Kuzu gece uyuyamıyoruz ki tepiklenmektebGünaydınnn tontiriklerrr hamilelik uyku şeyi bana geldi sonunda ama nedense sadece sabahlarıgece yine cinnn o da kesin kalkmak zorunda olduğum içindir diye düşünüyorum hava soğuk diye kış uykusuna geçmek istiyorum
ayyy dimi yan yatmamı istemiyo asla ya sanki parmaklarını koparıyolar çırpınıyo kudurukKuzu gece uyuyamıyoruz ki tepiklenmektebbende dün kahvaltı edip 2 saat sızmışım direk . Gece soluma yatıyorum tekme, sağıma yatıyorum tekme. Ama annecim nere yatam ya dedim en son
Ah olsa bana da veren yok ki kanguru göğüs pompası almadım henuz reflü yatağını hiç almayı düşünüyorum gerek var mı kiKanguru, reflü yatağı, elektrikli gögüs pompası gibi tüm ürünleri teyzemden temin ediyorum bence böyle şeyler elden ele asırlarca gitmeli
Benim arabada bu ikinci el 600 e aldım pusetli araba koltuğu oluyor aynı zamanda bütün kılıfları yıkanıyor yıkadım iyi bir saticiydi çizik yok kirik yok sıfır gibi oldu.. yanında ayak örtüsü korkuluğu yağmurluk bütün parçalar verildi puset çıkınca baston araba oluyor.. ağırlığı 7 kg gibi birşey beğendim C Chivas Regal önermişti niki yanlış yazmadıysamKızlar bebek arabası için fiyat artışlarından alamayanlar, 2.ele şans versin derim. Ben şu Prego ve Kraft Onyx muadili arabayı 270 tlye aldım artı kargo parası. O riski göze aldım ve güvenilir bir satıcı çıktı karşıma, nerdeyse hiç kullanılmamış ürün geldi. Canınızı sıkmayın, biraz daha fazla araştırmak gerekiyor sadece
Canım ben de senin dediklerine baktığım için ne alacağımı bilemedimAblamdan kaldı kanguru. Kanguruda bildiğim iyi markalar ergobaby ve boba. Ama fiyatlar uçmuş bildiğin. Temiz ikinci el bakılabilir.
Solunum egzersizi yapıyor, ciğerleri gelişiyor düzenli olarak hıçkırması lazım zatenKızlar hergün neredeyse hıçkırık tutuyor bebeği iyi bişeymi kötümü bilemiyorum
Canım boba çok güzel tabi ama fiyatları çok uçmuş. Ön tarafa taşımak bebeğin omurgasına zarar veriyor zaten dediğin gibi onun için bebek dostu markalar öyle üretim yapmıyor. Ne güzel iyi ki vermemişsin kimseyekızımda boba kullanmıştım aşırı memnundum herşeyleri dağıtmışım o kalmış Allahtan yine kullanırımne bel ağrısı ne sızı çok rahattı kızım da içinde çok rahattı. Sadece ön tarafa dönük taşınmıyor. Onu da zaten ergonomik açıdan doktorlar da önermiyor.
Cybex çok güzel bir marka asla pişmanlık olmaz. Bizim oto koltuğumuz duruyor iyi ki vermemişim kimseye şimdi 8 bin olmuş. Bütçeye uygunsa ikinciyi de düşünüyorsanız alınabilir.Cybex ben de çok istedim. İkinci elleri bile 1000€. Bilemedim acaba değer mi değmez mi o paraya ilk bebek çünkü ikinciyi çok sonra düşünüyorum.
Sling ne aldınız acaba? Bende düşünüyorum karar veremedimBen sling aldim. Ilk aylar bunu kullanmak istiyorum. Ilk 3 aydan sonra kanguru da dusunuyorum ergobaby ya da neko olabilir, bunlarin 2. Ellerine bakarim once dolaptan falan. Deterjan da green clean aldim bakalim kokusuna agir diyenler de olmus. Daha acmadim yikayacagim zaman acicamyumuşatıcı kullanmam heralde ama kurutma makinesi istiyorum 2 bazen 3 gunde kuruyo çamaşırlar evde kurutma makinesi fiyatlari da ucmus. A sinifi olsun, bilindik iyi markalardan olsun deyince 4bin liradan basliyo
Kurutma makinesi şu anda en büyük isteğimBen sling aldim. Ilk aylar bunu kullanmak istiyorum. Ilk 3 aydan sonra kanguru da dusunuyorum ergobaby ya da neko olabilir, bunlarin 2. Ellerine bakarim once dolaptan falan. Deterjan da green clean aldim bakalim kokusuna agir diyenler de olmus. Daha acmadim yikayacagim zaman acicamyumuşatıcı kullanmam heralde ama kurutma makinesi istiyorum 2 bazen 3 gunde kuruyo çamaşırlar evde kurutma makinesi fiyatlari da ucmus. A sinifi olsun, bilindik iyi markalardan olsun deyince 4bin liradan basliyo
Been ne gögüs pompası ne kanguru ne de reflü yatağı alıcaktım , şansa bala teyzemde varmış değerlendiricem. Reflü yatağı için çok kararsızdım Almıcaktım ama bir yandan da çok iyiymiş. Bebek arabanızda hayırlı olsun çook güzelmiş bende ikinci el bakındım gönlümce bulamadım sofır aldımAh olsa bana da veren yok ki kanguru göğüs pompası almadım henuz reflü yatağını hiç almayı düşünüyorum gerek var mı ki
Benim arabada bu ikinci el 600 e aldım pusetli araba koltuğu oluyor aynı zamanda bütün kılıfları yıkanıyor yıkadım iyi bir saticiydi çizik yok kirik yok sıfır gibi oldu.. yanında ayak örtüsü korkuluğu yağmurluk bütün parçalar verildi puset çıkınca baston araba oluyor.. ağırlığı 7 kg gibi birşey beğendim C Chivas Regal önermişti niki yanlış yazmadıysam
Ben solomombaby kullanıyodum oğlumda 3 aydan itibaren kullanılabiliyor çok kullanışlı ben memnundum yakalamıştım şimdi kızım kullanıcak inşallahKızlar kanguruyu kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz? İlk 3 4 ay kullanım önermiyorlar sanırım değil mi?
