2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimkide idrar torbamı rahat bırakmadı bugün, sanırım gezegenlerde bilmediğimiz birşey var bunları etkiliyo şuan bunları yazarken bile oğlum içerde kıpır kıpır

Kızlar bebeğim geçen haftaya göre hiç hareketli değil ne oldu çocuğa anlamadım geçen haftaki hallerinden eser kalmadı kayıp kayıp dururdu karnımda 23.haftaya girdiğimden beri kesildi hareketleri ilk haftalardaki gibi sadece arada Kasıkta pıt pıt yapıyor o da çok nadir anlamadım bu normal değil :/ kabızlık ve şişklnliğim geçmiyor bununla mı alakalı yoksa bebeğimde mi bi sorun var kafam Allak bullak

Ben de aynı senin gibiyim. 5dk da bir tuvalete gidiyorum bugün
Bir de hastayım da 3litreye yakın su içtim
Benimkide idrar torbamı rahat bırakmadı bugün, sanırım gezegenlerde bilmediğimiz birşey var bunları etkiliyo şuan bunları yazarken bile oğlum içerde kıpır kıpır
Kızlar içim biraz daha rahatladı demek ki bu haftaların güncellemesi de bu içerde idrar kesesini keşfettiler sanırım aaaa bak bu eğlenceliymiş diye trambolin gibi kullanıyo olabilirler

ben de yarın sabah gideceğim doktora önce bi onunla konuşucam hastanelerle ilgili ona göre gider hastanelerlede görüşürüm artık :) haberdar edeceğim :)

28-29 dan sonra düzenli hareket etmezse normal değil kuzu tembellik yapıyodurr şimdii dinleniyodur annesi

ciciler şimdi size yeni soruyla geldim
bu ana kucağını titreşimli mi almak lazım sallanan mı almak lazım
sallanan ise sağa sola sallanan mı daha iyi öne arkaya sallanan mı
öne arkaya sallanansa da manuel mi elektronik mi

ne alacağıma şaşırdım aval aval bakıp duruyorum

Çok hareket ediyo falan diye dillendirdiysen sonra etmemeye başlıyolar bence kendi kendimize nazar değdiriyoruz bi de kabızlıkta etkiliyo çocuğun alanı daralıyor heralde biz şisince. Canını sıkma

Ben pusette sallamayı planliyorum

oh sabah sabah çiko hakkımı da kullandım utanmasam 12yi geçince yarın oldu diye 1 paket daha yiyecek haldeyim tatlı krizim durmadan devam ediyorrr durmadannnn

şuanda beni en hassas yerimden vurdun
dün akşam bunun muhabbeti yapıldı kv ile... Başkalarından akıl alıyor alıyor bana geliyor çıldırdım
Neymiş ana kucağı gereksizmiş kimse kullanmıyormuş halıya koyabilirmişim bebeği yada pusete koyabilirmişim.
bende biraz sert çıkıştım sanki ona al dedim de almayalım diyor töbe yarabbim
Sonuç olarak ben elektrikli almaya düşünüyorum yavru :)

bende tontirik ama elektriklilerde de titreşimli olan var sallanan varr sağa sola sallanan var öne arkaya sallanan var napmak lazım napmakkkkkkkkk sıfırlarda aşırı pahalı he 2. el de bakıyorum bir taraftann onlar bile 700 800 rezalettt uygun yollu iş görür bişey ne alınmalı acaba

ay bulursan bana da at nolur alırım

Bence gerek yok ya çok pahalı en fazla 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ben pusette tutacağım genel olarak zaten yenidoğan olduklarında çok fazla uyuyorlar 6 ay kullanacağı bir şey için o kadar para vermem şahsen Sevip sevmeyeceği de belli değil bir de çocuğun sürekli sallanması iyi değil diye okumuştum kendi kendine uykuya dalmayı unutuyormuş sallamayınca uykuya dalmakta zorlanıyormuş. Ama tabi yine sen bilirsin kuşum benim kendi fikrim alırsan senin için rahat olabilir

bende bakıyorum ikinci el artık 0 larda gözüm yok malesef
Söz sana da link atacağım ama elektriklililerde titreşimli mi s sağa sola sallanan mı öne arkaya sallanan mı bende henüz araştırmadayım seni bilgilendireceğim

kolik çocuklarda titreşimin faydalı olduğunu okudum ben bi de sallama özelliği de kademeli oluyor öyle çılgınlar gibi ayakta sallama gibi sallamıyor yani videolardan izlediğim kadarıylaaa
ben hiç uyumamışım bebekken valla
benim öyle yakınımda yardım edecek falan kimse yok mecbur bişeyle oyalayıp işe güce yemeğe de bakmam lazım ondan istiyoruuum mutlaka kuşuum sevmezse bende satarım yapacak bir şey yok 2. el alcam ondann

deneyimli kullanan veya araştıran anneler bize bir baksın akıl versin ya :d genelde bagi dasdana gördüm veya joie serena gördüm alanlardaa

canım bende çok uzun süre araştırdım ana kucağı işini. öncelikle şunu söyleyeyim bebeğin hiçbirini sevmeme ihtimalide var. o yüzden bende ikinci el alacağım. titreşimlinin sadece gaz çıkarması konusunda yardımı varmış onun dışında bir esprisi yok. öne arakaya sallanan modelleri bebekler genellikle sevmiyormuş. o yüzden sağa sola sallanan elektrikli modelleri daha iyi dediler etrafımda ki tecrübeli anneler. ben mesela bagi dastana diye bir ana kucağı beğendim bir aksilik olmazsa onu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…