2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy 5 tl dışında bişey çıkmıyo banaa kısmetsix çocuğuuuum çok iyi denk gelmiş çokk
Öylemi bende az çıktı ya tüh diyordum yinede baya inmesine sevinmiştim ilk olduğundan belki yüksek çıkmıştır akşama ne alıcağımı planlıyorum daha yüksek çıkarsa beklentimi düşük tutim bari

Kızlar mesela dondurulmuş eti dısarıda oda sıcaklığında çözdürmek zararlı, ya da direkt ısıya maruz bırakmak. Buzdolabında çözdürerek kullanıyoruz ya anne sütünü dondurduk diyelim, o da buzdolabında mı çözülecek. Yoksa şu biberon ısıtıcılar var ya onlar kullanılabiliyor mu? Onu da buzdolabında mı çözdürmek gerekir bakteri üretmesin diye. Sabah 9 da bu soruyla uyanmak çünkü neden olmasın

ay ben hep dışarı çıkarıp eritiyodum tavuğu falan ahahhahaha zararlı mıymış şokk

Sağlıklı mı bilmem ama biberon ısıtıcılardan süt için buz çözme modu var

Canım çok geçmiş olsun. Ben öksürük çekmedim çok şükür. Ama ihlamuru çok içme. En fazla 2 bardak. Fazlası zararlı biliyorsun. Ballı karabiber yap. O da iyi gelir boğazına.

Canım çok geçmiş olsun. Ben öksürük çekmedim çok şükür. Ama ihlamuru çok içme. En fazla 2 bardak. Fazlası zararlı biliyorsun. Ballı karabiber yap. O da iyi gelir boğazına.
Sağol canım. Bir fincan içiyorum günde zaten arkasına ballı süt yapıyorum. Mahv etti beni öksürük

Bisolnatur diye bir öksürğk şurubu var çocuklar için tamamen bitkisel (bal, polisakkarid içeriyor, etken ilaç yok) bana iyi geliyordu çok ama hiç hamileyken kullanmadım. Belki doktorunuz onaylarsa kullanabilirsiniz. İçeriği internette var.

evet tatlı kııııızz ocak 3. haftası olcak heraldee ölme eşeğim ölmee

hamilelik uyku getirir fiyaskosunu da dibine kadar yaşıyoruz he
İlk 3 ay paso uyuyordum nerde bulursam
Geçen hastaneye tahlile gittik, asansorde eşimle konuşuyoruz, kitaplarda 2.trimester balayı dönemi gibi, en rahat dönem yazıyor dedim. Ordan bir kadın yalan en zor donemlerden biri dedi

evet tatlı kııııızz ocak 3. haftası olcak heraldee ölme eşeğim ölmee

hamilelik uyku getirir fiyaskosunu da dibine kadar yaşıyoruz he
Ya ben elimden gelirse 37.haftaya kadar devam ederim diyorum, en azından bi 35.yapmak istiyorum çalışarak bakalım ne olacak

Geçenlerde yazmıştım kızım boğaz enfeksiyonu geçirdi . İnatçı ateşi çıktı . Ondan da bana gecti.bigaz ağrılarınız tam geçti bu sefer ikimizde de kuru öksürük başladı . Bir hafta oldu hala geçmedi . Dediklerini bnde yaptım ama yok geçmiyor yani hatta öksürükten kaynaklı her gün baş ağrısı çekiyorum . Ve sesim kısıldı .çok değişik bı grip var etrafta . Korona olsam çoktan iyilesmistim

Günaydın Hanımlar Ben az once aclik kan sekerimi verdim , içecegimi ictim bir saat sonra 2. Kan degerimi vericem …
İcecegin tadi cok hosuma gitti kalorili olmasa icerim ben bundan redbull gibi tadı hic midemi bulandırmadı

Eklentiler

• 7DC404CE-BD70-4DEE-8116-BB326F28DCC5.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…