- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Eser miktardaymis canım simdilik sadece bol su iç ve iki hafta sonra tekrarlayalım dedi.kulturde üreme olmadı.tansiyonumu hergun olcuyorum yüksek değil şükür ayak bileklerinde falan sislikte yok ödem başlamadı henüz.gebelik şekeri sinirdaymis endokrine gönderdi diyet başlayacağız.CaNım bu idrarda protein olayı çok başka bişey. Doktorun tahlil sonucunu gördü mü? Görüp de bişey demediyse çok sorun etme. Kısaca şöyle normal sağlıklı insanlarda idrarda protein atılımı olmaz gebelerde bir kısım olması normal. Tahlil sonucunda proteini nasıl belirtmiş? Eser miktarda ise yine sorun değil enfeksiyon varlığında yalancı protein gözükebilir. Eğer 1+ 2+ 3+ şeklindeyse veya gram olarak belirtmişse o biraz sıkıntı. Ben ilk gebeliğimde preaklempsi geçirdim. İdrarda protein atılımı ve tansiyon yüksekliği oluyor gerçi benim tansiyonum hiç yükselmedi şanslılardandım hatta şu an ki doktorum emin olamıyor preaklempsi mi değil mi diye. Zaten doktorun miktarı yüksek bulursa 24 saatlik idrar toplama tahlili ister. Bu aralar tansiyonuna bi bak bakalım, bi de el ayak bilekleri, göz kapağı, burun buralarda ödemin var mı? Dediğim gibi canını sıkma idrarda hafif bi enfeksiyon varlığında da çıkabiliyor ama takibi elden bırakmamak lazım.
Evet canım protein kacaginda premlaksiden supheleniyorlar ama eser miktardaymis şimdilik sadece takip edeceğiz idrarda kanama varmış kum dokuyormusum ayy hayırlısıyla Şubat bı geleydide dogursaydimSen doktorunla görüştün mü sonucları? İdrarda bakteri bende de cok yüksek, kan da var. Ama protein yok bende. Protein baska bir şey demekti sanırım, yanlış bilmiyorsam tansiyonu takipte tutuyorlar idrarda protein kacagı varsa. Sen onu yine de bir sor enfeksiyondan bagımsız
Hiç kafanı takma, tansiyonu takipte tutarlar muhtemelen. Gelecek o günler de, buraya bebişlerimizin fotosunu atacagızEvet canım protein kacaginda premlaksiden supheleniyorlar ama eser miktardaymis şimdilik sadece takip edeceğiz idrarda kanama varmış kum dokuyormusum ayy hayırlısıyla Şubat bı geleydide dogursaydim
Ben de önceden hiç içemezdim aklıma bile gelmezdi su içmek. Çok şiddetli migren ağrıları yaşadım ben özellikle çok yoğun spor yapıp yer attığımda vs. Daha yoğun oluyodu kendimce susuzlukla ilişki kurdum ve hep masamda su şişesi bulundurmaya çalıştım, önceleri zorla içtim ama sonra o kadar alıştım ki susuz yapamıyorum. Veee baş ağrılarımdan eser kalmadı 3,5 yıldır tek bir migren atağı bile geçirmedimMaşallahne güzel canım gelelimde bi bardak elinden su içelim
Geceleri yanıma koyuyorum suyu oda ılık oluyorılık suyuda sevmem napacağım ben böyle
Çok faydalı.Süt ile ilgili şu yazıları okumanızı önerebilirim
Aşkım 5 yıldır masamda hep su vardır unuttuğumdan içmemezlik yapmıyorum ki midem almıyoBen de önceden hiç içemezdim aklıma bile gelmezdi su içmek. Çok şiddetli migren ağrıları yaşadım ben özellikle çok yoğun spor yapıp yer attığımda vs. Daha yoğun oluyodu kendimce susuzlukla ilişki kurdum ve hep masamda su şişesi bulundurmaya çalıştım, önceleri zorla içtim ama sonra o kadar alıştım ki susuz yapamıyorum. Veee baş ağrılarımdan eser kalmadı 3,5 yıldır tek bir migren atağı bile geçirmedimZorlayın kendinizi içtikçe alışacaksınız. Z zahrada iş yerinde masanda hep gözünün önünde olsun suyun zorla biraz kendini. Süt için de hiç kasmayın bir sürü vegan hamiş var dünyada hiçbir şeycik olmaz
Çok faydalı.
