- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Hoşgeldim canımmben de bugün üye olarak katıldım aranıza <3
benim Dr 14/9 yukarısı olursa haberim olsun dedi kritik değer oymuş. düşük tansiyonda gebelikte normal yapacak bisey yok diyorNormal ama düşük olması gerekiyor 10-11 falan hamilelikte en ideali öyle çünkü ben ilk oğlumda hep 10'larda çıkardı bunda böyle yüksek geldi bana dahada yükselirse napıcaz bilmiyorum bide onun için ilaç lazım off
Cnm 12-6 fıstık tansiyonu derler hatta sen kendine yine panik yapcak birşeymi buldun yoksa tatlı anne tansiyonun gayet iyi herşey yolundaNormal ama düşük olması gerekiyor 10-11 falan hamilelikte en ideali öyle çünkü ben ilk oğlumda hep 10'larda çıkardı bunda böyle yüksek geldi bana dahada yükselirse napıcaz bilmiyorum bide onun için ilaç lazım off
yavruu benimd e ocak 3. haftası go arkama bile bakmam diyorum sen doğumdan sonra devam etcek misinn
hoşgeldiniiiz bilgilerinizi yazarsanız tablomuza ekleyelim sizi deben de bugün üye olarak katıldım aranıza <3
yavrum 3 bardak içiyorum anca kaç lt oluyosa o da anca buz gibi olursaKizlar su ile aranız nasıl zorla içiyorum diyebilirimKaç litre içiyorsunuz siz?
Meyve çayları falan tüketiyorum,inanın suyu içmeği unutuyorum.
Bide bu haftalarda kalsiyum çok önemliymiş sütveya yoğurtla aranız nasıl peki
Öyleymiş o saatte bakmamıştım bu akşam şansımı deneyeyim bakalımÇark herkeste çıkıyor saat tam 20:00 de
Ben 2 litrenin altında su içmiyorum kesinlikle. Kalsiyumu takviye olarak da alıyorum yoğurt, kefir vs de tüketiyorum :)Kizlar su ile aranız nasıl zorla içiyorum diyebilirimKaç litre içiyorsunuz siz?
azıcık yanına gelip sürüneyim sana bulaşsınnnn yoksa olmayacak böyleBen 2 litrenin altında su içmiyorum kesinlikle. Kalsiyumu takviye olarak da alıyorum yoğurt, kefir vs de tüketiyorum :)
Ah Zahrada sende ben gibisin desenyavruu benimd e ocak 3. haftası go arkama bile bakmam diyorum sen doğumdan sonra devam etcek misinn
hoşgeldiniiiz bilgilerinizi yazarsanız tablomuza ekleyelim sizi de
yaş şehir kaçıncı çocuk cinsiyet covid aşısı oldunuz mu isim belirlediniz mii
yavrum 3 bardak içiyorum anca kaç lt oluyosa o da anca buz gibi olursa
süt hiç içmiyorum yoğurt asla yemiyorumsabahları 1 yumurta yemeye başladım bu hafta sadecee baya erkenciyim doğuma 1 hafta kala da süt içersem şaşırmam
MaşallahBen 2 litrenin altında su içmiyorum kesinlikle. Kalsiyumu takviye olarak da alıyorum yoğurt, kefir vs de tüketiyorum :)
Kizlar su ile aranız nasıl zorla içiyorum diyebilirimKaç litre içiyorsunuz siz?
Doğumdan sonra devam benim kuzum calısma hayatım. Durmak yokyavruu benimd e ocak 3. haftası go arkama bile bakmam diyorum sen doğumdan sonra devam etcek misinn
süt hiç içmiyorum yoğurt asla yemiyorumsabahları 1 yumurta yemeye başladım bu hafta sadecee baya erkenciyim doğuma 1 hafta kala da süt içersem şaşırmam
Ay canım çok sağol ya doktoruma sorayım da kullabilirsin derse eşime aldırayım hemenBisolnatur diye bir öksürğk şurubu var çocuklar için tamamen bitkisel (bal, polisakkarid içeriyor, etken ilaç yok) bana iyi geliyordu çok ama hiç hamileyken kullanmadım. Belki doktorunuz onaylarsa kullanabilirsiniz. İçeriği internette var.
