2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir de yarı kırkı diyorlar sanırım, 20.günde ilk bebişli yürüşüyü yapmayı çok isterim de, aman üşümesin triplerine giren bir anne de olabilirim
Üşümez üşümez iyice sarıp sarmalarsın zaten gitgide havalar ısınacak şanslıyız. Oğlumda tam tersiydi ağustos sonu doğdu tam çıkmaya başlayacaktık havalar soğudu yeter ki vakit bulabilelim. Bi kere cesaret etmiştim çıkmaya koydum kanguruya zaten hazırlanmak 1 saatimi aldı çıktım yürümeye başlayınca uyudu ben de o gazla yürümeye devam ettim o sırada uyanmasın mı bir avaz yerde bir avaz gökte başladı ağlamaya emmek istedi tabi ben koştur koştur eve gelene kadar kan ter içinde kaldım, kanguruyu aç, montunu çıkar ızdırap gibi gelmişti yalan yok sonra uzun zaman yalnız çıkmamıştım şimdi ki aklım olsa girerdim bi cafeye falan takar örtümü emzirirdim 8 sene önceki bana göre değişmişim

Vay be şuan seni kıskandım
Olsun canim ya onemli olan bebeklerin sagliklari. Bende mesela anti-c diye birsey var . Tam turkcesini de aciklayamiyor doktor. Turkiyede yapilmayan bir testmis. Hep kontrol ediyorlarlardi diger hamileliklerde. Simdi sık da gitmiyorum. Yuksek cikmis . Esimin kan grubuna filan bakilacakmis . Nedeninide soylemedi henuz sadece msj atti. Sonucu bebek dogdugunda sariligi cok yuksek olabilir, kanini degistirebilirler dedi.baska ne olur tam aciklayamadi . Cok sukur digerlerinde olmadi , insallah bunda da olmaz

Benim ayağıma vurduğu icin kramp ekstra sanırım ozellikle kramp demedi belirtilerim fıtıkmış

İnsallah burda durumlar yine çok kötü oldu.
Hastaneler cok doluymuş.
Rabbim bizi bu illeten biran önce kurtarsın İnsallah

Maşallah hiç bişey yerinde durmuyor ya lanet olası zamlar tmm ona bi bakıyım ben yinede ya
Sorma valla. Her şey ateş pahası. İyi ki hepsini aldım kurtuldum diyorum şimdi. Kv ye kalsa erken diyordu. Şimdi iyi ki aldınız diyor

Sorma valla. Her şey ateş pahası. İyi ki hepsini aldım kurtuldum diyorum şimdi. Kv ye kalsa erken diyordu. Şimdi iyi ki aldınız diyor
Onlara bakma sen kvlerin geneli öyle çok iyi yapmışsın biz hala hic bişey alamadık neden bende bilmiyorum sanki hiç hamile değilmişim gibi eşimdede bendede baya bi rahatlık var

Onlara bakma sen kvlerin geneli öyle çok iyi yapmışsın biz hala hic bişey alamadık neden bende bilmiyorum sanki hiç hamile değilmişim gibi eşimdede bendede baya bi rahatlık var
HHahha odaya bakmaya gittiniz mi?

Kesinlikle deniycem canım çok sağol
Anne olunca bi gün hiçbişey yapmadan terleyip dinlememiyorum insan çocuklar spora gidecek birazdan mecbur atacağım kendimi dışarıhiç halim yok
seni okadar iyi anlıyorum ki çok zor benim kızda bale ve piyanoya gidiyordu şimdi göndermiyorum hamileyken çok zor zaten bide anasinifina gidiyor yetisemiyorum

benim kizimin odasi var oadaya bir gardolap daha aldık bebek icin sadece zaten hersey ablasından var beşiği de bizim yatağın yanına kurduk monte ettik. bence coook eşya almayın biz yaptık zamanında siz yapmayın coxuk odasinda uyumuyor hevesi yok çünkü herseyi var bizimle uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…