2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada buhar makinası ne almayı düşünüyorsunuz canım araştırdınız mı acaba benim e bebek çeki hala duruyor cumartesi son gün ne alacağımı bilemedim ya
ana kucağı almış mıydııın şöyle sağa sola öne arkaya otomatik sallanan bişeylerden baksanaa joie serina olur sansa oluur güzeller baya bagi dasdana olurr

Kızlar siz yenidoğan için mont/tulum tarzı bişey aldınız mı? Battaniyeye sarılıyor gerek yok diyorlar ama kontrollere fln giderken gerekir mi acaba
Benim oğlum Aralık ayında doğmuştu, buna rağmen astronot montlardan hiç kullanmadık. Peluş tulumu vardı bir tane, onu giyiyordu. Arabasında altına üstüne battaniye seriyorduk. Hiç problem yaşamadım.

Aynı peluş tulumu, ikincide de kullanacağız kısmetse. Zaten havalar o kadar soğuk bile olmayacak muhtemelen.

Ben de şubatta hazırlarım diye düşünüyorum. Ama emin de olamıyorum ocak daha mı iyi olur diye. Her an her şeye hazır olmak için

Baktırdım geçen hafta canım iyi çıkmış çok Şükür

benim geçen haftaki uyduruk bakmış onlara he bak şaşırdım

Bu kek pasta börek çörek yeme planı yapanlar kuzum sizler daha şeker testi olmadinizmi?olmadida bunun planlarını yapiyorsaniz tıka basa yiyin şeker çıkarsa zaten birşey yiyemiyeceksinizimmh yemiş kadar oldum
Ctesi şeker yüklemesine gitcem yarından itibaren şekeri hamurişini kesiyorum yani düşüncem o yönde

ana kucağı almış mıydııın şöyle sağa sola öne arkaya otomatik sallanan bişeylerden baksanaa joie serina olur sansa oluur güzeller baya bagi dasdana olurr
Almadım ama arkadaşım ben veriyim dedi kuzu buhar makinası mı nebülizatör mü oda ayrı mesele

Off aynen. Burada sarma yapıyorum bu ne diyorlar oturup tencereyi tek başıma yiyorum. Hiçbir şeyin tadı yok. Hamileliğim başladığından beri Türkiyede olsaydım da yeseydim tıka basa diye iç geçiriyorum
Bir gurbetciyi ancak baska bir gurbetci anlar o gunleride goruruz insallah. Senin isin daha zor turk kulturunu bilen yok. Bizim buralar turkiye gibi cok fazla insan var ama o turkiyedeki samimiyet yok birazda ben asosyalim. Cocuklar kucuk diye hep evdeyim

Kız yok yok kimsecikler yok. Ne bir türk marketi ne bir türk.. aslında şu virüs olmasa çok güzel anne-bebek klüpleri var onlara katılırdık sosyalleşirdik diğer annelerle de. Virüsle hiçbir şey yapılmıyor.

Evet Türkiye’deki samimiyet malesef burda yok
Bide çocuklar küçük olunca kimsenin evine gidip gelmeyi istemeyenlerdenim diken üstünde duruyorum resmen

Ah kızlar grip oldum burnum tıkalı akmayınca zorlanıyorum nefes almakta bitkisel çaylardan içiyorum kendinize dikkat edin.
Cuma günü benimde şeker kontrolüm var hayırlısı bakalım
canım soğanı kes içine karanfil batır beş altı burnun tıkanıklığı çok güzel açılıyor odana koy

canım soğanı kes içine karanfil batır beş altı burnun tıkanıklığı çok güzel açılıyor odana koy
Kesinlikle deniycem canım çok sağol
Anne olunca bi gün hiçbişey yapmadan terleyip dinlememiyorum insan çocuklar spora gidecek birazdan mecbur atacağım kendimi dışarıhiç halim yok

Evet Türkiye’deki samimiyet malesef burda yok
Bide çocuklar küçük olunca kimsenin evine gidip gelmeyi istemeyenlerdenim diken üstünde duruyorum resmen
Aynen oyle bende , alt kata bile aylar sonra gidiyorum hic gelmiyorsun diyorlar. Gidiyorum devamli biri agliyor biri birsey istiyor. Zaten oturup konusamiyorum. Telefonda daha guzel konusuyorum arkadaslarla .

buhar makinesi, kanguru, perde, avize, mama ısıtıcı , lohusa pijaması, hediyelik, kapı süsü kaldı ahsdajkhdkja onları da ne zaman alcam meçhulllllll
Canım mama ısıtıcı ben de düşünüyorum. Acaba gerekli oluyor mu? Tecrübeli anneler bize fikir versin ne marka, nasıl bişi alsak
Arkadaşlar korona olan kızlar dan haber var mi?
Iyilestiler mi?
Umarım iyilerdir. Şu son varyant için beklenen iyi versiyon diyorlar. Linkini ekledim. Umarım çocuklarımız covidsiz bir ortama doğar

Omicron variant could be 'Xmas gift' and how we beat Covid for good, expert says

Evet onlar cok guzel gercekten. Bebege cok onem var ama virus yedi yillarimizi burada sanki uzun zamandir var. Ve bitmeyecek gibi. . Almanya cok fena suanda ve kucuk cocuklarda da goruluyormus biter insallah en kisa zamanda bizde biraz sosyallesiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…