2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada buhar makinası ne almayı düşünüyorsunuz canım araştırdınız mı acaba benim e bebek çeki hala duruyor cumartesi son gün ne alacağımı bilemedim ya
Ben deerma f600 gümüş iyonlu aldım. 305di aldığımda şimdi 500 olmuş

Ctesi şeker yüklemesine gitcem yarından itibaren şekeri hamurişini kesiyorum yani düşüncem o yönde
Her öğün sonrası 2 dilim beyaz ekmek ye. Karbonhidrat da önemliymiş şeker testinde.

Mama isiticisi bende mamajoo var oda teyzemden bana kaldı , su sekilde avantaji var eger sutunuz gelmesse bebek sadece mamayla besleniyorsa ve bazi bebekler mamaay cok duskun oluyorlar hizli olmak istiyorsak o sekilde cok avantajlı , hızlı bir sekilde mama hazir oluyor

Kızlar siz yenidoğan için mont/tulum tarzı bişey aldınız mı? Battaniyeye sarılıyor gerek yok diyorlar ama kontrollere fln giderken gerekir mi acaba
Tam olarak bunu aldım cok kişi gerek yok, battaniye sarıyorsun, boşuna masraf yapma dedi ama içim rahat etmedi valla heves ettim hayalim giydirip sitede yürüyüşe indirmek her gun 10 dk da olsa

Eklentiler

• 1CEE470F-CCB0-4954-9B64-DFC81AB91405.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 91
Uyku tulumu bir tane penye e bebekten aldım fermuarlı.. bende ocakta bebek kıyafetleri vs yıkama bavul hazırlık yapicam Şubat boş geçer
Off aynen. Burada sarma yapıyorum bu ne diyorlar oturup tencereyi tek başıma yiyorum. Hiçbir şeyin tadı yok. Hamileliğim başladığından beri Türkiyede olsaydım da yeseydim tıka basa diye iç geçiriyorum
Orda neler yiyorlar eşinde yemez mi ortam nasıl gorustugun insanlar merak ettim kız
Yemin ediyorum 2 damla icin tuvalete giriyorum kusmak geldi artık
Aynen öyle günde kaç kere gidiyorum belli değil 2 damla gir çık gir çık bıkkınlık geldi.. dışarı çıkarken 2 sefer giriyorum markette bakmışsın gelmiş

Tam olarak bunu aldım cok kişi gerek yok, battaniye sarıyorsun, boşuna masraf yapma dedi ama içim rahat etmedi valla heves ettim hayalim giydirip sitede yürüyüşe indirmek her gun 10 dk da olsa
heheh aynen ben de peluş tulum için öyle düşündüm. ben de her gün yürüyüşe çıkabilmek istiyorum yapabiliriz umarımm

heheh aynen ben de peluş tulum için öyle düşündüm. ben de her gün yürüyüşe çıkabilmek istiyorum yapabiliriz umarımm
Ay umarım ya, cok önemli temiz hava 10 dk’da olsun beraber yürüyün, bağışıklığı gelişiyor falan diyorlar ama cok mu hayalciyiz her gün yürüyüşe cıkabilme planları konusunda emin degilim

Kız benim kocam tam türk olacakmış leton doğmuş öyle. bayılır türk mutfağına ondan yana sorunum yok da yaptığının tadı olmuyor burada türkiyedeki gibi.

Hahahah iç sesimi dinledim diyosun iyi yapmışsın sağlıkla giyinsin inşallah niye hayal olsun canım yaparsın inşallah. 1 aydan önce çıkamam heralde ama sonra ben de çıkarmak istiyorum, ilkinde yapamamıştım

Zaten her ay sonu aşıları için çıkmaya baslicaz ya, çıkarız heralde 40indan sonra

Zaten her ay sonu aşıları için çıkmaya baslicaz ya, çıkarız heralde 40indan sonra
Bir de yarı kırkı diyorlar sanırım, 20.günde ilk bebişli yürüşüyü yapmayı çok isterim de, aman üşümesin triplerine giren bir anne de olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…