2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kızlar şu 2 si 1 TL kampanyasından bu bezi alayım diyorum. 2 beden 3-6 kg yazıyor yeni doğanda kullanılır mı? Yorumlarda 1 beden için elimde kalacak yazanlar olmuş da, bu büyük gelirse 1 bedeni marketten gerektiği kadar alırım diye düşündüm mantıklı mı sizce

aşkım sleepyde 1 numara prematüre içinmiş sanırım bio natural öyleydi de bu da öyledir bende 2 ve 3 numara aldım model olarak extra nasıl acaba onla ilgili yorum okumamıştıııım onu bilemiciiim

aşkım sleepyde 1 numara prematüre içinmiş sanırım bio natural öyleydi de bu da öyledir bende 2 ve 3 numara aldım model olarak extra nasıl acaba onla ilgili yorum okumamıştıııım onu bilemiciiim
Sanırım aynı gibiymiş bedenler. Model olarak da inceymiş diğer sleepylere göre beğenmiş anneler. O zaman doğru yoldayım teşekkürler canısıı

Bu arada baby turco almayı düşünen varsa çok şikayet gördüm bilginiz olsun, kaka sızdırması ve pişik konusunda

Eser miktardaki sorun değil zaten doktorun da görmüş. Hayırlısıyla doğum aylarımız bi gelse de sağlıkla kavuşsak Hamilelik çok sürprizli bir süreç hepimiz sağlıkla tamamlayalım inşallah
Amin canım inşallah şikayet etmiyorumda kötü birşey olur diye endişem.hepimize sağlıklı hamilelik versin rabbim.

Merhaba makrome oda süsü lohusa terlik tacı yapoyorum kızlar ilgilenirmisiniz kendim eve ek gelir için uğraşıyorum fiyatlar 170 - 180 arası değişiyor. Terlik taçlarda 75 den başlıyor. İnanın malzeme fiyatının bi tık üstüne yapıyorum. Sonrada grd. Uygulamasından satış yapıyorum ilgilenirseniz dönmeniz yeterli

Eklentiler

• 318191.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 318076.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 318075.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 318189.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 318074.webp
    8 KB · Görüntüleme: 44
Diyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat

Ben bugün bezlerle ilgili çok şey okudum . Bunun açıklamasında sleepy kndisi şey yazmış . Sleepy extra gündüz kullanım için uygundur gce kullanim için bilmem ne bezimize bakın yazıyordu

Ben bugün bı paket sipariş ettim baby turco 168 li . Valla o kadar çok yorum okudum ki farklı farklı sitelerden sleepy de de kötü yorum var baby turco da da . O yüzden bı paket sipariş ettim . Artık deneyip yazarım buraya

Hareket ediyor musun peki? Sadece yeme içme değil hareketsizlik de şekeri yükselten faktörlerden.
Bebis kalıcı oje seti aldım yapıyorum kendim 2-3 hafta gidiyo bozulmadan üşengeçlikten aldım yani uğraşamıyorum her hafta her hafta
Nasıl çıkarıyosun peki

Moralinizi hiç bozmayın lütfen. Şeker aleti alın evinize. Hersabah aç karınla ölçün. Kahvaltı ikiye bölün. Az az ama sık sık yiyebilirsiniz. Iki saat sonra ölçün 120 nin altında çıkarsa sorun yok.
Öğlen yemeklerini akşamlar yemeklerini de aynı şekilde yapın. Ekmek pizza ve lahmacun aşırı yükseltiyor. Bunlardan uzak durun yada çok az yemeye çalışın.
Seker hamileliginizin sonuna kadar devam edecek diye bir şartı yok. Benim ilk haqmilegimde 3 hafta sonra geçti.
Simdi de evde kontrol ediyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Ama hamur işi çıkardığını gördüm.
Moralinizi bozmayın stres te çıkarıyor sekeri. Bol su tüketin çay ve kahve de düşürüyor ama abartmadan tüketmek gerekiyor.

Canım ailede şeker sorunu olan var mıydı? Genetik yatkınlık mı acaba bu şeker işleri hiç anlamıyorum.

Bebim 4 aralıkta yaşayacağım cortlamanın sesi şimdiden duyuldu
Ah canım geçmiş olsun

Canım ailede şeker sorunu olan var mıydı? Genetik yatkınlık mı acaba bu şeker işleri hiç anlamıyorlar
Bizim ailede hiç yok. Ama benim ilk hamilegimde oldu. Dikkat.edince geviyor. Daha sağlıklı besleniyor insan. Bebek kilo alıyor üzülmeyin. Sadece siz kilo almadan yada kilo veriyorsunuz.
Yani hersey de bir hayır vardır.

Kızlar size şöyle söyleyeyim kendi deneyimim bende ilk olarak kızıma sleepy kullanmıştım 1 numarayı sadece bir iki hasta kullanabiliyorsunuz. 2 numaradan daha çok stok yapın derim + artı olarak 5 6 aya kadar rahat kullanıyorsunuz sızdıröa felan yapmıyor ama ileriki zamanlarda kesinlikle çok sızdırma yapıyor yetersiz kalıyor ben seleepyden molfixe döndüm. Heleki sleepy geceleri çok sızdırıyor

Islak mendil deneyimimde şöyle oldu başlarda sleepy kullanıyordum daha sornasına fiyatı uygun diye uni kullanmaya başladım bir ara turco baby yine indirimde idi böyle ondan aldım daha ıslak kalın ama benim bebeğimi sanırım çok ıslak oldugundan pişik yaptı dikkatli olun derim 2 senedir uni kullanıyoruz çok memnumum

İnşşallah canım bugün kendime söz verdim bu iki litre bitecek yatağa gidesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…