- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Çok güzellleeer hayırlı olsun yakısıklıyaaBende bugün isimisiz kahramanıma çalıştımsonunda gri nohut battaniyemi buldum lcwde müslinleri kumaş aldım kendime kullanacağım şekşlde dikeceğim
Eki Görüntüle 2954419
Benimkide idrar torbamı rahat bırakmadı bugün, sanırım gezegenlerde bilmediğimiz birşey var bunları etkiliyoKızlar doktora gittim içim rahat etmedi. Rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu normal.
Minik popo üstü oturmuş ve idrar torbasını tepikliyo sadeceben daha sakin kızım uslu kızım diye seveyim içerde bana bez bağlatmaya yemin etmiş bi yaramaz var bugün kaç defa lavaboya gittim belli değil. Olsun buna şükür Çok huzursuzdum biraz rahatladım. Ama doktorum yine de istirahat önerdi ve ilişkiyi yasakladı. Tam da bugun bu konu konuşulmuştu. Doğuma kadar kankayız bu gidişle
Ayy ne kadar güzelleerr güle güle kullansın minikkkkBende bugün isimisiz kahramanıma çalıştımsonunda gri nohut battaniyemi buldum lcwde müslinleri kumaş aldım kendime kullanacağım şekşlde dikeceğim
Eki Görüntüle 2954419
Ben de aynı senin gibiyim. 5dk da bir tuvalete gidiyorum bugün
Bir de hastayım da 3litreye yakın su içtim
Ay bugün ilk defa şey oldu yürürken dik durdukça çişim aktı resmen ya diş macunu gibi hissettim kendimi doğruldukça akıyo tövbe yarabbim idrar konularının üzerine bendeki güncelleme bu benimki de herslde idrar torbama bastırıyo bugün
Kızlar içim biraz daha rahatladıBenimkide idrar torbamı rahat bırakmadı bugün, sanırım gezegenlerde bilmediğimiz birşey var bunları etkiliyoşuan bunları yazarken bile oğlum içerde kıpır kıpır
ben de yarın sabah gideceğim doktora önce bi onunla konuşucam hastanelerle ilgili ona göre gider hastanelerlede görüşürüm artık :) haberdar edeceğim :)Izmitteyim ben. Fiyat daha hic bilmiyorum ama doktorum bunlarin hic birinde oyle ciddi fark olmas fiyat acisindan 2 bin lira falan degisir en fazla diye tahmin ediyorum dedi. Bu ay firsat bulursam gidip gorusmek istiyorum acibadem, medar ve belki akademiyle de. Gorusunce yazarim mutlaka. O arada sen görüşürsen sen de yaz
Ben de bi kaç defa ayy diye bağırdım kızım da anne iyi misin anne kardeşimde sorun mu var deyince çok üzüldümBenim bebiste oturuyor ve ayaklarıyla sürekli idrar kesemi tepikliyor. Bazen acıtıyor resmen çığlık atıyorum.
