- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Ve ayrıyeten beden tam geliyor ileriki zamanlarda ama bacaklar dar kalıyor oda bacaklarda kesme yapıyorduKızlar size şöyle söyleyeyim kendi deneyimim bende ilk olarak kızıma sleepy kullanmıştım 1 numarayı sadece bir iki hasta kullanabiliyorsunuz. 2 numaradan daha çok stok yapın derim + artı olarak 5 6 aya kadar rahat kullanıyorsunuz sızdıröa felan yapmıyor ama ileriki zamanlarda kesinlikle çok sızdırma yapıyor yetersiz kalıyor ben seleepyden molfixe döndüm. Heleki sleepy geceleri çok sızdırıyor
Kuşum sert bi törpüsü var onunla çıkarıyorum. Makineside var ama zarar veriyor tırnağa çok şeyapmıyorum onuHareket ediyor musun peki? Sadece yeme içme değil hareketsizlik de şekeri yükselten faktörlerden.
Nasıl çıkarıyosun peki
Ben süt içmiyorum. Sağlıklı degil 1 faydası da yok. Yogurt arada yiyorum. Peynir her gun tuketiyorum. Genelde kendi yaptırdığımız keçi sütünden salamura peynir yiyorum. Her gun mutlaka 1 yumurta, avokado, ceviz yiyorum. Su 2.5 ltyi gecmeye çalışıyorum. Et balik kismi da arada işte:)Ben AOÇ nin 1.5lt sularını aldım. Her gün en az 1 tane bitiyor. Ben ezelden beri sütü severim. Çayla, kahveyle hiç aram yoktur. Sut içmeyi seviyorum. Günde 2 3 bardak içerim. Ama laktoz toleransim olduğu için laktozsuz içiyorum tabi. Yoğurt aklıma geldikçe yiyorum. Kefir hiç sevmedim içemiyorum onu. Yemek ayırt etmem, kereviz falan yemem sadece. Balık, et, tavuk severim :)
Annem her aradığında sütunu içtin mi diyorbize hamileyken her gece yarım litre bitirirmis. Akşam doktora sorucam onu. Sut ne kadar faydalı diye ama içindeki kalsiyum oranından dolayı baya faydalı sanırım. Kalsiyum takviyesi almadım henüz ben hiç.
Normalde yumurtayı çok severdim ama hamile kaldığimdan beri yumurta yemek gözümde büyüyor. Zorla yiyorum haftasonlari
Ben yünden ince, şilte gibi yaptırıyorum.Kizlar park yatak ici icin yatak önerisi lazim.Hangi marka nerden aldiniz memnun kalan oldu mu
Kaç çıktı değerin? Bana da gebelik şekeri dedi. Referans deger 140di sanirim ama 200ün ustune çıkarsa diyabet diyolarmis benim 219. Yarin sabah diyetisyen randevum varDiyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat
Tamda 12/6'ydıCnm 12-6 fıstık tansiyonu derler hatta sen kendine yine panik yapcak birşeymi buldun yoksa tatlı anne tansiyonun gayet iyi herşey yolunda
Çok güzelmiş yaaHastane çıkışı bunu aldım bir tane de beyaz alıcam 5li yeter baya uyguna geldi almak isteyen olursa aziz bebe markası ürünleri kaliteli oluyor 160liraya aldım
Eki Görüntüle 2958915
Almak istedikten sonra her yerde buluruz bence de daha çok kullanacaklarımızı indirimli almak mantıklı geliyor banaEki Görüntüle 2958941 Eki Görüntüle 2958940 kızlar şu 2 si 1 TL kampanyasından bu bezi alayım diyorum. 2 beden 3-6 kg yazıyor yeni doğanda kullanılır mı? Yorumlarda 1 beden için elimde kalacak yazanlar olmuş da, bu büyük gelirse 1 bedeni marketten gerektiği kadar alırım diye düşündüm mantıklı mı sizce
Ben yıllardır kullandığım şifremi unutmuştum ya çok kötü oluyorTamam canım gelir gelmez atıyorum inşallah adını unutmam bugün ilk defa kendi telefon numaramı unuttum çok şaşırdım kesinlikle hatırlayamadım
Şekerin tek faktörü tatlı değil malesef genetikte olabiliyor veya yediğimiz diğer besinlerdeki şeker miktarı da etkiliyorDiyet verdiler iki kaşık pilavmis,iki kaşık pilav için ocağı yakıp tencereyi kullandığıma değmezlisteyle döndük eve bu kadar az yemeye inşallah bebislerim iyi beslenir.tatli falan yemedigim halde benim şeker böyleyse yiyenlerin nasıl çıkacak bakalım.aman kizlar dikkat
