2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ben elimden gelirse 37.haftaya kadar devam ederim diyorum, en azından bi 35.yapmak istiyorum çalışarak bakalım ne olacak
ben dün yine beni kovun dedim ajksdhasjk 4 aylık rapor parası al dediler yok tazminatım daha çok sonuçta tazminat istiyorum dedim uzaklara baktılar ahhahah

Son düzenleme:
Sürekli ılık su için bogaziniz yumuşak kalsın atarsınız birkaç gün her acidiginda ılık su

Canım dondurucudan çıkarınca sıcak su dolu kaseye koyman yeterli ama kaynar su olmasın sıcak veya ılık olacak. Bi de en önemlisi sütü biberona döküyorsun ya asla çalkalamayın bi çok anne bu hatayı yapıyor. Sütte böyle kaymak birikimi gibi bişeyler olabiliyor onu kaşıkla (bebek için kullanılan) karıştırın çalkalayınca sütün içindeki bileşenler parçalanıp değeri azalıyormuş. Annelik her daim her soruyla uyanmak demek

Kızlar tetanoz ikinci dozu oldum o aradada tansiyonuma bakıyorlar geçen sefer 11 çıkmıştı bu sefer 12'lerde çıktı tedirgin oldum oğlumda her zaman 10'larda çıkardı doktor böyle olması gerekiyor düşük tansiyon olması daha iyi demişti ama bunda hep yüksek çıkıyor sanki korkuyorum dahada yükselicel diye sizin tansiyonlar nasıl ?

Çok geçmiş olsun canım ya ıhlamur iyi gelir yumuşatır boğazını. Kv de sendeydi sanki dimi?

Senin izinden sonra dönme fikrin olmadıgını az cok biliyorlar o zaman?
herkes biliyoo yerime biri alındı hatta ama henüz başlamadııı aralıkta başlıcakmışşş

kız sakin oll ben 12 aşağısını görmedim 14e kadar da çıkıyor doktor ara ara ölç fazlası olursa ilaç kullanırız demişti 12 normal gayet

Normal ama düşük olması gerekiyor 10-11 falan hamilelikte en ideali öyle çünkü ben ilk oğlumda hep 10'larda çıkardı bunda böyle yüksek geldi bana dahada yükselirse napıcaz bilmiyorum bide onun için ilaç lazım off

Kızlar birşey sorucam???
Doktorum. Açlık tokluk şekerine sağlık ocağında yaptır birşey cikmazsa eger seker yüklemesi yapılmaz dedi sağlık ocağida biz yapmıyoruz hastaneye dedi

Şeker yüklemesi için doktora gittiğimde yapin diycem ben ama aç mı gidiyorum 8 saat suda mi icmiycem bir bilgilendirin beni Aralık ilk cumartesi gidicem doktoruma da gitmisken onuda yapin derim diyorum

bana doktorum dediki min. 8 saat hiçbir şey yeme, su içebilirsin başka dikkat etmen gereken bir şey yok dedi. Bazıları su içme de diyor ama benimki içebilirsin dedi

Z zahrada bugun de beni izin hesaplarına düşürdün hahaha 32.haftam 9 ocak diyor. 35.hafta da ocak sonu. 37’e kadar calısabilir raporu alsam, 35 ten sonra da yıllık izin kullansam diye planladım hemen subatta full yatma dinlenme planım

Kızlar trendyoldan EDS diye bisey aldim emzirme destek sistemiymiş. Fotodaki gibi beslenme borusu. Googlea eds emzirme yazinca cikiyor. Bebek ilk dogdudunda sut gelmezse memedeyken borunun bir ucu goguse bir ucu biberona mamaya koyuluyormus. Bebek emdikce mama da ordan geliyor emdigi icin bizim süt de daha kolay geliyormus. Meme reddi olmuyormus. Yenidoğan icin 4 numara olani öneriliyor yavas akış. Ben 10lu aldim biberon da bu da olcak hangisini isterse. aklinizda bulunsun.

Eklentiler

• SmartSelect_20211125-123717_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 56
  • SmartSelect_20211125-123148_Chrome.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 59
32.haftada çıkıyorsun izne di mi sen?

Yok bak 2 saat uyudum, geri uyandım.
gece 1 de zorla uyumaya çalışıyorum biraz dalıp yine uyanıyorum öyle döne döne sonra zaten kesin 5 de kalkıyorum falan çok karışık Rabbım bundan kötüsünü göstermesin

Kizlar su ile aranız nasıl zorla içiyorum diyebilirimKaç litre içiyorsunuz siz?
Meyve çayları falan tüketiyorum,inanın suyu içmeği unutuyorum.
Bide bu haftalarda kalsiyum çok önemliymiş süt veya yoğurtla aranız nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…