2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eser miktardaymis canım simdilik sadece bol su iç ve iki hafta sonra tekrarlayalım dedi.kulturde üreme olmadı.tansiyonumu hergun olcuyorum yüksek değil şükür ayak bileklerinde falan sislikte yok ödem başlamadı henüz.gebelik şekeri sinirdaymis endokrine gönderdi diyet başlayacağız.

Evet canım protein kacaginda premlaksiden supheleniyorlar ama eser miktardaymis şimdilik sadece takip edeceğiz idrarda kanama varmış kum dokuyormusum ayy hayırlısıyla Şubat bı geleydide dogursaydim

Evet canım protein kacaginda premlaksiden supheleniyorlar ama eser miktardaymis şimdilik sadece takip edeceğiz idrarda kanama varmış kum dokuyormusum ayy hayırlısıyla Şubat bı geleydide dogursaydim
Hiç kafanı takma, tansiyonu takipte tutarlar muhtemelen. Gelecek o günler de, buraya bebişlerimizin fotosunu atacagız

Maşallah ne güzel canım gelelimde bi bardak elinden su içelim
Geceleri yanıma koyuyorum suyu oda ılık oluyorılık suyuda sevmem napacağım ben böyle
Ben de önceden hiç içemezdim aklıma bile gelmezdi su içmek. Çok şiddetli migren ağrıları yaşadım ben özellikle çok yoğun spor yapıp yer attığımda vs. Daha yoğun oluyodu kendimce susuzlukla ilişki kurdum ve hep masamda su şişesi bulundurmaya çalıştım, önceleri zorla içtim ama sonra o kadar alıştım ki susuz yapamıyorum. Veee baş ağrılarımdan eser kalmadı 3,5 yıldır tek bir migren atağı bile geçirmedim Zorlayın kendinizi içtikçe alışacaksınız. Z zahrada iş yerinde masanda hep gözünün önünde olsun suyun zorla biraz kendini. Süt için de hiç kasmayın bir sürü vegan hamiş var dünyada hiçbir şeycik olmaz
Süt ile ilgili şu yazıları okumanızı önerebilirim
Çok faydalı.
B12 için de aynısı geçerli hayvanlar topraktan alıyorlar zaten B12 yi. Kaldı ki şu an toprakton ot yiyen hayvanın etini sütünü tüketmiyoruz hepsi daracık alanlarda yemle besleniyor. B12 yi de takviye olarak veriyorlar hayvanlara. Yani biz kendimiz direkt B12 takviyesi alsak daha doğrudan bir yol olacak, süt ve türevlerini tüketerek dolaylı olarak almış oluyoruz O kadar çok kandırmaca var ki beslenmeyle alakalı, yılların alışkanlığı olmuş değiştiremiyoruz.

Sleepy bebek bezi alan arkadaşlar bunun bir sürü çeşidi var hangisini aldınız ? Bio natural var,natural var bı de sleepy extra.bi de boyutu nasıl 1 numaranın. Ben goon sipariş vermiştim ama iade edicem . Hem yeni cikanlardan yolllamislar hem de Bnm sipariş ettiğimde 60 li bezdi bana 50 li olandan göndermişler . 40 tane bez eksik gelmiş oluyor sipariş ettiğime göre .

Aşkım 5 yıldır masamda hep su vardır unuttuğumdan içmemezlik yapmıyorum ki midem almıyo

Eklentiler

• 16378442281107299250222499279174.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar su benim hassas noktam hamilelikten öncede çok içerdim şuanda çok içiyorum. Kendime yaptığım tek iyilik bu zaten onun dışında bu aya kadar hiç süt icmiyodum ben midemi bulandırır normalde de sevmem. Ama şuan kendime shake olarak muzlu süt falan hazırlayıp içiyorum. Her gün olmasa da 2 günde bir. Ama doktorum illa süt içmene gerek yok demişti ilk zamanlar sorduğumda. Yoğurt ya da kefir tercih ederek de kalsiyum alabilirsin süt gaz yapabilir demişti. İlla herşeyi yiycez diye bişey yok bence mümkün değil zaten cok kafaya takmadan beslenmeye dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü cocuk seni her türlü somurup kendi ihtiyacını alır demişti bana doktor. Mevzu senin vitaminsiz kalman falan diye aciklamisti.

Eser miktardaki sorun değil zaten doktorun da görmüş. Hayırlısıyla doğum aylarımız bi gelse de sağlıkla kavuşsak Hamilelik çok sürprizli bir süreç hepimiz sağlıkla tamamlayalım inşallah

yaş,şehir,covid aşısı oldunuz mu, cinsiyet, düşündüyseniz minişin adı söylerseniiz
1. sayfada tablomuz var oraya ekleyeyiim sizi de
Ben duygu 33 yaşındayım, izmirdeyim
2 doz aşımı oldum
cinsiyet erkek
İsim Faruk Emir olacak allahın izniyle

Kizlar park yatak ici icin yatak önerisi lazim.Hangi marka nerden aldiniz memnun kalan oldu mu

Park yatak önerisi anlamışım değiştirdim mesajı kucuk bebeklerde pamuk yerine sunger yatak oneriyo doktorlar ben ebebekten park yatak sunger yatagi aldim zaten hepsi ayni gibidir saniyorum sunger olduktan sonra

Benimde seninle aynı durum izinlerle raporlarla ücretsiz izinle 11 aylık falan olsun diye uğtaşıcam canım

Kızlar su içmeye çok çok özen gösterin lütfen. Ben kendime böyle 2litrelik su şişesi aldım her gün bitiriyorum hatta fazlasına zorluyorum kendimi. Sade su sevmeyenler içine limon atabilir mesela. Bir de kefir mutlaka tüketin. Enfeksiyona, kramplara, hazımsızlığa çok iyi geliyor. Sağlıklı bir şekilde bitirelim şu hamileliği.

Eklentiler

• 9FF49623-BFB9-4F54-9699-D169C834D8F7.webp
    114,3 KB · Görüntüleme: 100
Bu arada sleepy bebek bezi i sormuştum . Sorduğumda beri sürekli bez yorumları okuyorum . Son anda sleepy den de vazgeçip baby turco sipariş ettim 1 paket 168 li. İki bez markasinda da hem olumlu hem olumsuz yorum var . Bu markayı merak ediyordum . Zaten iki hafta olmadan bitirir bu paketi . Bnde denemiş olurum dedimvar mı çevrenizde baby turco kullanan

ay tırnakların güzelliğindenn gözümü alamıyorum kız

Kız ellerin ne güzel Benimki moruk eli gibi

Eklentiler

• IMG_20211125_165056.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…