2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
prilamı bırakamıyorum bi daha aynı şeyleri yaşarım diye ayy geçmiş olsun
Çok değişik bi bulantı ama ya
Kızlar siz yenidoğan için mont/tulum tarzı bişey aldınız mı? Battaniyeye sarılıyor gerek yok diyorlar ama kontrollere fln giderken gerekir mi acaba
Annem polar tulum almıştı ben onu kullanırım diyorum
Ben de şubatta hazırlarım diye düşünüyorum. Ama emin de olamıyorum ocak daha mı iyi olur diye. Her an her şeye hazır olmak için
Ben ocakta hazırlicam daha kıyafetlerini de hiç yıkamadım onları da hazırlicam yerleştiricem
Hastane için kapı süsümuz geldi Eki Görüntüle 2962663
Yaa çok hoşuma gidiyor böyle şeyler ama çok ikilemdeyim yaptırsam mı yaptırmasam mı diye Eşim başka bi eksiğini alırız yaptırma diyo ama heves ediyorum çok
Benim ayağıma vurduğu icin kramp ekstra sanırım ozellikle kramp demedi belirtilerim fıtıkmış
Anladım çok geçmiş olsun annemde vardı korona öncesi ameliyat oldu o da tam çözüm değil gerçi gene rahat değil tam olarak
kızlar herkes bebek arabasını aldım i
UPS kargo sağolsun aldık ama gelemedi henüz

Ups pişmanlık gerçekten kargomuza bize getirmeden geri göndermiş evede bulamadık diye kaç kere aradık kısa süre ulaştırıcaz diye geri göndermişler.

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-01-22-24-47-759_com.android.chrome.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2021-10-12-20-01-56-197_com.miui.gallery.webp
    19 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2021-10-12-20-01-50-366_com.miui.gallery.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2021-10-12-20-01-43-597_com.miui.gallery.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2021-10-12-20-01-34-075_com.miui.gallery.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 68
Çocuk uyumaz da ben şu an odasına gidip gidip oturuyorum asla çıkamıyorum ben uyuyacak gibiyim hatta eşim dn gelmiş bugün odasına girmedik gel bakalım diyo shdjd karı koca değişik hallerdeyiz

Kızlar kanguru alanınız var mı? Ya da almayı düşünenler hangi markalara bakıyorsunuz? Ben oğlumdayken chicco nun kullanmıştım ama şimdi fiyatlara bakıyorum acayip uçmuş ebebekte 850 tl idi

Kızlar kanguru alanınız var mı? Ya da almayı düşünenler hangi markalara bakıyorsunuz? Ben oğlumdayken chicco nun kullanmıştım ama şimdi fiyatlara bakıyorum acayip uçmuş ebebekte 850 tl idi
Ben bakıyorum ya ama aval aval sadece sling beğenmiyorum şöyle adam akıllı bişeyler de dediğin fiyatlar bel destekli uygun bişey bulursam atarım burayaa sende at lütfenn

Ben bakıyorum ya ama aval aval sadece sling beğenmiyorum şöyle adam akıllı bişeyler de dediğin fiyatlar bel destekli uygun bişey bulursam atarım burayaa sende at lütfenn
Ya sling ler başkasında görünce hoşuma gidiyor ama ben kullanamamıştım. Bel desteği önemli gerçekten çok bel ağrıtıyor. Güzel olan birkaç marka var ama fiyatları bebek arabasıyla yarışır durumda. Düzgün bişeyler bulabilirsem atarım canım.

bende kanguru slip 5 tane falan var cokda kullanışlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…