2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim Dr 14/9 yukarısı olursa haberim olsun dedi kritik değer oymuş. düşük tansiyonda gebelikte normal yapacak bisey yok diyor

Cnm 12-6 fıstık tansiyonu derler hatta sen kendine yine panik yapcak birşeymi buldun yoksa tatlı anne tansiyonun gayet iyi herşey yolunda

yavruu benimd e ocak 3. haftası go arkama bile bakmam diyorum sen doğumdan sonra devam etcek misinn
ben de bugün üye olarak katıldım aranıza <3
hoşgeldiniiiz bilgilerinizi yazarsanız tablomuza ekleyelim sizi de
yaş şehir kaçıncı çocuk cinsiyet covid aşısı oldunuz mu isim belirlediniz mii
yavrum 3 bardak içiyorum anca kaç lt oluyosa o da anca buz gibi olursa
süt hiç içmiyorum yoğurt asla yemiyorum sabahları 1 yumurta yemeye başladım bu hafta sadecee baya erkenciyim doğuma 1 hafta kala da süt içersem şaşırmam

Ben 2 litrenin altında su içmiyorum kesinlikle. Kalsiyumu takviye olarak da alıyorum yoğurt, kefir vs de tüketiyorum :)

Ah Zahrada sende ben gibisin desennapıcaz böyle.Zorlada olsa sütte içsem bari

Ben 2 litrenin altında su içmiyorum kesinlikle. Kalsiyumu takviye olarak da alıyorum yoğurt, kefir vs de tüketiyorum :)
Maşallah ne güzel canım gelelimde bi bardak elinden su içelim
Geceleri yanıma koyuyorum suyu oda ılık oluyorılık suyuda sevmem napacağım ben böyle

Ben suya dikkat etmeye çalışıyorum. En az 1.5-2 lt içiyorum. Süt hayatımda hiç yok nerdeyse. Bir faydası da olduğuna inanmıyorum sütün. Yoğurdu kendim yapıyorum o yüzden yemeyi seviyorum, hergün tüketiyorum. Kefiri de aklıma geldikçe alıp içiyorum. Hergün 1.5 yumurta fiks. Çok kasmayın ama, bebitolar sağolsunlar depolarımızı sömürüyorlar takviyeyle bir şekilde işi çözüyoruz. Su önemli ama, uygulamayla takip edebilirsiniz başlangıç için. Ben öyle alıştım su içmeye

Doğumdan sonra devam benim kuzum calısma hayatım. Durmak yok rapor, süt izni, yıllık izinler hepsini birleştirebiliyorum. 7 bucuk ay maaşlı izin oluyor. Üstüne de 5 ay ücretsiz izin alırım. 1 yaşına gelince işe dönüş

Ay canım çok sağol ya doktoruma sorayım da kullabilirsin derse eşime aldırayım hemen
Çok geçmiş olsun canım ya ıhlamur iyi gelir yumuşatır boğazını. Kv de sendeydi sanki dimi?
Sağol canım evet evet bende ama varla yok gibi geçiyorum uzanıyorum kendi diyor hastasın geç uzan diye :)

4de yine doktor randevum var bu gebelik sekeriyle ilgili konusucaz kalan aylarımı aç geçiricem heralde şeker yasak, beyaz un yasak, pirinç yasak, patates yasak derken bakalım

tansiyon konusmussunuz benim de her seferinde ölçülüyo genelde 9 5 ya da 10 6 cikiyo, en son 8e 4 çıktı ama kötü hissetmiyodum doktor da üstünde durmadi pek dusuk biraz dedi sadece.