Sağol canım evet evet bende ama varla yok gibi geçiyorum uzanıyorum kendi diyor hastasın geç uzan diye :)Çok geçmiş olsun canım ya ıhlamur iyi gelir yumuşatır boğazını. Kv de sendeydi sanki dimi?
Tesekkur ederiz teyzesiAma çok tatlılar yaa güle güle kullansın minnak paşa kadife severim aynı zamanda kış bebeği olduğundan dolayı o tarz alıyorum daha sıcak tutsun diye şimdi ben kumaş ve keçe alıp organizer ve beşik için örgü dekor yastığı dikmeyi planlıyorum bir iki tanede nevresim lastikli çarşaf felan hep dağıtmışım kalmamış yatağına göre genelde hazır istediğim gibi bulamıyorum kendim yapıcam hem kendi yaptığımı kullanmak daha çok keyif veriyor bana
Canım doktoruma sordum içebilirsin dedi Allah razı olsunBisolnatur diye bir öksürğk şurubu var çocuklar için tamamen bitkisel (bal, polisakkarid içeriyor, etken ilaç yok) bana iyi geliyordu çok ama hiç hamileyken kullanmadım. Belki doktorunuz onaylarsa kullanabilirsiniz. İçeriği internette var.
Aynen aynen bende aynıyım ama benim sadece üşütmekten evde kombi yanıyor mutfağın camını açtım üstüm de inceydi hemen hapşırmaya başladım ertesi gün hastalandım geçti kuru öksürük kaldı. L Luthientr bisolnatur diye bir şurup söyledi doktoruma yazdım kullanabilirsin dedi bir de doktorum Cinetix efervasan da alabilirsin öksürük için dedi eşime söyledim ikisini de alsın gece uyku nedir bilmiyorum sürekli öksürüğüme uyanıyorumGeçenlerde yazmıştım kızım boğaz enfeksiyonu geçirdi . İnatçı ateşi çıktı . Ondan da bana gecti.bigaz ağrılarınız tam geçti bu sefer ikimizde de kuru öksürük başladı . Bir hafta oldu hala geçmedi . Dediklerini bnde yaptım ama yok geçmiyor yani hatta öksürükten kaynaklı her gün baş ağrısı çekiyorum . Ve sesim kısıldı .çok değişik bı grip var etrafta . Korona olsam çoktan iyilesmistim
Sağol canım deneyeyimSürekli ılık su için bogaziniz yumuşak kalsın atarsınız birkaç gün her acidiginda ılık su
Ben AOÇ nin 1.5lt sularını aldım. Her gün en az 1 tane bitiyor. Ben ezelden beri sütü severim. Çayla, kahveyle hiç aram yoktur. Sut içmeyi seviyorum. Günde 2 3 bardak içerim. Ama laktoz toleransim olduğu için laktozsuz içiyorum tabi. Yoğurt aklıma geldikçe yiyorum. Kefir hiç sevmedim içemiyorum onu. Yemek ayırt etmem, kereviz falan yemem sadece. Balık, et, tavuk severim :)Ah Zahrada sende ben gibisin desennapıcaz böyle.Zorlada olsa sütte içsem bari
hoşbuldummm :)yavruu benimd e ocak 3. haftası go arkama bile bakmam diyorum sen doğumdan sonra devam etcek misinn
Anlayışlı biriymiş ne güzelAy canım çok sağol ya doktoruma sorayım da kullabilirsin derse eşime aldırayım hemen
Sağol canım evet evet bende ama varla yok gibi geçiyorum uzanıyorum kendi diyor hastasın geç uzan diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?