ayy tam 24 saat kaldı kontrole aşırı heyecanlııı aşkım oğlum yüzünü gösterecek mi acabaa şeker için hangi aromalı içecek verecekler diye bile heyecanlanıyorum şu an kajsdhajk
ayy tam 24 saat kaldı kontrole aşırı heyecanlııı aşkım oğlum yüzünü gösterecek mi acabaa şeker için hangi aromalı içecek verecekler diye bile heyecanlanıyorum şu an kajsdhajk
dün eşim bu hafta evde çiko yemedin işte de dikkat etmişsindir heralde dedi aynenn babacım aynennnnnn dedim masamda bir karam göz kırpıyo yicem yine napıyım aman zaten bünyeselmiş ya çiko yemesem bile çıkabilir aklsdjklajdlaklda bak bakk iç rahatlatmaya bak
ama cortluk çıkarsa naparım bilmiyorum fındıkk yanarızzz
Ben ondan içiyorum normal oda sıcaklığında suya atıyorum onu doktor başka yazdı ama eczanede yokmuş muadilini verdiler önceden de kullanıyordum zaten. Bacağıma giren kramp çok uzun sürünce ağrın geçene kadar günde 2 iç sonra 1 e düşür dedi kramp girecek gibi oluyo ama girmiyo onun etkisi mi bilmiyorum
dün eşim bu hafta evde çiko yemedin işte de dikkat etmişsindir heralde dedi aynenn babacım aynennnnnn dedim masamda bir karam göz kırpıyo yicem yine napıyım aman zaten bünyeselmiş ya çiko yemesem bile çıkabilir aklsdjklajdlaklda bak bakk iç rahatlatmaya bak
ama cortluk çıkarsa naparım bilmiyorum fındıkk yanarızzz
Ya evet bünyeyle alakası vardır illaki ama göz göre göre de yapmaz insan azcık tut kız ağzını. En azından 1 güncük sonra zaten yine dibine vurursun djdlkf mesela bugün çok sağlıklı beslenicem 1 gün 1 gündür, belki faydası olur. Ha ama çok canım isterse bitter yiyebilirim onun bi zararı yok (asıl benim iç rahatlamama bak)
Ya evet bünyeyle alakası vardır illaki ama göz göre göre de yapmaz insan azcık tut kız ağzını. En azından 1 güncük sonra zaten yine dibine vurursun djdlkf mesela bugün çok sağlıklı beslenicem 1 gün 1 gündür, belki faydası olur. Ha ama çok canım isterse bitter yiyebilirim onun bi zararı yok (asıl benim iç rahatlamama bak)
Karam deme kırmızı çizgim evdekilerin hepsini yemişim çıkıp alıcam bak şimdi eskiden 1 tanesi fazla gelirdi şimdi sanki 1 tanesi tek lokma gibi geliyor bana
Karam deme kırmızı çizgim evdekilerin hepsini yemişim çıkıp alıcam bak şimdi eskiden 1 tanesi fazla gelirdi şimdi sanki 1 tanesi tek lokma gibi geliyor bana
ne kadar çabuk bitiyor dimi ya lak diye her gün 1 tane onu yiyorum başka tatlı yemiyorum valla ama tadı damağımda hep allahım ne kdar güzel bişeymiş yarabbim aynenn hamilelikten önce yarım yerdim bunalırdım şimdiii çerezzz tek lokmalıkkk
Sağlıklı olsun da ne zaman nasıl doğarsa doğsun haftası önemli değil erken doğup gelişimi iyi olup çok küvezde kalmayan bebeklerde oluyor
Dün akşam çok yoruldum hiç bişeye halim kalmadı oturdum ağladım ben napıcam çocuk doğunca yetişebilecek miyim hep yorgun mu olucam diye gece gece kendim kendime stres yaptım