür Çok huzursuzdum biraz rahatladım. Ama doktorum yine de istirahat önerdi ve ilişkiyi yasakladı. Tam da bugun bu konu konuşulmuştu. Doğuma kadar kankayız bu gidişle
Cok güzel bunlar. Güle güle giysin oğlumuz.Bizim hastane çıkışımız basılmııış tam takımı da ekliyorum yaptırmak isteyene 180 tl ye yaptırdık bebeshome sayfa adı da
kargo gelince yaptırmak isteyen olursa ayrıntılı foto atarımm
Benim bebiste oturuyor ve ayaklarıyla sürekli idrar kesemi tepikliyor. Bazen acıtıyor resmen çığlık atıyorum.Kızlar doktora gittim içim rahat etmedi. Rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu normal.
Merhaba, kalpteki parlaklık tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bu testleri yaptırmadan önce detaylı ultrason için gittiğiniz doktora alternatif birine daha gidebilirsiniz belki. Parlaklığı yok sayarsanız, böbrek kısmı için değişkenler mevcut. Bebeğiniz cinsiyeti nedir bilmiyorum ama mesela erkek bebeklerde bu büyüme daha sık gözüküyormuş, idrar kesesi işlemini yerine getiriyor mu kısmına bakıyorlar eğer orada bir sorun varsa böbreklerde büyüme olarak gözükmüşte olabiliyor bu durum. Çişini yapmadıysa da böbrekler büyük gözükebiliyor yani. Bende 12. haftalarda böbrek büyüklüğü ve parlaması mevcuttu, + bazı kalp sorunları vardı. CVS yaptırdım erken haftalarda olduğum için, gebeliğim ikiz başladığı için niffty yaptıramadım. Benim test sonuçlarım temiz çıktı, böbrek kalp vs. geçen hafta ki ayrıntılıda normale dönmüştü. Ki nifty de %100 sonuç değil, aklınızda soru işareti kalacaksa eğer direkt amniyosentez yaptırabilirsiniz. Burada da yaptıran arkadaşlarımız mevcut, ilk aşama hızlı sonuç ilk 2 günde falan çıkmış oluyor. Umarım güzel haberler alırsınız. Ama benim kişisel fikrim bu konulara girmeden başka bir perinatolog ile durumu teyit etmeniz, mümkünse bu doktorun da alanının iyilerinden olmasını öneririm.
Var var olmaz mıı ne güzel şeyler yaptırmışlarr sanırım istediğin bi baskıyı da yollayabiliyorsunn öyle de yapıyolarrr insta varsa bebeshome bir incele istersennnCok güzel bunlar. Güle güle giysin oğlumuz.
Ben de istiyorum. Çift mi yaptırsam bir kız için bir oğlan için acaba?
Kızlara da var mi?
Aminyosentezin düşük tehlikesi çok çok düşük cvs daha yüksekti mesela, ben biraz kadare bağlıyorum orayı artık dünyaya gelecekse gelir zaten test falan bahaneTavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Amniyosentez için çok düşük ihtimallede olsa düşük tehlikesi olduğu söylendi. Bu yüzden göze alamıyorum. Nifty de dediğiniz gibi kesin sonuçlar vermiyormuş. Bebeğim erkek olduğu için böbrek genişlemesi durumu olabileceğini tahmin ediyorum. Aslında şu an sınırda 4mm. Ama dediğiniz gibi bir ihtimal olduğundan hiç bahsetmedi doktorum.İnşaallah o zaman idrarını yapmadığından büyük çıkmıştır. Kalpte parlaklık içinde takibimi yapan doktorum problem olmayacağını söylemişti. Fakat farklı bir doktora daha danışmam daha iyi olacak gibi görünüyor.
Evt baktim az önce ve bayiiiiiildiiiiiim.Var var olmaz mıı ne güzel şeyler yaptırmışlarr sanırım istediğin bi baskıyı da yollayabiliyorsunn öyle de yapıyolarrr insta varsa bebeshome bir incele istersennn
Pazar sipariş verdim cici bugün bastılar yarın da kargoya teslim ederler heralde süreçleri de hızlıı sayılır yazı tipi falan da seçebiliyosun allahıım yesinler doğumdan sonra unutmazsın burayı yazarsın dimii cinsiyetiEvt baktim az önce ve bayiiiiiildiiiiiim.
O kadar çok tatlı modeller varki seçmek zor olacak.
Iki tane yaptıracağız mecburen.
Biri Ömer Asaf diğer Zehra Amine
Annemler simdi Türkiye de hemen acil yaptırıp siparis etmem gerekiyor. Onlar dönünce getirsinler diye. Burada böyle birsey bulamam sanırım.
Yeni bebis için daha hic birsey almadım.
Bence de kıskandığı için ona artı ilgi göstermeniz kıskançlığını Ve gösterdiği tepkiyi arttırır, cocuklar bizden daha zekii insan kullanmayı çok
Allah razı olsun ban da çok zayıf geldi annelik işteYaaa gözler dolu dolu baktım maşAllah tebarekallah bu şimdiden çok tatlı yanakları doldurmuş şimdiden
Hahahah yazarim tabi ki.Pazar sipariş verdim cici bugün bastılar yarın da kargoya teslim ederler heralde süreçleri de hızlıı sayılır yazı tipi falan da seçebiliyosun allahıım yesinler doğumdan sonra unutmazsın burayı yazarsın dimii cinsiyetiçatlayacağıııımmm
öğretmeni çok doğru söylemiş diye düşünüyorum. sonuç ta sonradan gelmesi onunda öz canımız olduğu gerçeğini değiştirmez e ama dağdan gelen bagdakinide kovamaz o yüzden yerinde karar ve tutum ayarını ayarlayabilmek en dogrusuÖğretmenide bize kardesı gelcek dıye geregınden fazla ılgı gostermeyın ozel hedıye almayın surecın akısında normal bır sekılde kararlarda onuda devreye sokun dedı bence zamanla kabullenır ama her cocugun yapısı surecı farklı oluyo
Yok yok dikkat ediyorum artık daha temkinliyim cok korktum çünkü suan iyiyiz kızımla maşallahBir doktor görsün bu kafanı rahatlatır.sonra da islere devam etme bak uyarı vermiş tehlikeye girme..ben evimin isini yaptım öyle şeyler oldu birkac damla kan geldi ama iğne yaptılar geçti hiç devam etmedi ev işi yok sadece kendini yormadan uzun olmayan yürüyüş olabilir dedi herkes ayni değil ama dikkat etmeli
Sana da geçmiş olsun canım. Suan iyiyim magnezyum kullanıyorum bende bide esim soyledi farkettim ben bu tasinma surecinde 1 haftadir devit 3ude aksatmisim onada basladim.Biz de 1 ay önce taşındık benim de inanılmaz belim ağrımıştı ve kramplarım artmıştı doktoruma yazdım hemen magnezyum verdi o epey iyi geldi. Kalsiyum da çok iyi geliyor. Hafta sonu kullanmayı unuttum uzun bi aradan sonra bu sabah yine krampla uyandım.
İş yaparken kaptırıyoruz kendimizi işte ben de oturana kadar anlamamıştım yorulduğumu epey ayakta kalmışım
Ben de tuvalete yetişene kadar birazı kaçıyoAy bugün ilk defa şey oldu yürürken dik durdukça çişim aktı resmen ya diş macunu gibi hissettim kendimi doğruldukça akıyo tövbe yarabbim idrar konularının üzerine bendeki güncelleme bu benimki de herslde idrar torbama bastırıyo bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?