Valla 15 kilo aldığım için şaşırmadım çıktıklarına en azından karnımı kurtardım şimdilik yok olursa da napayım ay koskoca bebek büyüttü bu vücut olsun o kadar
Bir haftadır Benimde canım helva çekiyor ama üşengeçliğime yapmadım mütiş bir üşengeçliğim var yemek konusunda ona rağmen 8 kilo aldım, birde her istediğimi yapıp yeseydim 16 kilo alırdım rahat
Ben ondan içiyorum normal oda sıcaklığında suya atıyorum onu doktor başka yazdı ama eczanede yokmuş muadilini verdiler önceden de kullanıyordum zaten. Bacağıma giren kramp çok uzun sürünce ağrın geçene kadar günde 2 iç sonra 1 e düşür dedi kramp girecek gibi oluyo ama girmiyo onun etkisi mi bilmiyorum
Resmen dün gece kıymet koptu karnımda kuduruk çocuk asla uyutmadı assla oğlum bir yorul durul yok anacım bak bu saat başladı yine kuduurmaya ben masama oturunca da uyuyor eşek sıpası
Bir haftadır Benimde canım helva çekiyor ama üşengeçliğime yapmadım mütiş bir üşengeçliğim var yemek konusunda ona rağmen 8 kilo aldım, birde her istediğimi yapıp yeseydim 16 kilo alırdım rahat
Ben de hiç üşenmeden yapıyorum ama tadına bakınca hevesim geçiyor.Asiri yemiyorum.Esime oğluma kalıyor yaptiklarim.3.5 kg almışım.Ama garibim olan eşime oluyor