Oje sürünce benim ellerim ağırlaşıyor gibi hissediyorum yaBebis kalıcı oje seti aldım yapıyorum kendim 2-3 hafta gidiyo bozulmadanüşengeçlikten aldım yani uğraşamıyorum her hafta her hafta
Makyaj bende yapmıyorum günlük hayatta, bi kaşlarımda microblading var kalıcı o kadarÇok güzelmiş yaa160 bana da uygun geldi genelde daha fazla fiyatları
Almak istedikten sonra her yerde buluruz bence de daha çok kullanacaklarımızı indirimli almak mantıklı geliyor bana
Ben yıllardır kullandığım şifremi unutmuştum ya çok kötü oluyor
Şekerin tek faktörü tatlı değil malesef genetikte olabiliyor veya yediğimiz diğer besinlerdeki şeker miktarı da etkiliyor
Oje sürünce benim ellerim ağırlaşıyor gibi hissediyorum yamakyaj da öyle ne oje sürerim ne makyaj yaparım en fazla düğünümde yaptım sanırım makyajı
Aaa yorumlarda herkes çok memnun nasıl oluyor bu yaBen bugün bezlerle ilgili çok şey okudum . Bunun açıklamasında sleepy kndisi şey yazmış . Sleepy extra gündüz kullanım için uygundur gce kullanim için bilmem ne bezimize bakın yazıyordu
Aslında en uygunu o ama kötüye denk gelince almadım ben yaşayıp görcez dmk ki bu nez işiniBen bugün bı paket sipariş ettim baby turco 168 li . Valla o kadar çok yorum okudum ki farklı farklı sitelerden sleepy de de kötü yorum var baby turco da da . O yüzden bı paket sipariş ettim . Artık deneyip yazarım buraya
Iyyykkk bana da 5 tl çıktıÇark açıldı kankiler unutmayın. Bana yine 5 tl çıktı ne alsam bilemiyorum buna
Hareket etmiyorum canım malesef 15 dk fazla ayakta kalmak yasak.sinirda bı değer çıkmış aslında ikiz gebelik olduğu için riske atamayiz dediler.mecbur uyacağım diyete yarın başlıyorumHareket ediyor musun peki? Sadece yeme içme değil hareketsizlik de şekeri yükselten faktörlerden.
Nasıl çıkarıyosun peki
Zaten normalde de diyete yakın besleniyorum canım ara öğün yapıyordum hep yoğurt ve meyve eşliğinde günde 3lt suyumu içiyorum.ekmrk desen sabahtan sabaha yiyorum.hamilelikten bu yana hiç pirinç pilavı yemedim çok sabirliyimdir ben bu konularda.sinirda bı deger çıkmış aslında ama gebelikte zaten şeker olur ,seninki ikiz olunca önleminizi alalım dediler.alet aldım günde 4 kez olcecegim bı hafta sonra kontrol olacak.insallah birşey çıkmaz bugünkü açlık şekerinde 74 tü.daha ne olacak anlamadımMoralinizi hiç bozmayın lütfen. Şeker aleti alın evinize. Hersabah aç karınla ölçün. Kahvaltı ikiye bölün. Az az ama sık sık yiyebilirsiniz. Iki saat sonra ölçün 120 nin altında çıkarsa sorun yok.
Öğlen yemeklerini akşamlar yemeklerini de aynı şekilde yapın. Ekmek pizza ve lahmacun aşırı yükseltiyor. Bunlardan uzak durun yada çok az yemeye çalışın.
Seker hamileliginizin sonuna kadar devam edecek diye bir şartı yok. Benim ilk haqmilegimde 3 hafta sonra geçti.
Simdi de evde kontrol ediyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Ama hamur işi çıkardığını gördüm.
Moralinizi bozmayın stres te çıkarıyor sekeri. Bol su tüketin çay ve kahve de düşürüyor ama abartmadan tüketmek gerekiyor.
Var canım aile tüm şeker hastası,bende ondan riske atamadım şeker yuklemesini yaptırdım.Canım ailede şeker sorunu olan var mıydı? Genetik yatkınlık mı acaba bu şeker işleri hiç anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?