B12 için de aynısı geçerli hayvanlar topraktan alıyorlar zaten B12 yi. Kaldı ki şu an toprakton ot yiyen hayvanın etini sütünü tüketmiyoruz hepsi daracık alanlarda yemle besleniyor. B12 yi de takviye olarak veriyorlar hayvanlara. Yani biz kendimiz direkt B12 takviyesi alsak daha doğrudan bir yol olacak, süt ve türevlerini tüketerek dolaylı olarak almış oluyoruzO kadar çok kandırmaca var ki beslenmeyle alakalı, yılların alışkanlığı olmuş değiştiremiyoruz.
Eser miktardaki sorun değil zaten doktorun da görmüş. Hayırlısıyla doğum aylarımız bi gelse de sağlıkla kavuşsakEser miktardaymis canım simdilik sadece bol su iç ve iki hafta sonra tekrarlayalım dedi.kulturde üreme olmadı.tansiyonumu hergun olcuyorum yüksek değil şükür ayak bileklerinde falan sislikte yok ödem başlamadı henüz.gebelik şekeri sinirdaymis endokrine gönderdi diyet başlayacağız.
Ben duygu 33 yaşındayım, izmirdeyimyaş,şehir,covid aşısı oldunuz mu, cinsiyet, düşündüyseniz minişin adı söylerseniiz
1. sayfada tablomuz var oraya ekleyeyiim sizi de
Kizlar park yatak ici icin yatak önerisi lazim.Hangi marka nerden aldiniz memnun kalan oldu mu
Benimde seninle aynı durum izinlerle raporlarla ücretsiz izinle 11 aylık falan olsun diye uğtaşıcam canımDoğumdan sonra devam benim kuzum calısma hayatım. Durmak yokrapor, süt izni, yıllık izinler hepsini birleştirebiliyorum. 7 bucuk ay maaşlı izin oluyor. Üstüne de 5 ay ücretsiz izin alırım. 1 yaşına gelince işe dönüş
Kaydettim koleksiyonunu
Kızlar yasak mı böyle şeyler paylaşmak bilmiyorum ama benim TY koleksiyonumu kaydedebilirseniz çok sevinirim :) Paylaşanlarınkini kaydederim ben de :)
Bu ürün benim de favorilerimdeHastane çıkışı bunu aldım bir tane de beyaz alıcam 5li yeter baya uyguna geldi almak isteyen olursa aziz bebe markası ürünleri kaliteli oluyor 160liraya aldım
Eki Görüntüle 2958915
ay tırnakların güzelliğindenn gözümü alamıyorum kızKızlar su içmeye çok çok özen gösterin lütfen.Ben kendime böyle 2litrelik su şişesi aldım her gün bitiriyorum hatta fazlasına zorluyorum kendimi. Sade su sevmeyenler içine limon atabilir mesela. Bir de kefir mutlaka tüketin. Enfeksiyona, kramplara, hazımsızlığa çok iyi geliyor. Sağlıklı bir şekilde bitirelim şu hamileliği.
Kız ellerin ne güzelKızlar su içmeye çok çok özen gösterin lütfen.Ben kendime böyle 2litrelik su şişesi aldım her gün bitiriyorum hatta fazlasına zorluyorum kendimi. Sade su sevmeyenler içine limon atabilir mesela. Bir de kefir mutlaka tüketin. Enfeksiyona, kramplara, hazımsızlığa çok iyi geliyor. Sağlıklı bir şekilde bitirelim şu hamileliği.
Kız ellerin ne güzelBenimki moruk eli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?