Tamam canım gelir gelmez atıyorum inşallah adını unutmam bugün ilk defa kendi telefon numaramı unuttum çok şaşırdım kesinlikle hatırlayamadımBu ürün benim de favorilerimdeama hala arayış içerisindeyim .gelince atarsın resimlerini
aşkım sleepyde 1 numara prematüre içinmiş sanırım bio natural öyleydi de bu da öyledir bende 2 ve 3 numara aldım model olarak extra nasıl acaba onla ilgili yorum okumamıştıııım onu bilemiciiimEki Görüntüle 2958941 Eki Görüntüle 2958940 kızlar şu 2 si 1 TL kampanyasından bu bezi alayım diyorum. 2 beden 3-6 kg yazıyor yeni doğanda kullanılır mı? Yorumlarda 1 beden için elimde kalacak yazanlar olmuş da, bu büyük gelirse 1 bedeni marketten gerektiği kadar alırım diye düşündüm mantıklı mı sizce
Sanırım aynı gibiymiş bedenler. Model olarak da inceymiş diğer sleepylere göre beğenmiş anneler. O zaman doğru yoldayım teşekkürler canısııaşkım sleepyde 1 numara prematüre içinmiş sanırım bio natural öyleydi de bu da öyledir bende 2 ve 3 numara aldım model olarak extra nasıl acaba onla ilgili yorum okumamıştıııım onu bilemiciiim
Amin canım inşallah şikayet etmiyorumda kötü birşey olur diye endişem.hepimize sağlıklı hamilelik versin rabbim.Eser miktardaki sorun değil zaten doktorun da görmüş. Hayırlısıyla doğum aylarımız bi gelse de sağlıkla kavuşsakHamilelik çok sürprizli bir süreç hepimiz sağlıkla tamamlayalım inşallah
Sen ortaya at ben görünce söylerim sanaTamam canım gelir gelmez atıyorum inşallah adını unutmam bugün ilk defa kendi telefon numaramı unuttum çok şaşırdım kesinlikle hatırlayamadım
Ben bugün bezlerle ilgili çok şey okudum . Bunun açıklamasında sleepy kndisi şey yazmış . Sleepy extra gündüz kullanım için uygundur gce kullanim için bilmem ne bezimize bakın yazıyorduEki Görüntüle 2958941 Eki Görüntüle 2958940 kızlar şu 2 si 1 TL kampanyasından bu bezi alayım diyorum. 2 beden 3-6 kg yazıyor yeni doğanda kullanılır mı? Yorumlarda 1 beden için elimde kalacak yazanlar olmuş da, bu büyük gelirse 1 bedeni marketten gerektiği kadar alırım diye düşündüm mantıklı mı sizce
Ben bugün bı paket sipariş ettim baby turco 168 li . Valla o kadar çok yorum okudum ki farklı farklı sitelerden sleepy de de kötü yorum var baby turco da da . O yüzden bı paket sipariş ettim . Artık deneyip yazarım burayaSanırım aynı gibiymiş bedenler. Model olarak da inceymiş diğer sleepylere göre beğenmiş anneler. O zaman doğru yoldayım teşekkürler canısıı
Bu arada baby turco almayı düşünen varsa çok şikayet gördüm bilginiz olsun, kaka sızdırması ve pişik konusunda
Ay teşekkür ederim hahah deme kız öyle kendineKız ellerin ne güzelBenimki moruk eli gibi
Bebis kalıcı oje seti aldım yapıyorum kendim 2-3 hafta gidiyo bozulmadantwinky elini gördüm sonda 1 haftadır çıkarmadığım ojelere bakıp utandım ahahahha
Hareket ediyor musun peki? Sadece yeme içme değil hareketsizlik de şekeri yükselten faktörlerden.Diyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat
Nasıl çıkarıyosun pekiBebis kalıcı oje seti aldım yapıyorum kendim 2-3 hafta gidiyo bozulmadanüşengeçlikten aldım yani uğraşamıyorum her hafta her hafta
Moralinizi hiç bozmayın lütfen. Şeker aleti alın evinize. Hersabah aç karınla ölçün. Kahvaltı ikiye bölün. Az az ama sık sık yiyebilirsiniz. Iki saat sonra ölçün 120 nin altında çıkarsa sorun yok.Diyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat
Canım ailede şeker sorunu olan var mıydı? Genetik yatkınlık mı acaba bu şeker işleri hiç anlamıyorum.Diyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat
Bebim 4 aralıkta yaşayacağım cortlamanın sesi şimdiden duyulduDiyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat
Bizim ailede hiç yok. Ama benim ilk hamilegimde oldu. Dikkat.edince geviyor. Daha sağlıklı besleniyor insan. Bebek kilo alıyor üzülmeyin. Sadece siz kilo almadan yada kilo veriyorsunuz.Canım ailede şeker sorunu olan var mıydı? Genetik yatkınlık mı acaba bu şeker işleri hiç anlamıyorlar
İnşşallah canım bugün kendime söz verdim bu iki litre bitecek yatağa gidesiye kadarBen de önceden hiç içemezdim aklıma bile gelmezdi su içmek. Çok şiddetli migren ağrıları yaşadım ben özellikle çok yoğun spor yapıp yer attığımda vs. Daha yoğun oluyodu kendimce susuzlukla ilişki kurdum ve hep masamda su şişesi bulundurmaya çalıştım, önceleri zorla içtim ama sonra o kadar alıştım ki susuz yapamıyorum. Veee baş ağrılarımdan eser kalmadı 3,5 yıldır tek bir migren atağı bile geçirmedimZorlayın kendinizi içtikçe alışacaksınız. Z zahrada iş yerinde masanda hep gözünün önünde olsun suyun zorla biraz kendini. Süt için de hiç kasmayın bir sürü vegan hamiş var dünyada hiçbir şeycik olmaz
Çok faydalı.
B12 için de aynısı geçerli hayvanlar topraktan alıyorlar zaten B12 yi. Kaldı ki şu an toprakton ot yiyen hayvanın etini sütünü tüketmiyoruz hepsi daracık alanlarda yemle besleniyor. B12 yi de takviye olarak veriyorlar hayvanlara. Yani biz kendimiz direkt B12 takviyesi alsak daha doğrudan bir yol olacak, süt ve türevlerini tüketerek dolaylı olarak almış oluyoruzO kadar çok kandırmaca var ki beslenmeyle alakalı, yılların alışkanlığı olmuş değiştiremiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?