2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzu gece uyuyamıyoruz ki tepiklenmekteb bende dün kahvaltı edip 2 saat sızmışım direk . Gece soluma yatıyorum tekme, sağıma yatıyorum tekme. Ama annecim nere yatam ya dedim en son

Kuzu gece uyuyamıyoruz ki tepiklenmekteb bende dün kahvaltı edip 2 saat sızmışım direk . Gece soluma yatıyorum tekme, sağıma yatıyorum tekme. Ama annecim nere yatam ya dedim en son
ayyy dimi yan yatmamı istemiyo asla ya sanki parmaklarını koparıyolar çırpınıyo kuduruk hint filmlerindeki abartı sahneleri yaşıyoruz her gece

Kanguru, reflü yatağı, elektrikli gögüs pompası gibi tüm ürünleri teyzemden temin ediyorum bence böyle şeyler elden ele asırlarca gitmeli
Ah olsa bana da veren yok ki kanguru göğüs pompası almadım henuz reflü yatağını hiç almayı düşünüyorum gerek var mı ki
Benim arabada bu ikinci el 600 e aldım pusetli araba koltuğu oluyor aynı zamanda bütün kılıfları yıkanıyor yıkadım iyi bir saticiydi çizik yok kirik yok sıfır gibi oldu.. yanında ayak örtüsü korkuluğu yağmurluk bütün parçalar verildi puset çıkınca baston araba oluyor.. ağırlığı 7 kg gibi birşey beğendim C Chivas Regal önermişti niki yanlış yazmadıysam

Eklentiler

• IMG_20211202_082359.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20211202_082341.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Ablamdan kaldı kanguru. Kanguruda bildiğim iyi markalar ergobaby ve boba. Ama fiyatlar uçmuş bildiğin. Temiz ikinci el bakılabilir.
Canım ben de senin dediklerine baktığım için ne alacağımı bilemedim Evet çok güzeller ama çok artmış fiyatlar. 2. El de almadım hiç. Chicco bile 850 tl olmuş ki bence çok da hak etmiyor.
Kızlar hergün neredeyse hıçkırık tutuyor bebeği iyi bişeymi kötümü bilemiyorum
Solunum egzersizi yapıyor, ciğerleri gelişiyor düzenli olarak hıçkırması lazım zaten
Canım boba çok güzel tabi ama fiyatları çok uçmuş. Ön tarafa taşımak bebeğin omurgasına zarar veriyor zaten dediğin gibi onun için bebek dostu markalar öyle üretim yapmıyor. Ne güzel iyi ki vermemişsin kimseye bu gidişle bu kadar parayı vermek zorunda kalıcaz gibi
Cybex ben de çok istedim. İkinci elleri bile 1000€. Bilemedim acaba değer mi değmez mi o paraya ilk bebek çünkü ikinciyi çok sonra düşünüyorum.
Cybex çok güzel bir marka asla pişmanlık olmaz. Bizim oto koltuğumuz duruyor iyi ki vermemişim kimseye şimdi 8 bin olmuş. Bütçeye uygunsa ikinciyi de düşünüyorsanız alınabilir.

Ben sling aldim. Ilk aylar bunu kullanmak istiyorum. Ilk 3 aydan sonra kanguru da dusunuyorum ergobaby ya da neko olabilir, bunlarin 2. Ellerine bakarim once dolaptan falan. Deterjan da green clean aldim bakalim kokusuna agir diyenler de olmus. Daha acmadim yikayacagim zaman acicam yumuşatıcı kullanmam heralde ama kurutma makinesi istiyorum 2 bazen 3 gunde kuruyo çamaşırlar evde kurutma makinesi fiyatlari da ucmus. A sinifi olsun, bilindik iyi markalardan olsun deyince 4bin liradan basliyo

Sling ne aldınız acaba? Bende düşünüyorum karar veremedim

Kurutma makinesi şu anda en büyük isteğim geçen sene bir niyetlenmiştim. Almadığım için çok pişmanım. Malesef artık cok pahalı
Sanırım Ocak sonrası bakıcam ama ciddi bir şekilde, büyük ihtiyac

Been ne gögüs pompası ne kanguru ne de reflü yatağı alıcaktım , şansa bala teyzemde varmış değerlendiricem. Reflü yatağı için çok kararsızdım Almıcaktım ama bir yandan da çok iyiymiş. Bebek arabanızda hayırlı olsun çook güzelmiş bende ikinci el bakındım gönlümce bulamadım sofır aldım

Kızlar kanguruyu kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz? İlk 3 4 ay kullanım önermiyorlar sanırım değil mi?
Ben solomombaby kullanıyodum oğlumda 3 aydan itibaren kullanılabiliyor çok kullanışlı ben memnundum yakalamıştım şimdi kızım kullanıcak inşallah

Sling ne aldınız acaba? Bende düşünüyorum karar veremedim
Mayu aldim. Neko, mayu ve bide instagramda ilaysmabel diye bir dükkan arasında kalmistim ucunden de memnundu insanlar genelde esneklik vs acisindan. Halka slingler daha pratik ama kayiyomus diye cok duydugum icin normal baglamali olanlardan aldım. Daha önce baglama videolari cok izledigim icin de baglamam 30 saniye sürmüştür bebeksiz haliyle

bulanık görme yaşayan var mı ya ara ara olurdu bu sıralar pek sıklaştı bebikle mi alakalı bilmem tabi de
Bende zaten göz kuruluğu vardı damla kullaniyordum,şimdi TV'ye bakınca falan birşey goremiyom Allah'tan duyuyorumda olayları farkediyorum.bu zamanlarda olurmuş uygulamada öyle diyor.

Ben de ayni sekilde ya gecen sene cok da sart degil diye dusunup bosvermistim tabi ortada daha hamilelik de olmayınca ve cok pismanim. Bakalım ben de bebege kadar istiyorum ayarlayabilirsem. Olmadi neyse havalar isindi diye avuturum kendimi onumuzdeki sonbahara kalir

Kızlar kanguruyu kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz? İlk 3 4 ay kullanım önermiyorlar sanırım değil mi?
Yenidogandan itibaren kullanilabilenler de oluyo ya da yenidogan aparatlari satiliyo ayrıca. Ama bana nedense yine de ilk 3 ay icin sling daha saglikliymis gibi geliyo

Sizde güle güle kullanın nasip canım herşey reflü yatağı alsam mı şimdi kararsız kaldım
Ben birçok şeyi ikinci el aldım kiyafet harici

Ayaklı küvet seti ve bebek bezi çöp kovasına 180 verdim letgo
Oyun halısı 30 letgo
Gardırop ve büyüyen
beşik uyku seti 1350 letgo
Bebek arabası 600 letgo
Kitaplık trendyol 80
Oyuncak çekmecesi a101 145
Kiyafet ve geri kalanlar e bebek LCW pazar market karışık alındı
Sifir alsam kredi kartı borcu yapacaktım yani ben işi de bıraktım malum geriye başlamayı da yakın zamanda düşünmüyorum kızıma kendim bakmak istiyorum nasipse
İkinci el aldıklarim sıfırdan ayırt edemezsiniz o derece tertemiz geldi
şükür kalanları da yakında alırım hala önemli eksikler var göğüs pompası su depend şart mı acaba reflü yatağı kararsızım azıcık daha kiyafet alicam bez pişik kremi ay saysam daha çıkar

Bebeğin kilosuna göre değişiyor ama çoğu kanguru yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Her modelin ayrı yazar etiketinde.
Hangisini alırsanız yazin da bende alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…