2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ayy tam 24 saat kaldı kontrole aşırı heyecanlııı aşkım oğlum yüzünü gösterecek mi acabaa şeker için hangi aromalı içecek verecekler diye bile heyecanlanıyorum şu an kajsdhajk
Günaydın canım benim de tek derdim şeker çıkmasın da tatlıya kaldığım yerden devam edebileyim

Günaydın canım benim de tek derdim şeker çıkmasın da tatlıya kaldığım yerden devam edebileyim
dün eşim bu hafta evde çiko yemedin işte de dikkat etmişsindir heralde dedi aynenn babacım aynennnnnn dedim masamda bir karam göz kırpıyo yicem yine napıyım aman zaten bünyeselmiş ya çiko yemesem bile çıkabilir aklsdjklajdlaklda bak bakk iç rahatlatmaya bak
ama cortluk çıkarsa naparım bilmiyorum fındıkk yanarızzz

Bence etkisi oluyor ya ben içmeyi aksatınca bakıyorum bacak kaslarım geriliyor

Günaydın kızçeler Elmalı gazozumu içtim 50lik yapıyorlar bana 1 kez kan verecekmişim. Tadı öldürmüyor azıcık süründüm sadece
İnşallah güzel çıkar. Benimki cilekliydi.

Ya evet bünyeyle alakası vardır illaki ama göz göre göre de yapmaz insan azcık tut kız ağzını. En azından 1 güncük sonra zaten yine dibine vurursun djdlkf mesela bugün çok sağlıklı beslenicem 1 gün 1 gündür, belki faydası olur. Ha ama çok canım isterse bitter yiyebilirim onun bi zararı yok (asıl benim iç rahatlamama bak)

Kızlar şeker testi için geldim bu suyu içmek midemi bulandırdı
Şimdi ağrı değerlerini ctgde ölçüyorlar 24 ile 28 arası inip çıkıyor

yapıyorum kız gözümün içine baka baka yapıyorum karam da bitterli zaten ondan kalsjdlasjdlasjdsklajdaklj

Karam deme kırmızı çizgim evdekilerin hepsini yemişim çıkıp alıcam bak şimdi eskiden 1 tanesi fazla gelirdi şimdi sanki 1 tanesi tek lokma gibi geliyor bana
ne kadar çabuk bitiyor dimi ya lak diye her gün 1 tane onu yiyorum başka tatlı yemiyorum valla ama tadı damağımda hep allahım ne kdar güzel bişeymiş yarabbim aynenn hamilelikten önce yarım yerdim bunalırdım şimdiii çerezzz tek lokmalıkkk

Bence etkisi oluyor ya ben içmeyi aksatınca bakıyorum bacak kaslarım geriliyor
Bende güvenip bırakamıyorum kramp çok kötü oluyo geçen 3 kere peşpeşe girmişti dedim doğum bu kadar sancı yapar mı acaba canımdan can çıktı
kızlar bu sene kimi duysam 33 ile 36. hafta arası doğum yapmış oluyor anan dikkat edelim dengeler bozuldu millette
Sağlıklı olsun da ne zaman nasıl doğarsa doğsun haftası önemli değil erken doğup gelişimi iyi olup çok küvezde kalmayan bebeklerde oluyor

Dün akşam çok yoruldum hiç bişeye halim kalmadı oturdum ağladım ben napıcam çocuk doğunca yetişebilecek miyim hep yorgun mu olucam diye gece gece kendim kendime stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…