2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende bio oil kullanıyorum tabi öncesi sadece karındı ben cahil saf popom aklıma gelmemişti sürmek

Valla 15 kilo aldığım için şaşırmadım çıktıklarına en azından karnımı kurtardım şimdilik yok olursa da napayım ay koskoca bebek büyüttü bu vücut olsun o kadar

Hayırlısı bebelekan iyi olsunda bu arada senin Şubat annesi olma ihtimalin çok yüksek değil mi doğum için doktor ne tarih verdi
Bizim kız 1 hafta geriden geliyor. Baş çevresine göre 7 Mart görünüyor doğum. Daha konuşmadık onu.

Bak helva dedin daha bu akşam un helvası çekti canım ama onu yapacak kol yok bende

Benim doktor da 20 şubat ila 5 mart arası Bekleriz dedi 26 haftalığız biz erken tarih verdi bence benim ki
Hele bir 36. Hafta gelsin. Doğum nasıl olacak o zaman konusucaz. Erken dedi çünkü geçen hafta gittiğimizde.

Yok pzt kuzum. Yarından itibaren 3 gün aşırı sağlıklı beslenicem balık, et, tavuk, salata gibi
Ay hadi inş istikrarlı ol da güzel sonuçlarını alalım ctesi de benim var yarından itibaren kesiyorum işte bakalım ne çıkcak

Ay hadi inş istikrarlı ol da güzel sonuçlarını alalım ctesi de benim var yarından itibaren kesiyorum işte bakalım ne çıkcak
Ahhahah bakalım insallah hepimizin güzel çıkar. Ya ben öğün atlıyorum uyku yüzünden ondan sanırım yamuldu değer

Hayırlı akşamlar kızlar sağlık ocağından magnezyum yazdırdım efermag 365 mg efervesan tablet yazmış kullanan var mı soğuk suya mı atıp içiyoruz
Ben ondan içiyorum normal oda sıcaklığında suya atıyorum onu doktor başka yazdı ama eczanede yokmuş muadilini verdiler önceden de kullanıyordum zaten. Bacağıma giren kramp çok uzun sürünce ağrın geçene kadar günde 2 iç sonra 1 e düşür dedi kramp girecek gibi oluyo ama girmiyo onun etkisi mi bilmiyorum

Akşam erkenden yattım. Dedim ne güzel uyurum sabaha kadar. 2 saat uyudum kalktım, 3den beri uyanık vaziyetteyim gene
Resmen dün gece kıymet koptu karnımda kuduruk çocuk asla uyutmadı assla oğlum bir yorul durul yok anacım bak bu saat başladı yine kuduurmaya ben masama oturunca da uyuyor eşek sıpası

Ben de hiç üşenmeden yapıyorum ama tadına bakınca hevesim geçiyor.Asiri yemiyorum.Esime oğluma kalıyor yaptiklarim.3.5 kg almışım.Ama garibim olan eşime oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…