Ben de su içemeyenlerdenim zorla 1 1.5 litre arasi icmeye calisiyorum ama zorlamasam hic su içmeden kapatırım gunu susamiyorum resmen. Onun disinda gunde 1 bardak sütlü kafeinsiz kahve içiyorum. Ben de sütün faydasina inanmıyorum aslinda ama kafeinsiz kahve o kadar kötü ki anca sütle çekilir hale geliyo. onun disinda sabahlari 2 yumurta, günde 1 kase yoğurt ve her gun yesillik yemeye çalışıyorum. Et ve balikla aram iyi degildir normalde ama onlari da aksam yemeklerinde haftada 2 gün balık, 2 gün kırmızı et olarak yemeye çalışıyorum. Sebze, baklagil de ayni sekilde. Ama malesef bunlarin yaninda hep pilav, makarna, patates. Tatli ve hamur isi zaten çılgınlar gibiydi

Tesekkur ederiz teyzesi organizer filan guzel dusunmussun . Benim hic vaktim olmuyor punch dan yastik yapmak istiyorum. Ama ismine karar veremedik zaten evin isleride bitmiyor . Dun buharli mop aldim , onun hevesine her yeri tekrar temizledim bebege sira gelmiyor

Canım doktoruma sordum içebilirsin dedi Allah razı olsun
Aynen aynen bende aynıyım ama benim sadece üşütmekten evde kombi yanıyor mutfağın camını açtım üstüm de inceydi hemen hapşırmaya başladım ertesi gün hastalandım geçti kuru öksürük kaldı. L Luthientr bisolnatur diye bir şurup söyledi doktoruma yazdım kullanabilirsin dedi bir de doktorum Cinetix efervasan da alabilirsin öksürük için dedi eşime söyledim ikisini de alsın gece uyku nedir bilmiyorum sürekli öksürüğüme uyanıyorum
Sürekli ılık su için bogaziniz yumuşak kalsın atarsınız birkaç gün her acidiginda ılık su
Sağol canım deneyeyim

Ah Zahrada sende ben gibisin desennapıcaz böyle.Zorlada olsa sütte içsem bari
Ben AOÇ nin 1.5lt sularını aldım. Her gün en az 1 tane bitiyor. Ben ezelden beri sütü severim. Çayla, kahveyle hiç aram yoktur. Sut içmeyi seviyorum. Günde 2 3 bardak içerim. Ama laktoz toleransim olduğu için laktozsuz içiyorum tabi. Yoğurt aklıma geldikçe yiyorum. Kefir hiç sevmedim içemiyorum onu. Yemek ayırt etmem, kereviz falan yemem sadece. Balık, et, tavuk severim :)
Annem her aradığında sütunu içtin mi diyor bize hamileyken her gece yarım litre bitirirmis. Akşam doktora sorucam onu. Sut ne kadar faydalı diye ama içindeki kalsiyum oranından dolayı baya faydalı sanırım. Kalsiyum takviyesi almadım henüz ben hiç.

Normalde yumurtayı çok severdim ama hamile kaldığimdan beri yumurta yemek gözümde büyüyor. Zorla yiyorum haftasonlari

Süt ile ilgili şu yazıları okumanızı önerebilirim

Eklentiler

• FDEFB55D-7DFF-4F27-B696-41F3FDF62693.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 89
  • C3845027-2945-4D9C-8314-AA9219BED60B.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 4CAB5768-15CF-4EE8-887D-C8CFD17AA48E.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 82

hoşbuldummm :)

29 yaş, balıkesir, ilk çocuk, kız, covid aşısı oldum isim henüz belirsiz :)

Kızlar suyu ben de içemiyorum ya asla susamıyorum soğuk buzlu olursa öyle kahve içiyorum günde 1 ama çaya resmen aşeriyorum öyle böyle değil. 4-5 bardak içiyorum onu. Ama demini toplasan 2 bardaklık gibi oluyo şeyden hallice oluyo işte anlayın siz eşim dalga geçiyo sıcak su içiyosun sen çay değil diye ama mutluyum böyle yanında bisküvi falan yediğimden heralde
Yumurta bazen 1 bazen 2 bazen hiç yoğurt yiyorum her gün değil ama bazen bi seferde 3 günlük falan yiyorumdur süt içmiyorum normalde de sevmiyorum zaten. Faydasına da inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…