2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dünkü şeker yüklemesi tahlilinde açlık 94. 75 Gr içince 1.saatte 181 referans değer (0.200). İkinci saatte ise 138 referans değer (0.140)çıkmış bende dün baktım e nabizdan sınırda ama şeker yok diye sevindim,bugün Dr gittim şeker var endokrine sevk etti e hani referans değerinden aşağı dedim.olsun biz ona var diyoruz dedi.bigin endokrine gittim şekerim açlık 74 çıktı.3aylik ortalamasında h1a1c referans değer 4ve 6.benim sonuç 4.7 bende anlamadım nasıl şekerim var

3 aylık değere normal hastalar için bakılıyor. Hamilelikte farklı olay maalesef.

3 aylık değere normal hastalar için bakılıyor. Hamilelikte farklı olay maalesef.
Dediğim gibi sınırda çıkmış,endokrin bakmak istedi yinede 3ayliga biz önleminizi alalım yapacak birşey yok herşey bebişlerimiz için.son gün bı mısır patlatıp yiyeyim nede olsa yarın diyet başlıyor

Bu arada hastanede dogumhaneye fotoğrafçı almıyorlarmis, doktorcum ellerinden gelse covid var diye bizi de almayacaklar dedi. Biz de odada çektirelim dedik ona tamam dedi. Rahim uzunluğu 4.79cm çıktı. O mesanenin dolu olmasına da bagliymis. Bossa daha yüksek çıkıyormuş. 2.5cm ustu yeterli dedi.

Z zahrada kuzum yeni randevu 16.12.2021 saat 20.00
28.11.2021 sabah 10.00da da şeker yuklememiz var.

Ahhahah ye ye afiyet olsun.

Yakın gibi değerlerimiz ben doktora göstermedim bendede mii şeker var o zaman sağlık ocağına göstersem anlar mı

Eklentiler

• IMG_20211123_155848.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 61
74 açlık cok düşük. Diğer değerlerin aklında mi?
Üzülme eğer sınırda ise hiç telaş yapma.
Benim mesela pasta yediğim zaman sekerim çıkmıyor. Yağlı.oldugu için ama mesela ekmek yesem çıkıyor. Kendin evde kontrol yaptığın zaman ne çıkarıyor ne çıkarmıyor daha iyi anlıyorsun. Az önce makarna yedim bir tabak ama doydum az değildi. 2 saat olmadan kontrol ettim 120 cikti.

Yaa bu kuzular niye saklarlar sanki kendilerini

Aynen canım ben goon kullanmıştım kızıma çok memnundum ama değiştirmişler bezi yeni versiyonda baya şikayet vardı . Zaten ilk zamanlar çok çabuk bitiyor bezler . Olmadı onları bitirip başka markaya geçeriz

Gecmis olsun canim , stres yapma hic . Sen az kilo aldiginda bebek daha cok kilo aliyor sanki bende oyle olmustu. Ilk hamileligimde 30 kilo almistim ve aşiri derecede cikolata yiyordum. Canim cok istiyordu. Ama seker cikmamisti. Neye bagli cikiyor bilmiyorum bence dikkat etmek her zaman faydali tabi . Sonucta aldigimiz kilolar dogumda gitmeyecek boz yavas yavas verecegiz

Ben 4.kez seker yuklemesi yaptirdim , hic su icme demediler ilk defa burda duydum .

Kızlar demir serum sonuç 62
Demir bağlama kapasitesi tdbk 379

Bana demir hapı yazıldı eksik mi acaba

Açlık kan şekeri 80

En son kan verdiğimde sağlık ocağında bunlara bakildi şimdi açlık tokluk yapılmıyor dedi sağlık ocağı en son bunlari yine sağlık ocağı yapmıştı

Aynen canım stres bebekleri direk etkiliyor zaten no panik,aslında bir nevi sağlıklısı beslenmis oluyoruz her öğün sut yoğurt et falan.hayirlisi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…