2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar kanguru alanınız var mı? Ya da almayı düşünenler hangi markalara bakıyorsunuz? Ben oğlumdayken chicco nun kullanmıştım ama şimdi fiyatlara bakıyorum acayip uçmuş ebebekte 850 tl idi
kızımda boba kullanmıştım aşırı memnundum herşeyleri dağıtmışım o kalmış Allahtan yine kullanırım ne bel ağrısı ne sızı çok rahattı kızım da içinde çok rahattı. Sadece ön tarafa dönük taşınmıyor. Onu da zaten ergonomik açıdan doktorlar da önermiyor.

500 euro az mı ayol ben kendimi Bi yerden ativerecem
Avrupa da normal bir bebek arabası fiyati oluyor 500 euro.
Yani bizim alım gücümüze göre orta sınıf oluyor.
Ben bir bebek arabası beğendim e priam cybex şarjlı tepeleri dağlara kendi çıkıyor. İnerken de kendini frenliyor 2000 euro. Ama tabi ki de almayacağım çünkü hem çok pahallı hem de bizim bebek arabamız var kızımdan kalan.

Cybex ben de çok istedim. İkinci elleri bile 1000€. Bilemedim acaba değer mi değmez mi o paraya ilk bebek çünkü ikinciyi çok sonra düşünüyorum.

Kızlar kanguru alanınız var mı? Ya da almayı düşünenler hangi markalara bakıyorsunuz? Ben oğlumdayken chicco nun kullanmıştım ama şimdi fiyatlara bakıyorum acayip uçmuş ebebekte 850 tl idi
Benim de aklımda chicco vardı ama bir arkadaşım ergo baby verdi. O hiç kullanmamış, tertemiz duruyormus. Hiç aklımda yokken denk geldi acıkcası.
Ergobaby omni 360 modelin adı, cok beğendim kumaşını ve sırt bağlamalarını. Cok güvenli gözüküyor. Biraz tuzlu ama baktım da sıfırlarına. Belki ikinci el bakmak isterseniz aklınızda olsun.

Cybex ben de çok istedim. İkinci elleri bile 1000€. Bilemedim acaba değer mi değmez mi o paraya ilk bebek çünkü ikinciyi çok sonra düşünüyorum.
Benim ilk bebek olsaydı şartları zorlayabilirdim. Oturduğum yer cok tepe cik in zor oluyor. Sadece şarjlı olduğu için ve inişler de kendini frenleme özelliği olduğu için.
Kızımda joolz kullandım. Hâlâ arada biniyor 2 bucuk yaşında. Onu da cok sevdim.
Kapanması acilmasi iyi. Arabayada sığıyor ve sanırım 3 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabilirnir.

Kızlar bebek arabası için fiyat artışlarından alamayanlar, 2.ele şans versin derim. Ben şu Prego ve Kraft Onyx muadili arabayı 270 tlye aldım artı kargo parası. O riski göze aldım ve güvenilir bir satıcı çıktı karşıma, nerdeyse hiç kullanılmamış ürün geldi. Canınızı sıkmayın, biraz daha fazla araştırmak gerekiyor sadece

Eklentiler

• Screenshot_20211202-012348.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 84
Peki kızlar çamaşır deterjanı ne aldınız yumuşatıcı kullancak mısınız?
Bende Froschun bebekler için olan çamaşır ilacınını ve yumuşatıcısını aldım canım
Daha yıkamadım çamaşırları bebeğin hepsini bi araya topladım biraz daha zaman geçsin inşallah yıkayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…