2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar kanguru alanınız var mı? Ya da almayı düşünenler hangi markalara bakıyorsunuz? Ben oğlumdayken chicco nun kullanmıştım ama şimdi fiyatlara bakıyorum acayip uçmuş ebebekte 850 tl idi

Ablamdan kaldı kanguru. Kanguruda bildiğim iyi markalar ergobaby ve boba. Ama fiyatlar uçmuş bildiğin. Temiz ikinci el bakılabilir.

Kız 45 liraya yaptırdım bunu ben. Öyle çok pahalı değil ya.

Gittik gittik de karar veremiyoruz iki kararsız

neyse alırız inşallah bebek doğmadan
Ahhahah kız seçin birini de yeni yıl gelmeden alın. Gelmesi falan uzun sürüyor çünkü. Bir de gene zam gelecekmiş her şeye. Allah yardımcımız olsun.

Bana gene uyku güncellemesi geldi aksamlari yemek sonrası siziyorum gene

Kızlar siz yenidoğan için mont/tulum tarzı bişey aldınız mı? Battaniyeye sarılıyor gerek yok diyorlar ama kontrollere fln giderken gerekir mi acaba
Ben e bebekten aldım tavşan tulum 60₺ idi uygunduda ev içinde aldım bir tane polar evim soguk çünkü birde uyanıkken kundakta tutmam

Kızlar kanguru alanınız var mı? Ya da almayı düşünenler hangi markalara bakıyorsunuz? Ben oğlumdayken chicco nun kullanmıştım ama şimdi fiyatlara bakıyorum acayip uçmuş ebebekte 850 tl idi
Ben sling ve kanguru arasında kalıyorum ama kangurunun bel desteği olması beni cezbediyo
Kız 45 liraya yaptırdım bunu ben. Öyle çok pahalı değil ya.
Valla ay sonu geldiğinde 5 tl bile bulamadığımız oluyo

Kızlar hergün neredeyse hıçkırık tutuyor bebeği iyi bişeymi kötümü bilemiyorum

Kızlar siz yenidoğan için mont/tulum tarzı bişey aldınız mı? Battaniyeye sarılıyor gerek yok diyorlar ama kontrollere fln giderken gerekir mi acaba
Şu ikisini aldım ben bizim burası bayağı soğuk çünkü. HM ve river island

Eklentiler

• 75A58CAC-A65F-46F5-AA1F-2EBCFCA5934A.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 78
  • DB9816B8-0386-41D0-840A-C3386C65911D.webp
    48 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…