Bebeğin kilosuna göre değişiyor ama çoğu kanguru yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Her modelin ayrı yazar etiketinde.Kızlar kanguruyu kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz? İlk 3 4 ay kullanım önermiyorlar sanırım değil mi?
Mayu aldim. Neko, mayu ve bide instagramda ilaysmabel diye bir dükkan arasında kalmistim ucunden de memnundu insanlar genelde esneklik vs acisindan. Halka slingler daha pratik ama kayiyomus diye cok duydugum icin normal baglamali olanlardan aldım. Daha önce baglama videolari cok izledigim icin de baglamam 30 saniye sürmüştür bebeksiz haliyleSling ne aldınız acaba? Bende düşünüyorum karar veremedim
Bende zaten göz kuruluğu vardı damla kullaniyordum,şimdi TV'ye bakınca falan birşey goremiyom Allah'tan duyuyorumda olayları farkediyorum.bu zamanlarda olurmuş uygulamada öyle diyor.bulanık görme yaşayan var mı ya ara ara olurdu bu sıralar pek sıklaştı bebikle mi alakalı bilmem tabi de
Ben de ayni sekilde ya gecen sene cok da sart degil diye dusunup bosvermistim tabi ortada daha hamilelik de olmayınca ve cok pismanim. Bakalım ben de bebege kadar istiyorum ayarlayabilirsem. Olmadi neyse havalar isindi diye avuturum kendimi onumuzdeki sonbahara kalirKurutma makinesi şu anda en büyük isteğimgeçen sene bir niyetlenmiştim. Almadığım için çok pişmanım. Malesef artık cok pahalı
Sanırım Ocak sonrası bakıcam ama ciddi bir şekilde, büyük ihtiyac
Yenidogandan itibaren kullanilabilenler de oluyo ya da yenidogan aparatlari satiliyo ayrıca. Ama bana nedense yine de ilk 3 ay icin sling daha saglikliymis gibi geliyoKızlar kanguruyu kacıncı aydan sonra kullanabiliyoruz? İlk 3 4 ay kullanım önermiyorlar sanırım değil mi?
Siveno almayı düşünüyorum bakalım yumuşatıcı kullanmayacağım.sivenonun rollon kullaniyorum kendim memnunum deterjanida güzeldir muhtemelenPeki kızlar çamaşır deterjanı ne aldınız yumuşatıcı kullancak mısınız?
Ben zaten miyopum bende olursa iyice âmâ olurumBende zaten göz kuruluğu vardı damla kullaniyordum,şimdi TV'ye bakınca falan birşey goremiyom Allah'tan duyuyorumda olayları farkediyorum.bu zamanlarda olurmuş uygulamada öyle diyor.
Sizde güle güle kullanın nasip canım herşey reflü yatağı alsam mı şimdi kararsız kaldımBeen ne gögüs pompası ne kanguru ne de reflü yatağı alıcaktım , şansa bala teyzemde varmış değerlendiricem. Reflü yatağı için çok kararsızdım Almıcaktım ama bir yandan da çok iyiymiş. Bebek arabanızda hayırlı olsun çook güzelmiş bende ikinci el bakındım gönlümce bulamadım sofır aldım
Hangisini alırsanız yazin da bende alicamBebeğin kilosuna göre değişiyor ama çoğu kanguru yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Her modelin ayrı yazar etiketinde.
Bizim 500 TL gibi düşünelim canım 500 TL ye öyle araba bulsam kendimi gezdirtmek için bile aldirirdim eşime500 euro az mı ayol ben kendimi Bi yerden ativerecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?