canım bende epidural normal doğum istiyorum nasıl geçti senin doğumun ben korkuyorum biraz her doğum hikayesi farklıdır biliyorum ama epiduralin bi katkısı oldumu onu merak ediyorum aslında :)Ben normal doğumda aldım epidural
28-29 dan sonra düzenli hareket etmezse normal değil kuzu tembellik yapıyodurr şimdii dinleniyodur annesiKızlar bebeğim geçen haftaya göre hiç hareketli değil ne oldu çocuğa anlamadım geçen haftaki hallerinden eser kalmadı kayıp kayıp dururdu karnımda 23.haftaya girdiğimden beri kesildi hareketleri ilk haftalardaki gibi sadece arada Kasıkta pıt pıt yapıyor o da çok nadir anlamadım bu normal değil :/ kabızlık ve şişklnliğim geçmiyor bununla mı alakalı yoksa bebeğimde mi bi sorun var kafam Allak bullak
Çok hareket ediyo falan diye dillendirdiysen sonra etmemeye başlıyolar bence kendi kendimize nazar değdiriyoruzKızlar bebeğim geçen haftaya göre hiç hareketli değil ne oldu çocuğa anlamadım geçen haftaki hallerinden eser kalmadı kayıp kayıp dururdu karnımda 23.haftaya girdiğimden beri kesildi hareketleri ilk haftalardaki gibi sadece arada Kasıkta pıt pıt yapıyor o da çok nadir anlamadım bu normal değil :/ kabızlık ve şişklnliğim geçmiyor bununla mı alakalı yoksa bebeğimde mi bi sorun var kafam Allak bullak
Ben pusette sallamayı planliyorumciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bu ana kucağını titreşimli mi almak lazım sallanan mı almak lazım
sallanan ise sağa sola sallanan mı daha iyi öne arkaya sallanan mı
öne arkaya sallanansa da manuel mi elektronik mi
ne alacağıma şaşırdım aval aval bakıp duruyorum
şuanda beni en hassas yerimden vurdunciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bende tontirik ama elektriklilerde de titreşimli olan var sallanan varr sağa sola sallanan var öne arkaya sallanan var napmak lazım napmakkkkkkkkkşuanda beni en hassas yerimden vurdun
dün akşam bunun muhabbeti yapıldı kv ile... Başkalarından akıl alıyor alıyor bana geliyor çıldırdım
Neymiş ana kucağı gereksizmiş kimse kullanmıyormuş halıya koyabilirmişim bebeği yada pusete koyabilirmişim.
bende biraz sert çıkıştım sanki ona al dedim de almayalım diyor töbe yarabbim
Sonuç olarak ben elektrikli almaya düşünüyorum yavru :)
Bence gerek yok ya çok pahalı en fazla 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ben pusette tutacağım genel olarak zaten yenidoğan olduklarında çok fazla uyuyorlar 6 ay kullanacağı bir şey için o kadar para vermem şahsenciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bende bakıyorum ikinci el artık 0 larda gözüm yok malesefbende tontirik ama elektriklilerde de titreşimli olan var sallanan varr sağa sola sallanan var öne arkaya sallanan var napmak lazım napmakkkkkkkkksıfırlarda aşırı pahalı he 2. el de bakıyorum bir taraftann onlar bile 700 800 rezalettt uygun yollu iş görür bişey ne alınmalı acaba
ay bulursan bana da at nolur alırım
kolik çocuklarda titreşimin faydalı olduğunu okudum ben bi de sallama özelliği de kademeli oluyor öyle çılgınlar gibi ayakta sallama gibi sallamıyor yani videolardan izlediğim kadarıylaaaBence gerek yok ya çok pahalı en fazla 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ben pusette tutacağım genel olarak zaten yenidoğan olduklarında çok fazla uyuyorlar 6 ay kullanacağı bir şey için o kadar para vermem şahsenSevip sevmeyeceği de belli değil bir de çocuğun sürekli sallanması iyi değil diye okumuştum kendi kendine uykuya dalmayı unutuyormuş sallamayınca uykuya dalmakta zorlanıyormuş. Ama tabi yine sen bilirsin kuşum benim kendi fikrim alırsan senin için rahat olabilir
bende bakıyorum ikinci el artık 0 larda gözüm yok malesef
Söz sana da link atacağımama elektriklililerde titreşimli mi s sağa sola sallanan mı öne arkaya sallanan mı bende henüz araştırmadayım seni bilgilendireceğim
canım bende çok uzun süre araştırdım ana kucağı işini. öncelikle şunu söyleyeyim bebeğin hiçbirini sevmeme ihtimalide var. o yüzden bende ikinci el alacağım. titreşimlinin sadece gaz çıkarması konusunda yardımı varmış onun dışında bir esprisi yok. öne arakaya sallanan modelleri bebekler genellikle sevmiyormuş. o yüzden sağa sola sallanan elektrikli modelleri daha iyi dediler etrafımda ki tecrübeli anneler. ben mesela bagi dastana diye bir ana kucağı beğendim bir aksilik olmazsa onu alacağım.ciciler şimdi size yeni soruyla geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?