Zzahrada
buhar makinası ne almayı düşünüyorsunuz canım araştırdınız mı acaba benim e bebek çeki hala duruyor cumartesi son gün ne alacağımı bilemedim ya
ana kucağı almış mıydııın şöyle sağa sola öne arkaya otomatik sallanan bişeylerden baksanaa joie serina olur sansa oluur güzeller baya bagi dasdana olurr
Benim oğlum Aralık ayında doğmuştu, buna rağmen astronot montlardan hiç kullanmadık. Peluş tulumu vardı bir tane, onu giyiyordu. Arabasında altına üstüne battaniye seriyorduk. Hiç problem yaşamadım.
Aynı peluş tulumu, ikincide de kullanacağız kısmetse. Zaten havalar o kadar soğuk bile olmayacak muhtemelen.
Alt ve ast karaciğer fonksiyonlarını gösteriyor. Yüksek olması karaciğer yağlanmasına kadar gider ki o da çok risklidir. Özellikle antibyotik kullandığın zaman yüksek çıkar. Aslında en kandaki bakılması gereken önemli testlerden biridir canım.
Alt ve ast karaciğer fonksiyonlarını gösteriyor. Yüksek olması karaciğer yağlanmasına kadar gider ki o da çok risklidir. Özellikle antibyotik kullandığın zaman yüksek çıkar. Aslında en kandaki bakılması gereken önemli testlerden biridir canım.
Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum
ana kucağı almış mıydııın şöyle sağa sola öne arkaya otomatik sallanan bişeylerden baksanaa joie serina olur sansa oluur güzeller baya bagi dasdana olurr
Ah kızlar grip oldum burnum tıkalı akmayınca zorlanıyorum nefes almakta bitkisel çaylardan içiyorum kendinize dikkat edin.
Cuma günü benimde şeker kontrolüm var hayırlısı bakalım
Off aynen. Burada sarma yapıyorum bu ne diyorlar oturup tencereyi tek başıma yiyorum. Hiçbir şeyin tadı yok. Hamileliğim başladığından beri Türkiyede olsaydım da yeseydim tıka basa diye iç geçiriyorum
Bir gurbetciyi ancak baska bir gurbetci anlar o gunleride goruruz insallah. Senin isin daha zor turk kulturunu bilen yok. Bizim buralar turkiye gibi cok fazla insan var ama o turkiyedeki samimiyet yok birazda ben asosyalim. Cocuklar kucuk diye hep evdeyim
Bir gurbetciyi ancak baska bir gurbetci anlar o gunleride goruruz insallah. Senin isin daha zor turk kulturunu bilen yok. Bizim buralar turkiye gibi cok fazla insan var ama o turkiyedeki samimiyet yok birazda ben asosyalim. Cocuklar kucuk diye hep evdeyim
Kız yok yok kimsecikler yok. Ne bir türk marketi ne bir türk.. aslında şu virüs olmasa çok güzel anne-bebek klüpleri var onlara katılırdık sosyalleşirdik diğer annelerle de. Virüsle hiçbir şey yapılmıyor.
Ah kızlar grip oldum burnum tıkalı akmayınca zorlanıyorum nefes almakta bitkisel çaylardan içiyorum kendinize dikkat edin.
Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum
Kesinlikle deniycem canım çok sağol
Anne olunca bi gün hiçbişey yapmadan terleyip dinlememiyorum insan çocuklar spora gidecek birazdan mecbur atacağım kendimi dışarıhiç halim yok
Aynen oyle bende , alt kata bile aylar sonra gidiyorum hic gelmiyorsun diyorlar. Gidiyorum devamli biri agliyor biri birsey istiyor. Zaten oturup konusamiyorum. Telefonda daha guzel konusuyorum arkadaslarla .
Kız yok yok kimsecikler yok. Ne bir türk marketi ne bir türk.. aslında şu virüs olmasa çok güzel anne-bebek klüpleri var onlara katılırdık sosyalleşirdik diğer annelerle de. Virüsle hiçbir şey yapılmıyor.
Evet onlar cok guzel gercekten. Bebege cok onem var ama virus yedi yillarimizi burada sanki uzun zamandir var. Ve bitmeyecek gibi. . Almanya cok fena suanda ve kucuk cocuklarda da goruluyormus biter insallah en kisa zamanda bizde biraz sosyallesiriz