ben dün yine beni kovun dedim ajksdhasjk 4 aylık rapor parası al dediler yok tazminatım daha çok sonuçta tazminat istiyorum dedim uzaklara baktılar ahhahah
Kızlar günaydın grip olmuştum ya boğaz ağrım geçti fakat burun tıkanıklığı ve aşırı öksük var. Yani kuru öksürük hem boğazımı tahriş ettim şimdi o da acımaya başladı hem geceleri öksürmekten uyuyamıyorum eşim bile uyanıyor öksürük sesime. Ne yapmayalım nasıl geçer Allah aşkına bir fikir verin. Ihlamur ballı süt içiyorum her gün.
Kızlar mesela dondurulmuş eti dısarıda oda sıcaklığında çözdürmek zararlı, ya da direkt ısıya maruz bırakmak. Buzdolabında çözdürerek kullanıyoruz ya anne sütünü dondurduk diyelim, o da buzdolabında mı çözülecek. Yoksa şu biberon ısıtıcılar var ya onlar kullanılabiliyor mu? Onu da buzdolabında mı çözdürmek gerekir bakteri üretmesin diye. Sabah 9 da bu soruyla uyanmak çünkü neden olmasın
Canım dondurucudan çıkarınca sıcak su dolu kaseye koyman yeterli ama kaynar su olmasın sıcak veya ılık olacak. Bi de en önemlisi sütü biberona döküyorsun ya asla çalkalamayın bi çok anne bu hatayı yapıyor. Sütte böyle kaymak birikimi gibi bişeyler olabiliyor onu kaşıkla (bebek için kullanılan) karıştırın çalkalayınca sütün içindeki bileşenler parçalanıp değeri azalıyormuş. Annelik her daim her soruyla uyanmak demek
ben dün yine beni kovun dedim ajksdhasjk 4 aylık rapor parası al dediler yok tazminatım daha çok sonuçta tazminat istiyorum dedim uzaklara baktılar ahhahah
Kızlar tetanoz ikinci dozu oldum o aradada tansiyonuma bakıyorlar geçen sefer 11 çıkmıştı bu sefer 12'lerde çıktı tedirgin oldum oğlumda her zaman 10'larda çıkardı doktor böyle olması gerekiyor düşük tansiyon olması daha iyi demişti ama bunda hep yüksek çıkıyor sanki korkuyorum dahada yükselicel diye sizin tansiyonlar nasıl ?
Kızlar günaydın grip olmuştum ya boğaz ağrım geçti fakat burun tıkanıklığı ve aşırı öksük var. Yani kuru öksürük hem boğazımı tahriş ettim şimdi o da acımaya başladı hem geceleri öksürmekten uyuyamıyorum eşim bile uyanıyor öksürük sesime. Ne yapmayalım nasıl geçer Allah aşkına bir fikir verin. Ihlamur ballı süt içiyorum her gün.
Kızlar tetanoz ikinci dozu oldum o aradada tansiyonuma bakıyorlar geçen sefer 11 çıkmıştı bu sefer 12'lerde çıktı tedirgin oldum oğlumda her zaman 10'larda çıkardı doktor böyle olması gerekiyor düşük tansiyon olması daha iyi demişti ama bunda hep yüksek çıkıyor sanki korkuyorum dahada yükselicel diye sizin tansiyonlar nasıl ?
Magnezyum hap kullanıyorum canım ama sabah demir hapını iciyim magnezyumu sabahtan öğle yemeğinden sonra iciyim deniyim bakalım cevap yazdığın için teşekkür ederim
Normal ama düşük olması gerekiyor 10-11 falan hamilelikte en ideali öyle çünkü ben ilk oğlumda hep 10'larda çıkardı bunda böyle yüksek geldi bana dahada yükselirse napıcaz bilmiyorum bide onun için ilaç lazım off
Kızlar birşey sorucam???
Doktorum. Açlık tokluk şekerine sağlık ocağında yaptır birşey cikmazsa eger seker yüklemesi yapılmaz dedi sağlık ocağida biz yapmıyoruz hastaneye dedi
Şeker yüklemesi için doktora gittiğimde yapin diycem ben ama aç mı gidiyorum 8 saat suda mi icmiycem bir bilgilendirin beni Aralık ilk cumartesi gidicem doktoruma da gitmisken onuda yapin derim diyorum
Kızlar birşey sorucam???
Doktorum. Açlık tokluk şekerine sağlık ocağında yaptır birşey cikmazsa eger seker yüklemesi yapılmaz dedi sağlık ocağida biz yapmıyoruz hastaneye dedi
Şeker yüklemesi için doktora gittiğimde yapin diycem ben ama aç mı gidiyorum 8 saat suda mi icmiycem bir bilgilendirin beni Aralık ilk cumartesi gidicem doktoruma da gitmisken onuda yapin derim diyorum
bana doktorum dediki min. 8 saat hiçbir şey yeme, su içebilirsin başka dikkat etmen gereken bir şey yok dedi. Bazıları su içme de diyor ama benimki içebilirsin dedi
Zzahrada
bugun de beni izin hesaplarına düşürdün hahaha 32.haftam 9 ocak diyor. 35.hafta da ocak sonu. 37’e kadar calısabilir raporu alsam, 35 ten sonra da yıllık izin kullansam diye planladım hemen subatta full yatma dinlenme planım
Kızlar trendyoldan EDS diye bisey aldim emzirme destek sistemiymiş. Fotodaki gibi beslenme borusu. Googlea eds emzirme yazinca cikiyor. Bebek ilk dogdudunda sut gelmezse memedeyken borunun bir ucu goguse bir ucu biberona mamaya koyuluyormus. Bebek emdikce mama da ordan geliyor emdigi icin bizim süt de daha kolay geliyormus. Meme reddi olmuyormus. Yenidoğan icin 4 numara olani öneriliyor yavas akış. Ben 10lu aldim biberon da bu da olcak hangisini isterse. aklinizda bulunsun.
gece 1 de zorla uyumaya çalışıyorum biraz dalıp yine uyanıyorum öyle döne döne sonra zaten kesin 5 de kalkıyorum falan çok karışık Rabbım bundan kötüsünü göstermesin
Kizlar su ile aranız nasıl zorla içiyorum diyebilirimKaç litre içiyorsunuz siz?
Meyve çayları falan tüketiyorum,inanın suyu içmeği unutuyorum.
Bide bu haftalarda kalsiyum çok önemliymiş süt veya yoğurtla aranız nasıl peki