2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yakın gibi değerlerimiz ben doktora göstermedim bendede mii şeker var o zaman sağlık ocağına göstersem anlar mı
Anlar diye düşünüyorum canım,kadın dogumcun yönlendirir zaten belki seninkini riskli görmezler sinirdaysa

Kızlar bugün tetanoz ikinci dozu olmuştum yaptıklarında koldan omuza ağrı olmuştu sonra geçti gibi olmuştu bugün çok bel ağrım vardı ama son 2 3 saattir kemiklerimin her zerresi kırılmış gibi ağrıyor aşırı kötüyüm çocuğuda şuan hissetmiyorum covid geçirmiş gibi vucudum ağrıyor tetanoz bu kadar ağrı yapmaz covid olmuş olabilir miyim Allah korusun

Mesajlarıma bakaborsin canım şeker yuklfmesi deki degerlerimi yazdım.referans değere yakın yüksek değil.bizim ki genetik sanırsam aile hep diyabetli geçici bı durum olduğunu dusunuyorum.yarin takibine başlayım bakalım herşeyin bir çözümü var şükür.dr dedi zaten direk ben şeker hastasoyim diye moral bozma stres en fazla yükselten şekeri diye.

kız tane tane yeriiim onu her pirinci böle böle yerim pilav üstü ketçap favorimdi tüh ahjsdgjhak
Kız sen zaten çiti pıtı fit bir fistiksin sende çıkmaz belki benim vücut kitle indeksi boyuma göre yuksekti ondan çıkmıştır.belki pilav üstü ketcaba devam etme şansın olur.bu arada ketcapmi valla imreniyorum sizin gibi hamislere ben kutulu hiç bı ürün yemedim 6 aydırkendimi tebrik ediyorum sabır tasiyim

kız gerçekten helal olsun bende aşırı gurur duyuyorum sizle özeniyorum da hem ama sonra dolabı açınca göz kırpıyolar

Kızlar bez olayı keske numune falan olsa da bilsek goon hoşuma gitti yumuşak e bebek dergisi yanındaydı
ay verseler galiba ben altımı bezler denerim ya ahahaha öff zaten aklıma geliyo dolaba gidip gidip çıkarıyorum 1 tane geri koyuyorum sonra tanesi şu an kaç kuruş biliyo musun saçmalama diyorum tek sorun fiyatı sanki hahah

kız gerçekten helal olsun bende aşırı gurur duyuyorum sizle özeniyorum da hem ama sonra dolabı açınca göz kırpıyolar
Benim önümde ne yaş pastalar,ne kokorecler yendi dönüp bakmadim.valla iştahımı çocuklar doguncaya sakladım liste yapıyorum yenilecekler diye sırayla yiyeceğim hepsini.nasil rahat ediyorsan öyle davran canım ben keşke dememek için yemiyorum belkide hiç birşey olmayacak ama olsun için rahat etmez.

Kizlar park yatak ici icin yatak önerisi lazim.Hangi marka nerden aldiniz memnun kalan oldu mu
Bende bunu soracaktım sungermi,lateksmj,yaylimi yatak alacaksınız diye.arastitoyorum kararsız kaldım kanz,Kraft,Yataş arasindayim

öff bak çok ikna edici oldu doğru diyosun keşke dememek için çok güzel bi laf bu beni 24 saat götürebilir allahım bana da biraz dirayet mirayet ver bu kadar iradesiz olduğumu bende bilmezdim

Canim ya çok tatlısın
Çok pahalı olmasın sık sık değiştirmek lazım günde en az 6 tane gider fazla olmazsa..

öff bak çok ikna edici oldu doğru diyosun keşke dememek için çok güzel bi laf bu beni 24 saat götürebilir allahım bana da biraz dirayet mirayet ver bu kadar iradesiz olduğumu bende bilmezdim
Sabredemiyorsan yapacak birşey yok balım ya senin zaafinda bu olsa gerek.hadi aç dolabida sık bı ketçap

Ben hesapladım 36da dogursam bile Şubat ortasina denk geliyor az daha sabredip sevgililer gününde sevdicegime iki minnoş hediye edebilsem
36 erken değil mi ya? Gerçi ikiz için ne olur bilmiyorum.

yataşı çok önerdiler ya indiirme de girmişti ama ben de kararsızlar arasındayım
Kanzda yatasa urettiriyormus yatağını bilmiyom ne kadar doğru sepete koyup koyup geri çekiyorum.bir gün cesaretimi ve paramı toplayıp alacağım inşallah

10u bile bulacakmis
Ben prime premium care aldım baya. Prima uygulaması sağolsun baya puan verecek bir de %20si iade oluyor

Canim ya çok tatlısın
Çok pahalı olmasın sık sık değiştirmek lazım günde en az 6 tane gider fazla olmazsa..

36 erkenmi ?36yi görsek ben parti yapacağım canım.abimin eşimde ikiz hamile 29 haftalık sancısı geldi zor durdurdular dusun
Gerçi doğru ikizlerin sancısı çabuk geliyordu. Eşimin de en yakın arkadaşının eşine aynısı oldu. İlaç aramıştım fellik fellik Türkiye'de. Aramadigimiz eczane kalmadı. İstanbul ile Amasya'da bulmuştuk sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…